איך דוקוא מירב וכרמל? איך?

• פותח הנושא ykny
  • פורסם בתאריך

ykny

New member
איך דוקוא מירב וכרמל? איך?

אני לא מאמינה שמירב בחוץ. היא היתה מצויינת ואחת מהבולטות מתחילת התחרות. ואיך דווקא מי שרונית כפיר (אישיות רדיו שאני מאד מעריכה) הגדירה כבעל הסיכויים הנמוכים לזכות, לקח את המקום הראשון? ולמה כרמל הודחה? מה זה השו שו הזה?

רמי 103

New member
שמוליק אמר כרגע שהיא עברה על חלק

מהתקנון קטע. שמוליק, הסבר פרט ונמק

תמיר17

New member
תחרות מאכזבת

רמי, יותר מענייןזה הקטע עם מירב היא היתה הרבה יותר טובה מהילד הזה וכמו שהמאזינה אמרה עכשיו כל השיטה לא עובדת ומורידה מהמקצועיות של התחרות. אז מה אם תגבילו S/M/S זה יהיה אותו דבר אבל בקטן ככה אתם בוחרים את השדרן של המדינה? איפה השופטים והמקצועיות! לפי למי יש יותר חברים? או אנשים בבסיס? היא צדקה ככל שאתה מבוגר יותר הסיכוי לזכות קטןואנחנו הקהל הבוגר יותר של שמוליק ממש לא מסכימים לזה. הכי פחות טוב ייבחר לצערנו

מאזינה בת 40- אני בוחרת במתחרה....

דניאל לשדרן של המדינה, ולמה? עם הקול אנחנו מסכימים, עם כשרון קצת גם מסכימים, והכי חשוב, הוא צעיר והוא יפיוף, ואני רוצה שבע"ה הילדים שלי יהנו גם ממישהו קרוב לבני גילם בקרוב שיגדלו עוד קצת :) הם בני 12, 14. כי ידוע שחברה צעירים מתחברים לבני גילם יותר, וכנ"ל לגבי שדרנים. שתהיה לו המון הצלחה.

דאבל די

New member
יפיוף?

מה קשור המראה? הלוווווו זה תחרות שדרן של המדינה ולא תחרות מלך הכיתה? את בטוחה שאת אמא?

עודד 103

New member
תגובה לרמי

רמי כרמל לא עברה על אף חלק בתקנון. היא לא עשתה שום דבר אסור קדום כל. אל תתמם פתאום בפורום איפה שלא יודעים על פועלך הנרחב מאחורי הקלעים להביא להדחת אחת המתחרות המוכשרות ביותר בתחרות הזאת. ותאמין לי שאני לא מוצא מילים בלקסיקון הבהחלט רחב שלי להסביר איזה בן אדם קטן אתה בעיני ואני ממליץ לך בחום לא לכתוב הודעת הכחשה כי אני בהחלט אספר פה את כל הסיפור והסיבה שאני לא עושה את זה כרגע זה לא מתוך כבוד אליך אלא מתוך כבוד לאחרים שמעורבים בפרשה.

רמי 103

New member
כרמל, אולי תסבירי את למה הודחת??

ולא תשלחי כל מיני שפוטים שלך לעשות את הספונג'ה??

למעלה