איך הולך השיר ...

zilber z

New member
איך הולך השיר ...

"אוהב אותך בנשמתי אוהב אותך עד יום מותי ".... אין לי מושג אני חושב שככה זה הולך בבקשה תרשמו את המילים של השיר ....

AK15

New member
אז ככה (מה המצב)

או... בשבילך אהובתי... אני איתך עד יום מותי... לובש אדום רק בשבילך... מוכן למות למענך... או... אדום עולה עולה עולה... אדום עולה עולה עולה... אדום עולה עולה עולה... אדום עולה עולה עולה אתה בא לחצי גמר!!!!!!!!!!!

zilber z

New member
דבר ראשון תודה על המילים :)

ודבר שני לא נראה לי שאני יבוא לחצי הגמר בגלל המשחק היום השחקנים מבישים את הסמל לא נותנים מעצמם כלום !!! ולי כבר כואב הלב !! היום כמעט בכיתי בגלל הקבוצה המגעילה הזו פשוט בושה!!!

blueman1

New member
עדיין לא אבדה התקווה

כולם צריכים לבוא ולעודד. מישהו יודע מה עם הרכבת שרוצים להוציא למשחק? אושר לא אושר וכו.

AK15

New member
יש רכבת

מיוחדת שיוצאת ביום שלישי ב-2 כנראה במחיר של רכבת רגילה

מוצארט

New member
צרור ידיעות מהשעה האחרונה

כרטיסים לרכבת אפשר לקנות אצל בנצי, בעלות של 60-70 ש"ח להלוך ושוב. כרטיסים למשחק אפשר גם לקנות אצל הנ"ל. למי שמתכנן לנסוע ברכבת - יש "רק" 1000 מקומות, ורצוי להגיע חצי שעה לפני יציאת הרכבת מהתחנה, כדי למנוע עומס. פורסם ברדיו ש-3.500 כרטיסים כבר נמכרו ע"י אוהדי הפועל, וצפויים להגיע כ-10.000 אוהדים בסה"כ. צפוי ניצחון גדול לקבוצה האדומה! יאללה הפועל!!!!

מוצארט

New member
וואלה??

זה מה שאמרו היום ברדיו דרום... אבל יפה שהורידו אותם במחיר. רכבת ישראל רצו לעשות קופה על האוהדים.

blueman1

New member
לפי מה שהבנתי רצו 60-70 שקל

אבל אנדרי אוזן איים שהוא יבטל את העסק אז הם הורידו את המחירים! דרך אגב מקלר אתה בא למשחק???

מוצארט

New member
הלוואי...

אבל שופטים אותי מחר, ויש סיכויים מאוד טובים שאני מקבל איזה שבוע ריתוק. ואם אני לא אקבל ריתוק, אני מגיע לר"ג!!!

למעלה