איך הבשר של "אדום-"אדום" הסינטה, והאנטריקוט

חMודי

New member
איך הבשר של "אדום-"אדום" הסינטה, והאנטריקוט

האם אתם ממליצים עליו או עדיף ללכת לגיתי זמיר, שרחוק ממני מאד. האם אי אפשר לסמוך על "אדום" אדום" כמו על גיתי זמיר?
 

BiggPoppa

New member
יקר מאוד

מאנשים שקנו שמעתי שהבשר טוב. אבל המחיר - לדעתי הופך את הקנייה ללא כדאית.
 

חMודי

New member
"יקר מאד" - "אדום"- אדום", או באופן כללי,

לדעתי, לקראת יום העצמאות מעלים את המחירים כדי להרוויח. יום העצמאות זה הרי "חג הקצבים", חוץ מחג העצמאות או חג "שואת החיות", לכן זה הזמן של חנויות הבשר להרוויח הכי הרבה כסף, לדעתי, אתה גם חושב ככה?
 

BiggPoppa

New member
לא

אצל הקצב שלי אותם מחירים כל השנה. אדום אדום נושאים בעוד עלויות רבות לעומת הקצב הפרטי ועל כן המחירים יקרים. יש הבדל גדול אם אתה קונה אצל קצביה לא כשרה שיש לה גם מפעל פירוק סמוך, או ברשתות השיווק שלהן עלויות כשרות, הובלה, שכירות גבוהה יותר וכו'.
 

חMודי

New member
מפעל פירוק אני מבין,

אבל מי שוחט להם את הבשר? בחנויות יש יותר פיקוח לדעתי מאשר חנות בטירה, אם של ערבים ואם של לא. כי בשר זה לא משחק ילדים. הם גם יכולים לשים הורמונים בבשר בכמות מזערית שלא ירגישו בזמיר , לדוגמה, אין מה לעשות שמדובר בכסף רב, לפעמים עושים קומבינה על חשבונו.
 

BiggPoppa

New member
לא יודע

מי שוחט. אבל אני יכול לשאול. אני קונה אצל קצביה בחיפה שבבעלותם גם מפעל פירוק. הבשר תמיד באיכות גבוהה ולשביעות רצוני. לגבי הורמונים - זה כבר תלוי במגדלי הבקר - מה האכילו את הפרות וסביר להניח שנתנו אנטיביוטיקה והורמונים בכמות יפה. אז הייתי מנחש שבכל הבקר הטרי שתקנה בארץ תהיה פחות או יותא אותה כמות של הורמונים.
 

חMודי

New member
אני מתאר לעצמי שלמי שצריך לשחוט ראשון

זה מגדלי הבקר והעוף, אנחנו יכולים לחלות הרבה בגללם, מפקידים בהם הרבה, אל תשכח שמבחינה שחייה או צמח, חייה עם ריקבון או במסווה או משהו מקולקל שטרם זוהה יכול להיות קטלני יותר מצמח [ירק] למאכל, אבל יש ירקות כמו פטריות שהן מסכונות. בכל מקרה דגים ובשר אם אינם טריים יכולים להיות ממש מסוכנים, ביחס לירקות ופירות שהגוף "יודע" לעכל אותם. אני מקווה שאתה מבין את הכוונות שלי.
 

danbaratz

New member
מה שאתה לא מבין בו אל תניח לגביו הנחות

צא מהסרט שלך שדוחפים הורמונים לפרות, א' זה אסור על פי חוק ואין בעיה לאכוף את זה. ב' אין לזה הצדקה כלכלית מבחינת המגדל ולכן בארץ אף אחד לא נותן. גם בבשר שמגיע מדרום אמריקה, שזה רוב הבשר בארץ, לרוב אין הורמונים מאותה סיבה כמו בארץ. מי שמך שתציע פה לשחוט את מדגלי הבקר והצאן. אתה בכלל יודע מי אלה ומה הם עושים. חתיכת ילד קטן וזב חותם תתבייש לך חוצפן.
 

milch

New member
מי המומלץ שלך בחיפה?

בתודה מראש ובתקווה שזה לא יחשב כפרסומת.
 

BiggPoppa

New member
אטליז

ויסאם ברח' חורי. יש לי יחסים מצויינים איתו וזה משתלם.
 

בלוביי

New member
בחיפה ממליצה על איטליז אייזן.בשר עגלים טרי

לכל קניה הוא מצרף לי עצמות מח שמעשירות אצלי כל מרק או חמין.ואגב הוא חותך אותן כשאתה מבקש. הצבע של הבשר לא מלאכותי כמו באדום אדום. מומלץ יום שני או חמישי.
 
מאיפה השטות הזו

לבשר לא מוסיפים הורמונים וזה לא דבר שקורה במפעלים או באיטליזים שם יכולים להוןסיף פוספטים או חומרי שימור וצבע לא בריאים אבל הורמונים זה דבר שהשתמשו בו בארץ בעבר כרגע זה לדעתי לא חוקי ולא משתמשים בזה כמובן שאם משהוא עובר על החוק זו בעייה אחרת
 
לא הבנתי מה אתה אומר

שיזריקו לבשר שחוט הורמונים? מה יצא להם מזה? :X ואני לא בטוחה מה אתה מנסה להגיד ב "בזמיר", אבל בבקשה להיזהר מהוצאת דיבה.
 

פוקסי99

New member
בשר אדום

לדעתי בשר אדום טוב לא קונים ממפעל יש למצוא קצב טוב שניתן לסמוך עליו ולרכוש אני והילדים קונים אצל גיתי זמיר ותמיד מרוצים והבשר מעולה וגם לנו זה לא קרוב בקניה מעל 200 שקל הוא מביא את הבשר עד הבית כל טוב פוקסי
 
בואו נכניס קצת סדר בבלגן

אין דבר כזה מפעל לפרוק לכל אטליז יש מפרק שעובד באטליז או לידו..וזה מותר מפעל לבשר ; צריך גודל מינימלי 150 מ"ר מתקנים מיוחדים .כמו שוֹק פריזר (שוק=הלם) מקפיאים בגודל מסויים(גדול מאד..אפשר לטייל בתוכם) המפעל מקבל רשיון יצרן עם מספר וכן אישור וטרינרי.. לשום אטליז אסור בתכלית האיסור לייצר (קבב צוריסו מרגז וכו וכו ) אשמח לענות על כל שאלה (במידה ותהיי לי תשובה) צ'י
 
אתה צודק אכן ליצור המוצרים האלה צריך רשיון

רשיון יצרן ופיקוח וטרינרי לנו יש רשיון כזה אבל לצערי הדברים לא נאכפים מספיק בשוק
 
למעלה