איך דמיינתן את הקרן?

kiki888555

New member
איך דמיינתן את הקרן?

האמת שממש לא הבנתי איך זה אמור להיראות וכל הזמן עלתה לי בראש תמונה של כמו מחסן קטן

N o R i K o

New member
פשוט כמו קרן יער ענקיתתתתתת

אבל לא סגורה, אלא עם פתח כזה... עם הרבה דברים פזורים עליה וסביבה.

Ayelet 363

New member
כנ"ל

רק שאני דימיינתי את הכל בטוחה (לא משנה אם תואר שלא- אני לא זוכרת- אבל אני תמיד מדמיינת דברים באופן מוזר שלא תואם לתיאורים שלהם).

Sexy Darren

New member
האמת שכמו שופר לא מסולסל ענק

או כמו קרן השפע מהאגדות הרומאיות, מכירות נכון? זאת שנותנת אוכל וכאלה. רק גרסא גדולה בהרבה שלה...

אני דמיינתי את זה כמו סוג של קונכייה חחח

משהו כזה רק עם יותר סיבובים ועצוםםםם

- איך דמיינתן את המוטציות??

זה משהו שבאמת קשה לי לדמיין!! דמיינתי אותן קצת ככה.. בערך חחח אבל יותר רובוטיות כאלה כמו הבובות האלה של החתול מזהב שיש לאוטו, שהידיים שלהם זזות באגרוף קדימה ואחורה...

ליזי133

New member
כ"כ מסכימה... אחד הדברים שקשה לדמיין...

אני אנסה להסביר איך ראיתי את זה... ראיתי את זה כמו בערך עיגול טיפה עקום ועם פתח כזה כמו של שופר מלמעלה.... קשה להסביר תכלס...

E l S i

New member
כמו מזרקה של שוקולד זהוב

רק שהשוקולד התקשה ונשארה רק השכבה התחתונה, ואז זה זהב מבריק כזה, שאפשר ללכת ולרוץ עליו אבל זה מחליק , וזה גדול ונוצץ. היא לא ישרה לגמרי, אלא יש לה מן התקפלויות כאלה כמו של קרן יער ובתוכן מונחים ילקוטים וציוד...

ורדונה2

New member
אני דימיינתי אותה

כמו בתמונה, רק מין הכלאה בין קרן לקונכייה. היא הייתה רחבה הרבה יותר וארוכה, באורך חצי עמוד רחוב בערך, ודימיינתי אותה מאוד חלולה עם מקום לאיכסון דברים גם בפנים, ושהיא מלאה בעיקולים והיא לא ישרה וחלקה, אבל היא עומדת במצב מאונך ותקועה באדמה. גם הצבע שלה היה מעט יותר בהיר, דימיינתי ממש כאילו הקרן עצמה מפיצה אור מתוכה, כאילו מותקנת בתוכה איזו מנורה זהובה... לא יודעת למה.

למעלה