איך גנבו לי את יום האם...

רותי ע

New member
איך גנבו לי את יום האם...

כשהייתי ילדה חיכיתי לרגע שאהיה אמא ויחגגו לי את יום האם. גדלתי, הפכתי לאמא אבל.. זה כבר לא יום האם, זה יום המשפחה ! לא מוכנה. תחזירו לי אותו. הרי לאבות יש חודש שלם
וברצינות-מה זה יום המשפחה? משפחה זה גם אחים ואחיות, סבים וסבתות, דודים ודודות.. אם כבר יום ההורים. אבל זה לא נשמע טוב. אז למה שלא יהיה יום האם ובתאריך אחר יום האב ? לדעתי כשזה יום המשפחה זה מאבד משהו מהמשמעות.. ובכלל מתי יום המשפחה? והאם רק חוגגים לכם או שאתם עושים משהו גם להורים שלכם?

anat30g

New member
יום ההורה המשקיע???

דעתי האישית שהיה צריך לקרוא ליום הזה יום ההורות הטוטלית.... ביום הזה יחגגו להורה שאוכל את עיקר החרא (סליחה על הביטוי) ויתנו לו קצת חופש - מטעם המדינה!!!! ומה לעשות שבדרך כלל ההורה הזה הוא האמא....

יום המשפחה ביום שלישי ה-12/2/02

והנה רותי..יש לך סטארט-אפ ורעיון לסקר..בואו נבחר תאריך ליום האם...

בחיפה חוגגים יום האם בחנוכה.

זה תמיד היה תאריך ליום האם ויש גם יום המשפחה ואין קשר בין השניים. בגן של רותם חוגגים ביום שישי הבא יום המשפחה. אני בחנוכה הוצאתי מהבית למסעדה ולסרט לחגוג את יום האם. היה ממש נפלא. ולמרות שאני גרה בתל-אביב אני ממשיכה לחגוג כל שנה כמו בחיפה (יוצאת חיפה במקור).

רותי ע

New member
../images/Emo6.gif וזה מזכיר לי נושא ../images/Emo32.gif איך

גברים בד"כ מבשלים? (לפחות אלו שיצא לי להכיר ושלחברותי יצא להכיר) הם יכולים לבשל נהדר אבל הבישול לא כולל את נקיון המטבח אחריהם..
(אמיר, חושף..אני בטוחה שאתם לא כאלו
).

דיאנה1

New member
אצלנו זה לגמרי ההיפך. בעלי לא מבשל

אבל מנקה אחרי כשאני מבשלת. ותמיד הוא חייב לשאול: איך זה שלתבשיל כזה קטן צריך כל כך הרבה כלים? ואני מסבירה לו שחלק מהם עוד שטפתי באמצע הבישול כי הייתי צריכה אותם שוב...

zimes

New member
בעלי, יש לו בגנים שטיפת כלים

וחלוקת העבודה דומה לשלכם, רק בלי השאלות.

תיארת את אבא של גלי בדיוק!

חשבתי שזו קלישאה ישנה, אבל נוכחתי במו עיני שזה נכון. מהפכה במטבח, אבל יאמר לזכותו שהוא כן מנקה אחריו. אני רק לא מבינה כמה כלים צריך בשביל לטגן שניצלים??????

תפוח עץ

New member
אפשר להשוויץ בבעלי היקר ../images/Emo23.gif

הוא גם מבשל נפלא (והמבשל היחידי בבית כי לי לא מצליח - בחיי) וגם מנקה אחריו (בד"כ). לי נשאר להכין לנו קפה אח"כ.

כולי ירוקה מקנאה...../images/Emo5.gif

אבל בקטע של הקפה אני מוכרחה להודות- אני מכינה קפה גרוע. אף פעם לא יוצא לי טעים, ולא משנה שאני מכינה לפי הוראות משוייקות של השותים. אפילו לעצמי לא יוצא לי טעים. ולכן נשאר הכבוד- לבעל ה
, חחחחח

meira

New member
שלי מזן מיוחד ../images/Emo99.gif

גם מבשל טעים, גם אופה, גם שוטף כלים/מטבח אחרי וגם נהנה מזה...

רותי אני איתך!!! מה פתאום יום

המשפחה, יוחזר יום האם ומייד. שנים דמיינתי איך יכינו הילדים מתנות בגן ליום האם , משהו מגלילי נייר טואלט אם אפשר, ופתאום יום המשפחה, לא מקובל עליי רוצה את יום האם ועכשיו!!! טוב יש לי לפחות עוד שנתיים עד שאני אתחיל לקבל גלילי נייר טואלט במתנה , אז יש לנו זמן להחזיר את כבודנו האבוד

אתיר

New member
אצלנו יש 2 אפשרויות

האחת היא שליום האב יש 364 ימים בשנה ולי מגיע יום אחד. השניה היא שכן יש יום האב - תשעה באב - ( לא להתנפל בעניני הדת זאת בדיחה). ובכל מקרה אם זה יום המשפחה - בנות לא נורא - אני חוגגת גם יום האישה הבינלאומי בשמיני למרץ - לא מוותרת על המתנה.

רותי ע

New member
בקשו מכם להביא לגן תמונה משפחתית?

ומצאתם? התמונה הכי מאוחרת שמצאתי היתה מלפני שנה וחצי.. אפשר למצוא באלבום, עם עשרות ומאות התמונות, מדי פעם תמונה עם אבא, תמונה עם אמא.. אבל עם שנינו? ממש אפשר לספור על כף יד אחת..

דיאנה1

New member
מאז שיש מצלמה דיגיטלית ומדפסת

צבעונית זה הרבה יותר פשוט. אין תמונה בדיוק כמו שביקשו - אז מצלמים, מדפיסים ונותנים לילדה. וככה גם אל צריך לחשוש שהתמונה תלך לאיבוד. ממילא לשימושים שלה לא נורא שהאיכות קצת פחות טובה (בגלל ההדפסה הביתית).

איזה מזל../images/Emo57.gif

שאמרת את זה ! אני מאתמול בתחושה שמשהו אצלינו "דפוק"
גם מתומר ביקשו תמונה משפחתית ולא מצאתי כמעט אף תמונה של שלושתינו יחד. אז יש תמונה עם אמא ותמונה עם אבא כל-כך ישנה שלתומר בקושי יש בה שיער...פשוט כל התמונות עם אבא כל כך יפות שהיה לי חבל להוציא מהאלבום

למעלה