איך הגעתי למצב הזה???

איך הגעתי למצב הזה???

אני לא מאמינה בקשרים רומנטיים דרך האינטרנט... אף-פעם לא האמנתי וזה לדעתי לא אמתי. הכרתי מישהו...רק בשביל סתם לדבר לא בשביל משהו רציני,שלחתי לו תמונה שלי והוא אהב. מאז הוא משגע אותייי זה מחמיא לי והכל אבל הוא מגזים הוא מבקש את הטלפון ואני לא יודעת איך להגיד לו לא. הוא גם רוצה להיפגש ונסיתי להתחמק אבל זהו נגמרו לי התירוצים!! איך אני מורידה אותו מעליי?! הוא נכנס לקטע ממש ממש חזקקק בבקשה תעזרו לי

twigy

New member
תני לו

מה את בונקרית הבנאדם רוצה להכיר אותך לדבר איתך אולי הוא בסוף יתברר כבנאדם נחמד ? תעשי איתו שיחת וידאו כדי לוודא שהוא לא איזה ערבי מרמאללה את יודעת זה לא מצב נעים. בכל מקרה זה או זה או שפשוט תשימי אותו על התעלם ושילך לחפש, מה אכפת לך גם ככה את לא תראי את הבנאדם הזה בחיים אחרי זה, אלא אם כן הוא פיתח אובססיה רצינית..ואז את בבעיה.. בגדול אלה שתי האפשרויות.

pain is MY love

New member
"שלום איש יקר"

"לא אני לא רוצה להביא לך את הטלפון שלי, גם לא להיפגש איתך. מצטערת, אני לא בקטע. ביי ביי" מה הפאקינג בעיה?! הוא כולה מישהו מהאינטרנט! את לא חייבת לו שום דבר שאת צריכה לחפש תירוצים איך לסרב לו... גם אם סתם ערס היה נדברק אלייך ברחוב היית נכנסת לסרטים כאלה?.. כולה איש שאת לא מכירה. תגידי לו שאת לא מעוניינת וזהו.

Dani my love

New member
תתאלמי מהודעות שלו

הוא יירגע מתישהו אוחח שונאת אובססיבים

זה מה שאני עושה

הוא רואה שאני לא מחוברת ושולח מלא:"כשתתחברי שלחי הודעה" ודברים כאלה...אני לא עונה.באמת אובססיבי..נראה לי שהוא מתחיל להבין שאני לא בעיניין

Dani my love

New member
אז עדיין לא הבנתי

מה הבעיה לשים אותו באיגנור וזהו? כ בתכלס מה שהוא עושה זה הטרדה מסויימת

m14590

New member
כמו שאת עושה עכשיו...

כמו שאת עושה עכשיו...תתעלמי מההודעות שלו... ברגע אחד ישבר לו מזה שאת לא עונה לו.. ואז הוא יעזוב אותך..ואז יהיה בסדר..חח.. או שפשוט...תגידי לו."אני לא מעוניינת להיות איתך בקשר.."וזהו...

למעלה