איך דגים עם לחם צף??

helpmeplz

New member
איך דגים עם לחם צף??

אני קראתי את כל ההסברים, ועדין לא הבנתי.. הבנתי שצריך לחבר הרבה קרסים ביחד זה מובן. אבל איך תוקעים אותם בלחם..? או איך מחברים את הלחם לגומייה ולחוט? אני חושב שעד שלא תביאו לי תמונה אני לא יבין, עדיף של הלחם הצף עם הגומייה..

תראה

ישנם כל מיני שיטות לשים את הקרסים,יש נוהגים להכניס את הקרס בתוך הלחם ואז למשוך קצת,יש נוהגים לקשור את הלחם לגומיה והקרסים משוחררות ולא צריך הרבה הרבה קרסים 6-8 יספיקו. ולגבי מס" הקרסים אם אתה רוצה תשתמש בגדולות כלומר מס"5-2 ואם את רוצה בקטנות תשתמש ב-10 ומטה... אני ניסיתי לחם צף בפארק ודגתי אם 6 קרסים כל מיני מספרים ממספר 10 עד 3 ותפסתי. ניסיתי גם לחם שוקע אם קרסים מספר 10 והיה תוצאות טובות כמובן בפארק הלאומי שברמת גן. מקווה שהבנת,כל טוב

לוייתן

New member
לחם צף

לחם צף זה בעצם מלכודת שמלופפת ע"י קרסים שצפה זה בעיקר לתפיסת בורים אני תפסתי עם זה שני בורים יפים ההסבר לאיך מכינים את זה הוא: מחברים כמה קרסים בלי חוט כמובן אלה קרסים שאתה מחבר אליהם חוט ואז אחרי שמחברים את כל החוטים סמים בסוף גומיה ובהתחלה סוויבל ומחברים לחכת רולר חבל שאין לי תמונה להראות אבל מקווה שההסבר הזה טוב בהצלחה

joko7

New member
אין סוף לשיכלולים ולהמצאות,הנה לך

גרסא משופרת של מה שנהגנו לעשות בילדות בדייג של מים מתוקים, אם בא לך לאמץ את הרעיון או לשפר אותו עוד יותר או להוריד משהו תרגיש חופשי. קח לך סרגל פלסטיק או עץ ( עדיף פלסטיק שקוף ) באורך של 40-50 סנטימטר וקדח בו חורים דקים בקוטר חוט הדיג שקשור לקרסים, בערך 25-30 חורים, לסרגל כבר קיים את החור העגול שלו שאליו אתה קושר את החוט הראש. בתוך החורים שקדחת אתה משחיל את החוטים של הקרסים משאיר רווח של בערך סנטימטר אחד בין הקרס לסרגל ועושה קשר בחוט מהצד השני על מנת שהקרס לא תברח לך(יש להקפיד שהקשר יהיה גדול מהחור שקדחת על מנת שלא יעבור דרך החור) כמו כן לא למקם את כל הקרסים באותו צד בגלל שאי אפשר לדעת על איזה צד הסרגל ינחת במים,עדיף למקם את הקרסים חצי בכל צד של הסרגל, אנחנו היינו נוהגים לתקוע על הקרסים קוביות קטנות של לחם יבש וקשה שאותם חתכנו מהקרום של הלחם אך באותה המידה אפשר להשתמש בבצק. אם כושר הציפה של הסרגל חלש אפשר להוסיף חתיכות קל-קל או כל חומר צף אחר,,,אם בא לך לשכלל עוד אז קדימה,מה עוצר אותך??

helpmeplz

New member
יופי של רעיון, נגד סיבוך של חוטים

ארז, אני חושב שברעיון שלך אני ישתמש הרבה, מפריד בין הקרסים שלא יסתבכו, אני יקח סרגל של 30 ס"מ יקדח בו כ-6 חורים ויכניס את הקרסים.

למעלה