איך הוא מצליח להוציא את זה ממני...

איך הוא מצליח להוציא את זה ממני...

אתמול בערב כבר הייתי על פיוזים. הקטנה חולה ורוצה כל הזמן תשומי, וכמובן שגם הוא... אז במקום לקבל את תשומת הלב בכייף (לא בטוח שאני בכלל מסוגלת בשעה כזו) הוא מציק. הוא רק פותח את הפה, בקושי אומר מילה ואני כבר על פיוזים. אוווווווווווווף!! הייתי רוצה להיות אחת כזו שמגיבה רק כשתושמת הלב היא חיובית (שילמד לא לבקש את השלילית...)

אני בטוחה שאת יודעת שילדים רוצים תשומת לב מכל

סוג שהוא - גם שלילית ולפעמים הם עושים דברים בכוונה כדי לגרום לך לתת את תשומת הלב. בן כמה הוא?

ברור, ברור...

וכמו שזה ברור כשמש זה גם מתסכל לא פחות ומביא אותי לסיטואציות שבהן, בעיקר, אני לא אוהבת את עצמי... הוא בן 4

יש לי שאלה - תמיד את מגיבה אותו דבר

באותה סיטואציה? או שבכל פעם התגובות שלך עלולות להופיע בסיטואציות שונות? כלומר האם תמיד כשהוא לא מסדר את הצעצועים אתמביעה כעס או לפעמים את מוותרת לו ולא כועסת ואז פעם כועסת. אולי הוא לא יודע לאיך תגיבי בכל פעם וזה מבלבל אותו? וכן - יש גם מצבים שאני לא אוהבת את עצמי ולכן אני משתדלת ללמוד ולתקן (ולא תמיד מצליחה, אבל מנסה)

hedvalib

New member
../images/Emo3.gifאמא או חשמלאי? מי יטפל בפיוזים?

יעל, ראשית מקווה שבתך כבר מרגישה יותר טוב ושאת ממש ממש בקטע של קריאת דעה שונה משלך. אז ככה, אני מבינה שזהו בנך. ואם הואזה ילד, את פנויה עכשיו להבין שמה שהוא רוצה, זה יחס הוגן ושוויוני. נכון שהקטנה והחולה גוזלת ממך את מרב הכוחות, אבל, בנך שהוא עצמו עדיין ילד (אני יחסית חדשה כאן, ואיני יודעת אם ציינת גילאים, אבל בגדול....) ו.....פיוזים הקופצניים הם שלך ולך אמורה להיות לשיטה עליהם. מי שבעל הבית על תשומת הלב לסוגיה,חיובית או שלילית, זאת את. יש אולי לדעתך, סיבות מקלות, אך לא כך הדבר. בנך איננו מסוגל לאמוד את איכות הפיוזים שלך.הדגש|בנך רוצה תשומת לב, ואת רוצה חשמלאי לפיוזים. צר לי, אני יודעת מה את מרגישה, הייתי מס' לא קטן של פעמים במקומך, אך ילד שהוא ילד הוא ילד. יכולה להרגיע אותך? גם בעוד 10 שנים, הוא יהיה הילד שיחפש וידרוש ויבקש את תשומת לבך. זכרי זאת והטעיני עצמך בהמון המון סבלנות אליו. מאחלת בחלמה מהירה לבך. חדוה

בדיוק על זה עובדת..../images/Emo45.gif

מטרגלת לקחת המון עביר כשאני מתעצבנת ממנו...

למעלה