איך הגעתם לפינק פלויד(היי אני חדש!)

Hyperman

New member
איך הגעתם לפינק פלויד(היי אני חדש!)

היי אני חדש פה בפורום פינק פלויד(מין הסתם) ואני מקווה שאני ישתלב פה אז סתם רציתי לשתף אותכם לאיך אני הגעתי בכלל לפניק פלויד ברור שכל אחד איכשהו מגיע(שיר אהוב עליו או הסרט שלהם)אבל אני הדעתי בדרך שונה מהרגילות אני התחלתי לשמוע את פינק פלויד בגלל תיסכול מאהבה בעיקרון סתם התאהבתי במישהי והייתי מוכן לעשות בשבילה הכל אבל היא לא שמה עלי למרות שהיינו ידידים ממש טובים ואז יום אחד היא הודיע שהיא ועועד איזה אחד חברים אז התחלתי להכנס למין דכאון ואיכשהו מצאתי על המחשב של אחי את הסרט The Wall ולא רק שאהבתי את הסרט גם הזדהתי עם הדמות פינק מאז ועד עכשיו אני מת על פינק פלויד(זה כל מה שאני שומע) ויש לי את כל האלבומים שלהם על המחשב (יש לי גם את התקליט של Dark side of the moon ואת The Wall האלבום כמובן) פינק פלויד שינו את הדרך צפייה שלי על העולם ובכלל וסוף סוף החלטתי להצטרף לקהילה של עוד אנשים שפינק פלויד עשו להם משהו אז מה פינק פלויד עשו לכם, האם הם שינו אותכם בדרך מסוימת ואיך התחלתם לשמוע אותם(תגיבו זה חינם!)

שלום הייפר ../images/Emo140.gif

וברוך בואך לפורומנו הקט
. עוד מעט יגיעו חברי פורום נוספים לברך אותך גם; אכן, אהבה נכזבת ומוסיקה הולכים ביחד כמו רקפת וסלע. כמו קיץ ובריכה. כמו מדונה והקבלה. בכל אופן, מעניין שדווקא הפלויד הם פס הקול שלך - אין להם הרבה שירים על אהבה ויחסים וכזה. מדוע דווקא פינק הוא דמות להזדהות עבורך? מעניין לשמוע. אני התחלתי לשמוע את הפלויד לאחר ששמעתי אותם ברדיו, לפני שנים רבות. הם לא ממש שינו אותי, אבל זה עניין של תיזמון, אני מניחה.

Hyperman

New member
לא ממש קשור לשירי אהבה

המממ שירי אהבה אין להם(הם לא כמו אביב גפן) אבל האלבום the wall מדבר על אכזבה מהעולם ובכלל כמעט כל שיר שווטרס כתב בתקופה הזאת מתיחס לראית העולם שלו כלפי העולם עד כמה שהוא רע ותפל אני הייתי התחברתי לכאלה דעות כי חשבתי כמו ווטרס שהעולם הוא באמת מקום רע ושכולם פה חיים במסגרות/חומות וכל דבר רע זה רק עוד לבנה

Crazy Diamond85

New member
אז ככה...

יום אחד חטטתי בתקליטים של אבא שלי... וסתם מצאתי את The Wall, כמה זמן אחרי גם שידרו את הסרט בערוץ 22, אבל לא ממש הצלחתי לראות במלואו... אבל המשכתי להאזין לאלבום.... יום אחד עשיתי לי השלמה והשכרתי את הסרט מבלוקבאסטר והתאהבתי כמובן... וסתם מאז שמעתי מדי פעם עוד קצת פה עוד קצת שם... עד שהתחלתי לעבור ממש על הרבה אלבומים... וזהו בערך...

NIR Y

New member
שלום ../images/Emo140.gif

אמממ אני התחלתי כי רציתי לשמוע דברים חדשים שבארון דיסקים שלא אבא ונזכרתי שאבא שלי ממזמן המליץ.... איזה סיפור לא מעניין...

בינג

New member
סופסוף אני יכול לברך מישהו ../images/Emo24.gif

אני כבר לא הכי חדש
אז...ברוך הבא! סיפוא מעניין על איך שהתחלת לשמוע פינק פלויד... אני התחלתי כי יום אחד בת דודה שלי באה אליי בחג עם 20 דיסיקם ואמרה שאני אתחיל לשמוע אותם
...היא ראתה לפני זה שאני שומע רוק קלאסי, ואז פשוט התמכרתי :)

weird dust

New member
למה ניראה לי שרובם התחילו מהחומה?

אני לא ממש זוכר איך התחלתי לא ממש עיניין אותי איך התחלתי עברתי את כל סוגי המוזיקה אם אהבתי או לא אהבתי אותם (תמיד חיפשתי איזה מוזיקה מעניינת) אצלי בבית אבא היה שומע הרבה להקות לא רק ת פינק פלויד ויש לי בסביבות ה-70 תקליטים ממנו. (את הדיסקים השארתי לו ואף פעם לא הלכתי לראות מה יש שם) אני מנייח שאני התחלתי עם הדיסקים שהיו הצלחה בתקופת שנות ה-70 היום אבא לוקח לי דיסקים כמה נחמד

Crazy Diamond85

New member
אולי בגלל ש...

זה אלבום שקל להתחבר אליו? גם מבחינת הטקסט, וגם מבחינה מוסיקלית, הוא הרבה יותר "קל" בשביל האוזן, זאץ גם בזכות הריף החוזר על עצמו בשירים בטון הגראנג'י של גילמור, חוץ מזה שהאלבום גם יצא בסרט, כך שהחשיפה אליו הייתה הרבה יותר גדולה

weird dust

New member
את הסרט ראית רק חודש שעבר

את הסיפור,המילים והמוזיקה ידעתי כבר כמה שנים זה נכון שיש בו הרבה "להיטים" אבל הוא שונה מאוד מהמוזיקה שאני יותר אוהב של פינק פלויד אני אוהב את פינק פלויד מהשנים הראשונות (65) עד בערך 77 (אנימלס ועוד מספר הופעות שהיו בתקופה) אין לי בעיה עם החומה אי פשוט פחות מתחבר אליה ישנם כמה וכמה שירים משם שאני אוהב כמו Goodbye Blue Sky (שיר 7 דיסק ראשון), Comfortably Numb (שיר 6 דיסק שני), Hey You (שיר 1 דיסק שני) וכמובן שיש עוד אבל אלו הראשיים.

את האמת גם אני התחלתי מהחומה

אבל במקרה שלי זה פשוט בגלל שזה היה הדיסק היחידי שלהם בבית שמצאתי מתי שהחלטתי לנסות כמה דברים חדשים

Pitudi

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני אוהב את הכול בפינק פלויד אבל לחומה אני מתחבר באופן אבסולוטי.

../images/Emo79.gif סקר חדש ותוצאות הסקר הישן ../images/Emo79.gif

שאלתו של הייפרמן נתנה לי רעיון לסקר חדש: איך התוודעתם לפינק פלויד? העליתי מספר אפשרויות, אך הן כמובן לא ממצות. לכן, אתם מוזמנים גם להצביע, וגם לספר בשרשור הזה, את סיפורכם. באשר לסקר הקודם - נראה שדעות הגולשים חצויות בדיוק באמצע. מחציתכם אופטימיים, וחושבים שהאלבום יצא בקרוב - השנה או בשנה הבאה. המחצית השניה פסימיים, וחושבים שהאלבום לא ייצא אלא בעוד זמן רב, אם בכלל.

ברוך הבא ../images/Emo140.gif ../images/Emo66.gif

יום אחד, כנראה בשיא השעמום במקום לשמוע את הפופ שהייתי רגילה אליו החלטתי לשים איזה דיסק שפעם צרבו (לא קראתם את המילה מהשורש צ.ר.ב פה) לאבא שלי של להקה שקוראים לה פינק פלויד. ידעתי שאבא חושב שהם להקה טובה, אז למה לא? בהתחלה חשבתי שזה מוזיקה קלאסית, אבל אחרי עוד פעם פעמיים התחלתי להתאהב במוזיקה שלהם, יש לי עכשיו חוץ מהדיסק הזה את הצד האפל של הירח ואת meddle , ועל המחשב עוד כמה מידיד שלי, אבל לא באיכות שאפשר לצרוב
ואם מישהו שואל למה יש לי את דארק סייד ואין לי את החומה, התיעצתי עם אבא שלי איזה אלבומים לקנות, כדי ששנינו נוכל לשמוע, והוא הגדיר את החומה כירידה לזנות

נימרודל

New member
שאאאאלווווום!

טוב, אז אני היכרתי אותם מאח שלי. בכיתה ו' בערך או אולי ה'. לפני זה הייתי ממש עם אובססיה לביטלס, והוא אמר לי שאני צריכה לשמוע משהו מתוחכם יותר אבל בינתיים לא עשה הרבה בנידון. גם את אמא שלי הוא ניסה לחנך ושם לה אמרסון לייק ופאלמר באוטו, וגם את- שיין און. אז היא שמעה ואהבה, אבל לא התחברה, אבל אני כן. אז הוא נתן לי לשמוע את שיין און במלואו. ואז התחלתי לחרוש עליו כמו נרקומנית זיהו... ברוך הבא...

holo

New member
שלום וברוך הבא

אני התחלתי לשמוע אותם ממש אחרי שאבא שלי הביא את ה dvd של דיוויד גלימור בקונצרט..היו שם שירים שהיכרתי ולא ידעתי מאיפה, פשוט *עשיתי קסם* שהשירים יהיו במחשב שלי ושמעתי את הגרסאות המקוריות ומסתבר שהכרתי כבר את shine on...בקיצור ככה התחלתי לעשות עוד קסמים והופיעו לי עוד שירים במחשב והתחלתי לאהוב אותם מאוד. אה וקניתי את הדיסק החומה..וזה בגלל שרציתי לשמוע אותו במלואו והוא הכי עניין אותי.

למעלה