איך ההרגשה של מי שנסע

איך ההרגשה של מי שנסע

לצאצאים של ניצולי שואה מה ההרגשה כשהייתם במחנות

mayagur2

New member
הממ..

אני נכדה לסבא ניצול אוושויץ' וסבתא ניצולת גטו ורשה שבעיקר ברחה והסתתרה בזמן המלחמה... סבא וסבתא רבא שלי נרצחו בטרבלינקה, מהצד השני סבתא נרצחה בחלמנו וסבא מת בקרון רכבת בדרך מאושוויץ' למטהאוזן... במחנות חשתי התרגשות עצומה, היה לי מאוד עצוב, אבל גם הרגשתי מאוד גאה. בכיתי, רעדתי, חשבתי כל הזמן על המשפחה והתגעגעתי אליהם מאוד... זה היה קשה.

lihi r

New member
מרגש

אני נכדה לניצולי שואה מכל הכיוונים ורוב רובה של משפחתו של אבי שלי נרצחה בשואה בטרבלינקה ולכן בשבילי להיות שם ולראות את המקום למרות שלא נשאר ממנו כלום היה כמו סגירת מעגל

SARAH B

New member
אני נסעתי לפולין במצעד

החיים ה-18 האחרון נסעתי עם בתי שלוותה אותי דרך ארגון נצןלי יוון אני שם חברת הנהלה בתי היתה במחנות לפני 10 שנים עם בית הספר לי זה היה סגירת מעגל אני כל הזמן רציתי לראות אני בת לניצולי השואה של סלוניקי ביוון שמשפחות הורי ניספו בבירקנאו וגם באושוויץ היתה לי תמיכה גדולה מבתי , אושוויץ ובירקנאו עבר ככה ככה עם גאווה שאנו דורכים על האדמה הארורה ואנו ניצחנו אותם יש דורות המשך אבל מיידניק היה קשה מאד וכשחוזרים הביתה גאים מאד שיש לנו ארץ ישראל בפעם הבאה שאסע זה יהיה באמצע השנה לא במצעד החיים כי זה דחוס מאד

למעלה