איך הגענו לחומר מקומי

איך הגענו לחומר מקומי../images/Emo35.gif

אני יודעת שהרבה מפה הם לא ירושלמים אבל בכל זאת אנחנו פה.. השאלה איך הגענו לפה
רק אותי זה מעניין?? לא!! את כולם!! אז קדימה.. איך הגעתם
בגלל מה נשארתם
ומתי זה היה

../images/Emo99.gifכבר עברה יותר משנה

למר פרנסיס מוטי היתה קומונה בתפוז, "שיר מקומי", הוא פירסם אותה בפורום של גלעד שגב(
), אני התלהבתי מזה שזאת קומונה למזויקה ישראלית, כי כמובן, מוזיקה ישראלית עושה לי את זה
וככה גם התחלתי להאזין למוטי ששידר אז את "שששישי", "הבוקר השישי" ו"מעורב ירושלמי". התאהבתי באותו הרגע, בגלל הקול שלו ובגלל המקצועיות. שהפכתי להיות פעילה יותר בקומונה מוטי פנה אלי והציע לי לעזור לו ולהיות אדומה בקומונה, כמובן שהסכמתי וככה גם הכרתי את מוטי באופן אישי יותר. בפברואר של שנה שעברה עלתה התכנית "חומר מקומי" לאוויר, בנתיים, אני התחלתי לנהל את הקומונה ששינתה את השם ל"חומר מקומי" ומאז- אני פשוט מכורה
.

mekl

New member
עזבו...*מסמיקבטירוף*

צליל, ים- אם מישהי מכן מספרת אני מפרקת אותכן

mekl

New member
זה לא../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהייתי חדשה ופתטית.

matanky

New member
אוקי...

זה היה ממש מזמן, האמת שאני לא זוכר מתי
אבל הגעתי די בתחילת התוכנית חחח.. אני חושב, אחרי ים וצליל, שאמרו לי כל הזמן להצטרף לקומונה ואחרי המוןןןןן חפירות חחחח שאני אומר היום בלב שלם שוות את זה. הצטרפתי, האזנתי והתאהבתי
. באמת. התוכנית הזאת היא אחת ה-תוכניות האיכותיות ביותר ואני לא שוכח אף אחד
אני תמיד בא לבקר, ולהאזין ולשמוע.. ואני מקווה שאחרי תקופת המבחנים הקרובה עלי אני אוכל להאזין יותר
חבל שהפלאפון לא קולט חחח..

האגוש

New member
המממ

האמת שכל הזמן שמעתי מים על הקומונה
ולא ממש הבנתי מה הולך. עד לא מזמן, שיואב התארח בתוכנית, אז נכנסתי לצ'אט והקשבתי לתוכנית. והבנתי שוואלה, יש פה אחלה של דבר
. אז נשארתי.

GuyHemed

New member
אממ...

אני חושב שזה דרך קורס הרדיו חח לפני זה לא הייתי שומע את התוכנית

../images/Emo126.gif הממ...

היה פרסום בפורום של כפיר אפשטיין [נראה לי שזה היה בפורום, או שמישהו אמר לי] שהוא מגיע לתכנית, אז החלטתי להאזין.... והיה ממש מגניב ואפילו עליתי לשידור וזכיתי בדיסק [יונתן רזאל, האזנתי לו פעם אחת כזה..] לא כלכך נשארתי, אבל אתי כל הזמן מזמינה אותי, ונורא בא לי אבל אפעם לא יוצא לי.. זה היה בחנוכה.. רק באתי לפה להגיד לכם בהצלחה, ושאני אשתדל להאזין לתכנית כמה שיותר, ובלי שום קשר, אתם תראו אותי פה.. אתם יודעים למה? כי מוזיקה ישראלית הכי עושה לי את זה

קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo140.gif כיף לראות אותך פה../images/Emo140.gif

דבר שני
אני במוי ידי פירסמתי על כפיר אפשטיין בפורום שלו כמה פעמים!

A t z a

New member
אוקי../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

איך הגעתי-מוטי פרנסיס פירסם את הקומונה הקודמת שלו,שיר מקומי, בפורום איגי וקסמן... לא נשארתי-האווירה כיפית,יש דיונים מעניינים ופינות כיפיות,האנשים אחלה... מתי זה היה-אלוהים יודע

למעלה