אין בעיה. אל תסכים לעמלה כזו.אין שום סיבה שמתווך יקבל 40,000 ש"ח !!! (דירה של 2000Kׂ)
הייתי רוצה להדגיש משהו: בכל מקרה אם מנסים למכור דרך מתווך לדעתי לא כדאי לחתום לו על בלעדיות (כלומר על זה שאתה תמכור את הנכס באמצעותו בלבד). אם תעשה כך אז גם אם תמצא קונה שלא דרך המתווך, תצטרך לשלם למתווך.אתה צוחק נכון ?
מתווכים בכל העולם מקבלים את עמלתם באחוזים מתוך המחיר שנחתם בין המוכרים לקונים, אז...מה חדש ? אני מניח שיש לך טענות לגבי שכר טירחה של מתווך זה או אחר, אז..בוא "נשמע"/"נראה" ואל תסתתר מאחרי משפט סתמי וחסר כל משמעות. האם יש לך הצעה טובה יותר ? אני אחדש לך כל מערך המכירות בעולם עובד ע"ב עמלות הנובעות ממחיר המוצר הנמכר כך שאין חדש תחת השמש.
מה בעיה למכור בית ללא תווך וכנ"ל לגבי השכרה. אני עשיתי זאת בלי בעיות.בנוסף, ברוב העולם מקובל שרק המוכר או המשכיר משלם את העמלה ולא הקונה או השוכר, המתווכים של שני הצדדים מתחלקים בעמלה (שווה בשווה בדרך כלל אבל לא תמיד), בצפון אמריקה לקנות (או למכור) בית ללא מתווך זו משימה כמעט בלתי אפשרית, לשכור או להשכיר ללא מתווך פחות קשה אבל עדיין נדיר.
נסה לעשות זאת בקנדה, בהצלחה.מה בעיה למכור בית ללא תווך וכנ"ל לגבי השכרה. אני עשיתי זאת בלי בעיות.
למעשה המקרה היחידי שבו נזקקתי לתווך זה מקרה שבו מכרתי דירה שרחוקה מעיר מגורי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.