אין לי מושג לענות לך על הדגמים האלו, אבל משהו מוזר קורה בסמסונג שלי שיש הפרש של דקה למכשירים אחרים של בני משפחתי למרות שאנו אצל אותו ספק אינטרנט.איך האמינות של דגמי A של SAMSUNG?
אשמח לקבל חוות דעת על דגמי A של סמסונג.
מחפש לרכוש סמארטפון ראשון לאדם מבוגר עד 1500 ש"ח לשימוש הכי בסיסי שיכול להיות.
חשוב על דגמי REALME.אשמח לקבל חוות דעת על דגמי A של סמסונג.
מחפש לרכוש סמארטפון ראשון לאדם מבוגר עד 1500 ש"ח לשימוש הכי בסיסי שיכול להיות.
למה לפחד ממכשיר דגל מ-2021 (כמעט שנתיים) ?על איזה דגמי שיאומי היית ממליץ? עם כל התתי דגמים שיש להם הלכתי לאיבוד.
Oneplus בחיים לא היה לי, יודע לפחות הדגמים הראשונים של הnord היו טובים, עכשיו עם התתי דגמים של הnord אין לי מושג עם שווים את הכסף.
העדיפות כמובן למכשיר זול ככל הניתן שיעבוד חלק ללא תקיעות אחרי פחות משנה וכמובן שיהיו עם איכות בנייה אמינה ולא ישן יותר מ2022.
אם כבר קונים לטווח ארוך למה לא לקנות משהו עדכני?!למה לפחד ממכשיר דגל מ-2021 (כמעט שנתיים) ?
מכשיר כמו ה-OP9 לדגמיןו השונים או שיאומי F3 ישאירו אבק גם לחלק מדגמי סמסונג מהסדרה הבכירה.
ושאלה של תם: למה לא ללכת על דגם כניסה ב-500-700 ש"ח, אם השימוש הוא הכי בסיסי שיש ?
שאלה של צורך, אם המבוגר חייב אנדרואיד 13 אתה כנראה צודק.אם כבר קונים לטווח ארוך למה לא לקנות משהו עדכני?!
סבבה גם לי יש מכשיר שיאומי בן יותר מ3 שנים עם שבב מדיה טק שתמיד ממליצים להתרחק כמו מאש עובד לי חלק ללא תקיעות לא פחות טוב מדגם יקר של סמסונג שהיה לי לפניו ששבק חיים כלל הנראה משהו עם הram.שאלה של צורך, אם המבוגר חייב אנדרואיד 13 אתה כנראה צודק.
ה-OP6 שלי בן 4 וחצי שנים עם אנדרואיד 11 ועדיין רץ ובועט כמו ביום הראשון.
לא רואה את היתרון הגדול (חוץ מהסוללה שכבר התעייפה) של המכשיר הכי חזק בסדרה A עליו.
חושש לאיכות בניה ומע הפעלה שתתחיל להתקע ללא הפסקה לאחר שנה-שנתיים שימושלמה לפחד ממכשיר דגל מ-2021 (כמעט שנתיים) ?
מכשיר כמו ה-OP9 לדגמיןו השונים או שיאומי F3 ישאירו אבק גם לחלק מדגמי סמסונג מהסדרה הבכירה.
ושאלה של תם: למה לא ללכת על דגם כניסה ב-500-700 ש"ח, אם השימוש הוא הכי בסיסי שיש ?
לא המאיטו בפרסומות בתוך האפליקציות.
נרכש בסופו של דבר Xiaomi poco m5s. ממאט התעסקות שלי במכשיר עושה רושם שאיכות בניה לא רעה בכלל. המערכת הפעלה עובדת ללא תקיעות. כרגיל יותר מידי אפליקציות זבל מותקנות מראש ולא המאיטו בפרסומות בתוך האפליקציות.
המכשיר נרכש ללא מע''מ אז לדעתי תמורה לא רעה למחיר.Compare Xiaomi Poco M5 vs. Xiaomi Poco M5s - GSMArena.com
www.gsmarena.com
אם כבר היית חוסך כמה שקלים ורוכש את הM5
מצלמה ראשית איכותית יותר נייט מוד איכותי יותר
רענון מסך 90 הרץ
מעבד חזק חדיש וחזק יותר G99
בשניהם יש 128/6 וNFC
בגלל מסך AMOLED טעינה מהירה 33W תקן IP53 ורמקולים סטריאו רכשת את הM5S?
המכשיר בסדר גמור.המכשיר נרכש ללא מע''מ אז לדעתי תמורה לא רעה למחיר.
המסך לא רע בכלל ולא אוכל את העיניים כמו מסכי סמסונג.
מצלמה ונייט מוד לא נלקחו כפרמטר כי למשתמש אין צורך בהם.
המעבד מספיק חזק לשימוש של המשתמש.
לפי הביקורות למרות החסרונות היו על הm5s תגובות לא רעות בכלל.
זהו שהמצלמות לא נלקחו בכלל כשיקול.המכשיר בסדר גמור.
המצלמות ממש גרועות.
למעט סלפי וצילום וידיאו 4K.
באחד הם השקיעו במצלמה ובמעבד.
בשני השקיעו בשאר הפרמטרים למעט המצלמה והמעבד.
זה מה שהיה לסמסונג להציע לך אם היית רגיל לממשק של סמסונגהמכשיר נרכש ללא מע''מ אז לדעתי תמורה לא רעה למחיר.
המסך לא רע בכלל ולא אוכל את העיניים כמו מסכי סמסונג.
מצלמה ונייט מוד לא נלקחו כפרמטר כי למשתמש אין צורך בהם.
המעבד מספיק חזק לשימוש של המשתמש.
לפי הביקורות למרות החסרונות היו על הm5s תגובות לא רעות בכלל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.