איך הבן של "בונזו" ניגן ? האם הוא הגיע לרמה

Bill Kilgore

New member
לא איתגרו אותו

לפי מה שראיתי הם לא ניגנו את מובי דיק, אכילס לאסט סטנד או שירים אחרים שבהם התופים הוא הכלי הבולט.

M e n s R e a

New member
היה יכול להיות מאד מגניב אם היו נותנים לו

סולו תופים של כמה דקות במהלך מובי דיק, אם היו מנגנים אותו

JumpInTheFire

New member
אני חושבת שטוב שהם נמנעו מכך

אחרת היו עושים השוואות מאוד לא רלוונטיות בינו לבין בונהאם

JumpInTheFire

New member
נכון

וגם אני לא חושבת שיש מקום לעשות תחרות סמויה כזאת בהופעת איחוד

M e n s R e a

New member
לדעתי דווקא בגלל שזה הבן אז יש לגיטימיות

כלומר-סביר להניח שתהיה השוואה והכל, אבל מה יקרה ממנה? אוקי, אז יבינו שהאב היה יותר טוב מהבן. לא מפתיע. אבל סביר להניח שגם ג'ייסון, שמתופף מילדותו (גם עם לדזפ בחזרות), לא פריאר. אולי לא ברמה של האב, אבל הוא לא היה יוצא גרוע, או לא טוב. ויש לגיטימציה, כי מדובר באבא שלו. אז אומנם למוסיקאים לעתים קשה לפרגן אחד לשני, אבל אני מניח שלג'ייסון לא הייתה בעיה לקבל ולהודות במובן מאליו-שאביו המנוח, שגם יסד את הלהקה, ונחשב ע"י רבים להכי טוב על המערכת אי פעם, עשה את מובי דיק טוב יותר. חפרתי, אבל זה דיון מענין, ומן הסתם אין בו צודקים או טועים

אלונורה

New member
בן שממשיך את דרכו של אביו - לרוב נושא

את התסביכים של הדימוי העצמי... אני טוב כמו האבא, אני פחות טוב, כמה אני שווה באמת וכו'..... בלה בלה ולכן אני חושבת שזה לא הוגן ...

M e n s R e a

New member
יש בזה משהו

לפעמים אפילו בצורה קיצונית, כמו במקרה הבן של ג'ון לנון, שממש "קשה" לו עם זה שהוא הבן של. כי בלי זה הוא ממש היה מתפרסם. שניה

M e n s R e a

New member
אגב, אני חייב לציין שגם המערכת שלו הייתה

שקופה סתם, נתון מגניב

מיוחד4

New member
לודוויג ויסטה לייט

הסט של בונזו בתקופה מסוימת באמצע הסבנטיז. זה שחזור מדויק של הסט בגדלים מקוריים. וכן, הסט הזה היה בהופעה בצוותא חמישי שעבר.

למעלה