הרהורים...
כל היום הזה הייתי צמודה לפרורם, דפדפתי אחורה, קראתי את המאמרים(במקום לעבוד..). שמחתי לראות שהאוכלוסיה כאן היא נשים בוגרות, אינטיליגנטיות, דעתניות. נשים שניסחו עבורי דברים שאפילו לא ידעתי שקיימים בראשי וברגשותי. והשרשור של think again- הפחד הגדול ביותר שלי. יש לי בעל אוהב ונפלא שמאוד רוצה ילדים. לא לוחץ מדי, אבל בכל זאת...מאלה שמסתכלים בערגה על כל דרדס ברחוב, הוא כל פעם שואל אותי בפליאה, בחוסר אמון-מה, את לא רוצה כזה? ובזמן האחרון התחלתי לחשוב על נושא הילדים יותר לעומק, והרגשתי מין "טוב, נו צריך..אווף" שכזה. הרי הבעל נורא לוחץ, וכולם מסביב דוחקים, ומספרים לי על השעון המתקתק, וחשבתי לי-טוב, אם אני אביא ילד- אני בטח אוהב אותו, לא? הרי גם לפני שהיו לי חתולים לא ידעתי כמה אהבה יש בי כלפי היצורים המופלאים האלה...ומצד שני החשש-ומה אם לא? ומה אם אני באמת לא התבגרתי, או לא יודעת מה אני רוצה? אבל דווקא אני תמיד הייתי בוגרת לגילי..פתאום אני מסרבת להתבגר? אין לי בעיה עם ילדים, אני לא שונאת אותם ולא נגעלת מהם, אני פשוט לא רוצה אחד כזה לעצמי. לא עם סימן קריאה, אלא עם שלוש נקודות. אולי כן, מתישהו, אבל כרגע-לא מתאים! ואולי בכל זאת? בשביל הבעל? הרי זה לא הוגן כלפיו..רגע ומה איתי? גם כלפי זה לא הוגן! אוווף!! טוב, שפכתי קצת. תודה שאתם כאן