איך דימונים נולדים?

אקס93

New member
איך דימונים נולדים?

אני חושב שניהלנו על דיון בפורום הקודם אבל לא הספקנו לסגור אותו אז מה אתם חושבים? איך הם נולדים? מה הם פתאום מופיעים לידך כמו צללי המוות? או שהם נולדים מהדימון של האבא? נ.ב אודי תחזיר ת'פורום!!!

ועוד שאלות:

האם כשהאדם תינוק, הדמון שלו הוא גור? האם הדמון מתבגר עם האדם (גם אחרי הקיבוע?)

lordsath

New member
תשובה

אם יצא לך לקרוא את החלק השני והשלישי אתה תגלה שהילדים מהיקום המקביל נולדים עם הדימונים וכן הדימונים והילדים מתפתחים במקביל, כשהילד/ה מתבגר הדימון שומר על צורתו. למען האמת גם "לנו" (ביקום שלנו) יש דימון, רק שהוא כלוא בתוכנו. ויל מגלה את הדימון שלו רק בעולם של לארה.

Zigdon Knight

New member
זה לא מה שהוא שאל...

(ואם אני לא טועה הוא קרא את כל הספרים) הוא התכוון באיזו צורה הם מופיעים? מהבטן של האמא? או שהם מופיעים פתאום לידו?

האבק

New member
עומר הוא הגיב ל"אן מהגבעות הירוקות"

לא לאיתי, והוא ענה על השאלה שלה האם הדמונים מתבגרים ביחד עם הילדים.

האבק

New member
רק כדי להבין -

בהתבגרות את מתכוונת בצורה פיזית או נפשית? כי כבר מהעמוד הראשון בספר הראשון אנחנו רואים שפאנטלימון בוגר ורציני יותר מליירה. אני חושב שאיפשהו בספר סיפרו שלאדם גדול מאד יהיה דמון גדול, אבל אני לא סגור על זה. למשל לורד קארלו בוריאל - הוא מתואר כאדם שמן אבל הנחשה שלו קטנה.

The Evil Rabbit

New member
זה בטח יותר מדבר על מבנה גוף גדול,

כי שומן זה דבר שיכול להשתנות. לעומת זאת, אני זוכר שהיה כתוב איפשהו בספר הראשון על משרתת שהייתה מיוחסת אז גם הכלבה הדמון הייתה מיוחסת. זה לא הגיוני כל-כך, כי הדמון לא יכול היה להשתנות לאחר הקיבוע. ו-מה? היא התקבעה בגיל כל-כך מאוחר שאפשרהיה כבר להגיד עליה שהיא משרתת חשובה? או שכבר בגיל תעיר היא הפכה למשרתת חשובה?

second place

New member
מהאמא

פולמן אומר בעצמו שזה אחד מהחורים שלו לגבי הספר. לפי דעתי הוא נולד כמו תינוק רגיל, רק מהדמון של האבא. זה דווקא יפה, האמא יולדת את התינוק אבל האבא את הדמון, וזה מעניק לגברים חוויה של לידה.

hester

New member
לא נראה לי כי...

את לא חושבת שאם זה היה ככה פולמן היה מזכיר את התהליך הזה בספר....כי יש לזה משמעות...למרות שהרעיון נחמד...אניט חושב שהוא פשוט מופיע לידו...ותחשבו שנייה...אם דמון "נולד"...הוא בטח יורש איזשהם תכונות מההורים שלו...כמו אצל בני אדם..דבר כזה אף פעם לא הוזכר בספר...אין רמז לזה שפאן קיבל תכונות מהקוף או מסלמטרייה...אבל אם זה נכון..אז דמונים מתאהבים ומזדווגים כמו בני אדם?! :S הכי הגיוני שהוא נולד והוא פשוט מופיעה לידו... 2.בקשר לגודל הדמונים... אאל"ט במשקפת העינבר...שהם בורחים מהילדים בעולם של הרפאים..אחרי שאח של אנגליקה מת..(אם אני זוכר טוכ) הם בורחים מהילדים וכתוב שם...שפאן נהפך לנמר/פנתר...בגודל המקסימלי שלו... נראה לי שדמונים מתבגרים עם האדם מבחינת האופי ואחרי שהם מתקבעים..הם ממשיכים להשתנות מבחינת הגודל..דמון של ילד בן 3 שייהפך לפנתר...יהיה שונה מדמון כועס של נער בן 19...

second place

New member
לא חושבת...

זה דווקא ממש הגיוני שדמונים מזדווגים ונולדים כמו בני אדם. אתה שוכח, פאן הוא חלק מליירה, כך שהוא יירש את אותם גנים שלייה יירשה. אני דווקא חושבת שזה הרבה יותר הגיוני מאשר זה שהם פשוט מופיעים...

yael ziv

New member
שדמונים מזדווגיםן???

אבל אם לאחד מבני הזור יש, לדוגמא, נחש ולשני כלבה??

האבק

New member
ומה עם הפעם שלורד עזריאל וקולטר...

בסוף המצפן הזהוב מסופר שהם מתנשקים בלהט, ובזמן שעשו זאת ראו את הקוף הזהוב וסטמלריה קרובים אחד לשני, מלטפים אחד את השני וכו'. אותו דבר כשקולטר פיתתה את לורד בוריאל, מסופר שהקוף הזהוב ליטף את הדמון נחשה של לורד בוריאל. אז יכול להיות שגם דמונים מזדווגים, יכול להיות שהם סתם נוגעים אחד בשני בסמליות..

Fairywitch

New member
דמון נחשה../images/Emo6.gifזה כ"כ פאלי../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

שעת הלילה המאוחרת משפיעה עליי...

second place

New member
אופס..

טוב זה באמת לא הגיוני שכלבה ונחש יזדווגו. עזבו, המוח שלי נוהג לדבר שטויות...

האבק

New member
זה לאו דווקא הזדווגות של ממש

אבל יכול להיות איזשהו מגע מיני, כמו מה שפירטי בהודעה למעלה שלי - על הקוף הזהוב וסטלמריה למשל.

yael ziv

New member
אם כשבני האדם שוכבים הדמונים שלהם

באים במגע, משמע- נגיע בדמון מקבילה לסקס, וזה מה שכתבתי אז בשירשור הארוך הקודם...

האבק

New member
יש הבדל

הדמונים של שני האנשים באים במגע כשיש איזשהו מגע מיני בין שני האנשים. אבל כשבן אדם אחר נוגע בדמון של האדם השני - זה דבר אחר. זה יכול להיות כניסה לפרטיות של אדם, בצורה מזעזעת - וזה יכול להיות ביטוי לאהבה עמוקה כמו של ליירה וויל.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifומוסיפה-

נגיעה בדמון לא מקבילה לסקס, ועם זה אפילו אודי יסכים
הרי וויל וליירה נוגעים זה לזה בדמון (אוי, זה נשמע גס
), וזה מתואר, כך שאנחנו יודעים בוודאות שאין ביניהם מגע מיני באותו רגע- רק אהבה עמוקה (וזה מה שמביא את האבק, אודי!
) לגבי דמונים שנוגעים זה בזה- יש את הקטע בכדור הפורח (קראתי את זה ממש היום)- שפנטליימון מתחבק עם הדמונית של רוג'ר, כי הם מפחדים.

Fairywitch

New member
פיק-אפ טיפוסי בעולם של ליירה:

"היי בובה, רוצה לגעת לי בדמון?" או: "אני אראה לך את הדמון שלי, את/ה תראה לי את שלך?" ויש גם תחרויות בין בחורים בתיכון: "היי, הדמון שלי יותר גדול!" ופרויד מהעולם ההוא כתב את תיאוריית "קנאת הדמון".
(ואם אודי יתנקם ויגיד שהנה- גם לי יש ראש כחול כהה- מגיע לי, הוא צודק
)

למעלה