איך גראס מזיק? הוא מזיק למוח?

guyp2

New member
אין בעברית..?? לא כדאי שמישהו יתרגם

את זה..?? או לפחות תכתבו בקצרה..

זהר פלד

New member
כדאי מאוד...

אתה מוזמן להתחיל לתרגם. בכל אופן - נקודות מפתח מתוך הדף הזה: נזקי ראות : סיגריות גראס מכילות יותר טאר מסיגריות רגילות (קח בחשבון שאלו סיגריות מעורבבות - טבק וקנביס), ולכן צרכני גראס נמצאים בקבוצת סיכון של מחלות נשימתיות, כגון סרטן הראה וכו´. הסיכון גדל, כמובן, אם אתה מעשן גם סיגריות. ירידה במוטיבציה אצל משתמשים קבועים, זה מפסיק בהדרגה אחרי הפסקת השימוש. תפקודי מוח ריכוז, זכרון, ויכולת למידה יורדים כולם אצל משתמשים קבועים, אבל אין הוכחות להשפעה קבועה - גם כאן, זה מפסיק בהדרגה אחרי הפסקת השימוש. יש המשך, אבל אלו הנקודות העיקריות...

gamba girl

New member
קראתי ואני מוכנה להגיב!

בבצפר (שתודה לאל נפתרתי ממנו לחודשיים) הייתה לנו מורה פריקית כזו... היא הסבירה לנו כל מיני בולשיט על סמים (היא גם הדגימה איך שואפים את זה... אבל לא באמת), היא גם הזכירה שזה לא טוב ל... של הבנים. משהו על שפיכה מוקדמת, ושלא עומד...
רגע, אני בחופש, למה לעזאזל אני מזכירה בית ספר?!

gamba girl

New member
טוב,

אז כנראה שהמורה הזו סתומה. כמו כולן. או שבדיוק היא הייתה בסוטול. חוץ מזה- סמים זה לא טוב!

yooohooo

New member
,תקשיבי ...

גם את וגם המורה הטיפשה שלך לא יודעות על מה אתן מדברות ואם באמת היית קוראת מידע עובדתי ממקור אמין לגבי השפעות של גראס היו נפתחות לך העיינים וגם את היית מעשנת

מממ גיא..

מותר לדעת למה אתה שואל? ממ אם זה איכשהוא קשור אלי.. אז אופ ! חחח בשבת לא השתמשתי נה נה וקיש קיש!
חח יאללה אני חייבת לטוסטוס מהבית הזה ואולי
זה יהיה נחמט מאוט
-
- יאללה טא טא איש

קשכפית

New member
היי גיא, בתשובה לשאלתך ../images/Emo39.gif

יש קישור לאתר "סטארמד" פורטל בריאות,(בעברית) מצרפת לך קישור בנוגע להשפעות של מריחואנה/חשיש

mor-co

New member
כלומר,

מבחינה עובדתית. פיזית, נפשית רפואית וכו´...

זהר פלד

New member
אז ככה:

סביר להניח ששימוש חד פעמי לא יעשה לך כלום. לא רק זה, יש לא מעט אנשים (גם אני בינהם) שהשימוש הראשון גם לא מיסטל אותם. (תאמין לי, אם תהיה מסטול תדע מזה.) סבורים ששימוש בקנביס עלול לעורר מחלת נפש "רדומה" אצל המשתמש, אני לא יודע אם מדובר על שימוש חד פעמי, או שימוש מסיבי יותר.

זיגוטה

New member
שלום אנשיםםם!

אני קרן לוי מרעננה ..בלה בלה בלה בלה ... ואני לא יודעת מה איתכם...אבל אםא ני זוכרת נכון הפעם הראשונה שלי היתה מטורפת לגמרי! אין זה היה ממש מטורפ!! אנשים ויש לי משהו לספר ! לפני איזה חודש שמעתי את ההורים שלי מדברים להם ואז שמעתי שהם אומרים שהם די חושדים בי על הקטע של הסמים והם לא יודעים איזה סוג אבל הם היו די בטוחים בזה! ביום הזה חטפתי ת´חאלסטרה אני באתי ולא עישנתי איזה שלושה שבועות בתקווה שלא יקחו אותי יותר מוקדם לבדיקות! למזלי ממש ממש ממש שלושה שבועות אחרי שלא עישנתי כלום! (ומזה הגעתי למסקנה שאני יותר שרוטה בלי אבל כשאני עם זה יתר כיף! חחחח) ואז הם באו אליי אמרו לי קרן ת´שמעי בלה בלה בלה לקחו אותי לבדיקות ויצאתי נ-ק-י-ה!!!!!!!!!!!!!!!! הם קיבלו כזה זיןןן!!! ת´אמת שזה לא היה ממזמן...ומאז הכל טופ ויפה! חחחח....

למעלה