איך הגעתם לעולם הבלוגים?

idodo cohen

New member
איך הגעתם לעולם הבלוגים?

היו כמה חברים שקראתם את הבלוגים שלהם קודם, וזה מה שהביא לכם את החשק? שמעתם על התופעה ורציתם להצטרף לגל? או שפשוט, חיפשתם מקום לפרוק את דעותיכם, רגשותיכם וכד'. -ואפשר גם: איך נקרתה דרכיכם דווקא לתפוז? כל אחד והסיפור שלו, מוזמנים

idodo cohen

New member
הבהרה ../images/Emo9.gif

ה"לתפוז" יכול להיות גם "לישרא" או לכל מערכת בלוגים אחרת בהתאם, פשוט במקרה שלי זה היה תפוז.

דם דם

New member
הגעתי לבלוגים דרכך

זה התחיל בזה שהיו רשומות של דייב שהיו מתפרסמות מידי פעם בעמוד הראשי של תפוז,אז הייתי נכנס כקורא סמוי ולאט לאט התחלתי להגיב אצלו...אצל דייב נתקלתי בעידן,נכנסתי לבלוג שלו ושם גם התחלתי את דרכי כקורא סמוי ואחת הפעמים הראשונות שהגבתי אצל עידן היה ביומולדת שלך,הוא כתב שיש לך יומולדת ואני נכנסתי לקישור לבלוג שלך נדמה לי שגם כתבתי לך שם תגובה (אבל אני לא בטוח) ומשם התגלגלו העיניינים עשיתי מנוי לבלוג שלך קראתי נשארתי וממך התחלתי להגיע לבבושקה ולעוד כמה בקיצור מכול בלוגר הכרתי בלוגר אחר.

דם דם

New member
בעיקרון ממך התחלתי

להיות בבלוגים יותר, ויצאתי מלהיות קורא סמוי

wranger

New member
היה לי בלוג בישרא

שמחקתי אחרי שמישהי שהכירה אותי "עלתה עלי". אבל הייתי צריך מקום לפרוק בו, ואחרי כמה חודשים מצאתי במקרה את עולם הבלוגים של תפוז, אז פתחתי בו בלוג חדש.

Tali1912

New member
I love it ../images/Emo13.gif

נושא הדיון שפתחת כמובן
אז ככה, הגעתי לעולם הבלוגים: חשבתי על דרך לתעד את החיים של הכלבה שלי בדרך שנראית לי,חשבתי על איך כלב חושב או מסתכל עלינו מזוית הראיה שלו ואם הוא היה יכול לדבר מה הוא היה אומר. לפני שפתחתי,כמובן כבר ידעתי שאני הולכת לפתוח אותו בכל זאת שאלתי מישהו מהחברים שלי מה דעתו על הנושא, התגובה היתה בויינה את אשכרה מפגרת, תעשי טובה אל תפתחי זה ילדותי, זה ככה וזה ככה בשביל מה לך, זה סך הכל כלב, לא יכנסו בחיים לבלוג שלך, וי איזה פאדיחות את הולכת לעשות וכאלה דברים מלבבים שהייתי צריכה בעצם לפי הדברים האלה להסתגר בתוך מחילה או קונכיה מרוב בושה
עניתי לו, אני אשכרה מיפגרת ואני הולכת על זה,שמה קצוץ על מה יגידו או ירכלו,תראה שהבלוג יהיה בסוף בובה של דבר
,ימים יגידו <ותודה על העידוד
) זהו הלכתי על זה - פתיחת הבלוג החייתי,להיפך "העידוד" רק דירבן אותי
את הבלוג הנוכחי, פתחתי כי רציתי גם פינה בשבילי לכתוב
אל תפוז הגעתי אחרי ימי הזוהר של iol ומאז אני כאן אז T.V שאפתח פה בלוג ולא במקום אחר.

זה ממכר

New member
ואיי ואי

ממממ נתחיל מזה שאני כבר שנתיים גולש תפוז הייתי גולש בבלוגים טי וי ומשם הכינוי שזה ממכר כל יום ביומו הייתי נכנס ואז לאט לאט קם בי התשוקה לדבר איבדתי המון אנשים חברים וקרובים אנשים נפש ולא היה לי עם מי לדבר הגעתי אמרתי ננסה איך זה תמיד האמנתי שאפשר לכתוב ספר על חיי בגלל כל הדברים שעברתי אז אמרתי זה יהיה אחלה בתור התחלה וכך פתחתי בתפוז את הבלוג שלי ארבע שעות עריכה שקעתי וחשבתי והתחלתי לפרסם את הרשומה הראשונה עוד באותו היום

אני כבר המון המון זמן בתפוז

קראתי שנה בפורומים לפני שהעזתי לפתוח ניק, ומאז עוד החלפתי ניקים. אחרי זמן מה גם הפכתי למנהלת פורום, כך שקראתי וכתבתי די הרבה בפורומים שונים, ולכן כל פעם שתפוז העלו משהו חדש היה לי קשה לפספס את זה. בכל זאת לקח לי די הרבה זמן להתחיל לקרוא בלוגים, כי כמעט כל פעם שהייתי לוחצת על אחד באקראי הוא בדרך כלל היה נופל על אחד של ילדה מתלהבת בת 13, וזה לא כל כך עניין אותי. רק כשהייתי לקראת סיום של שלב בחיים שלי ופתיחתה של תקופה חדשה ושונה לגמרי, החלטתי לפתוח את הבלוג ולראות מה יצא.

אז ככה

ראשית, הבלוג הראשון שלי לא קם בתפוז - עם השקת MSN Spaces (אני חושב שכך זה היה, לא בטוח), החלטתי לנסות את השרות. במהלך החודשים ששהייתי שם כתבתי פוסטים קצרים על מחשבות ותהיות לגבי האינטרנט. החסרון הגדול היה הקהילה - אף פעם לא רציתי לכתוב לעצמי. רציתי שאם אני כותב משהו, מישהו יקרא אותו ואולי גם יגיב. בקהילה כמו MSN Spaces הכל באנגלית, קצת בעיה למשוך אנשים לבלוג שלך - צריך לפרסם אותו "בחוץ". 0r0r "הכריח אותי" (בצחוק) לבוא לתפוז ולעזוב את MSN Spaces. לאחר מחשבות ארוכות אכן הגעתי לכאן עם הבלוג שעבר שינויים מבחינת התוכן שלו והפך למשהו קצת יותר רציני. יש לשים לב שאת תפוז הכרתי גם קודם לכן, רק לא רציתי לכתוב בהתחלה, לא זכורה לי הסיבה המדוייקת, אך אני יכול לשער שהיה קשור לעיצוב של המערכת (כמה לא מפתיע). בגדול, חיפשתי מקום בו אוכל לכתוב את הדעות והמחשבות שלי, אותם הדברים שכל הזמן דיברתי עם חברים בתוכנות מסרים מידיים ואף פעם לא כתבתי אותם.

פגעסוס

Well-known member
הבלוג הראשון שלי

היה בישרא ותעד את הטיול שלי בהודו. השתמשתי בו בעיקר על מנת לשמור על קשר עם כולם ולספר מה עובר עלי בלי שאצטרך ללשלוח אימיילים לכולם. אחרי שחזרתי לארץ שכחתי ממנו והוא נמחק. בשלב מסויים שניהלתי פורומים בתפוז הם הקימו את הבלוגים, אז בשביל בדיקת המערכת כתבתי כמה רשומות. ושכחתי מזה. אח"כ התחלתי לנהל את הקומונות בתפוז וכשהתפנה מקום בניהול הבלוגים קפצתי על המציאה. ומשם והלאה התחלתי לעדכן את הבלוג שלי בקצב הולך וגובר. מאז גם עזבתי את הקומונות ואני מנהל את הבלוגים בלבד.

mantrix

New member
אני התחלתי לכתוב הרבה קודם

לקובץ טקסט(!) פשוט על המחשב, בכל פעם הוספתי רשומה, זה היה יומן אישי שכזה, מעולם לא כתבתי קודם יומן מנייר. וכשעלה אתר ישראבלוג, חשבתי שיהיה נחמד שיש מקום באינטרנט שבו אפשר לכתוב כל מיני מחשבות שלי, גם אנונימי לחלוטין מצד אחד, וגם לקבל תגובות מאנשים מצד שני, וכך נוצר הבלוג שלי, ועכשיו הוא קיים כבר כ-3 שנים.

אני הגעתי בעקבות בלוגרית אחרת

שהכרתי בצ'אט, היא נתנה לי לינק לבלוג שלה שכבר מזמן לא פעיל, אחרי זה ידידה אחרת מהצ'אט נתנה לי לינק לבלוג שלה והן עשו לי חשק לפתוח בלוג בעצמי, כך נולד הבלוג הראשון שלי שנמחק אחרי כמה פוסטים

למעלה