איך הופכים את הפורום לעברית באופן קבוע?

אלישבע777

Well-known member
תודה, הצלחתי בנס. לא יודעת איך. לא יודעת אם אדע לבצע זאת שנית....
בינתיים הכל עולה לי באקספולרר. דפדפן ישן ומוכר לי, אבל בקרוב- שמעתי שכבר לא יהיה רלבנטי. אשמח לקבל למסר או לכאן, הנחיות איך להכניס את הפורום לגוגל כרום ( מייבא את המועדפים שלי מהאקספלורר - "יבוא") מסתבכת קשות עם כל שכלולי הטכנולוגיה הללו...

תודה ליוקיטה שענתה לי במייל ללא לאות יום יום, לדימיטרי שפתר לי בעיות קודמות עם הכינוי שלי ולארסני 92 כאן בשרשור שהרעיון שלו היה נכון.

Yukita

Active member
מנהל
תודה, הצלחתי בנס. לא יודעת איך. לא יודעת אם אדע לבצע זאת שנית....
בינתיים הכל עולה לי באקספולרר. דפדפן ישן ומוכר לי, אבל בקרוב- שמעתי שכבר לא יהיה רלבנטי. אשמח לקבל למסר או לכאן, הנחיות איך להכניס את הפורום לגוגל כרום ( מייבא את המועדפים שלי מהאקספלורר - "יבוא") מסתבכת קשות עם כל שכלולי הטכנולוגיה הללו...

תודה ליוקיטה שענתה לי במייל ללא לאות יום יום, לדימיטרי שפתר לי בעיות קודמות עם הכינוי שלי ולארסני 92 כאן בשרשור שהרעיון שלו היה נכון.
בעקרון כל מה שאת צריכה לעשות זה ככה:

1. פותחת את הפורום באקספלורר
2. מעתיקה את כתובת הפורום המופיעה למעלה בדף של הדפדפן (עושה "העתק")
3. נכנסת לכרום
4. מדביקה (עושה "הדבק") את הכתובת למעלה בדף של הדפדפן ולוחצת אנטר שיעלה הקישור
5. כשהפורום עולה - שומרת את הכתובת בתור סימנייה (bookmark).

בכל דפדפן שהוא זה מאפשר לך פשוט לבחור את הכתובת של הפורום מרשימת הסימניות. בכרום שימוש תכוף גורם לקיצור דרך לפורום להופיע בדף הבית של גוגל, שזה בדרך כלל מה שמופיע כשאת נכנסת לדפדפן (אלא אם הגדרת אחרת) ואז את פשוט לוחצת על זה, בלי לפתוח סימניות ובלי כלום. מאוד קל.

דגלמנגל

Well-known member
בעקרון כל מה שאת צריכה לעשות זה ככה:

1. פותחת את הפורום באקספלורר
2. מעתיקה את כתובת הפורום המופיעה למעלה בדף של הדפדפן (עושה "העתק")
3. נכנסת לכרום
4. מדביקה (עושה "הדבק") את הכתובת למעלה בדף של הדפדפן ולוחצת אנטר שיעלה הקישור
5. כשהפורום עולה - שומרת את הכתובת בתור סימנייה (bookmark).

בכל דפדפן שהוא זה מאפשר לך פשוט לבחור את הכתובת של הפורום מרשימת הסימניות. בכרום שימוש תכוף גורם לקיצור דרך לפורום להופיע בדף הבית של גוגל, שזה בדרך כלל מה שמופיע כשאת נכנסת לדפדפן (אלא אם הגדרת אחרת) ואז את פשוט לוחצת על זה, בלי לפתוח סימניות ובלי כלום. מאוד קל.

אצלי בהגדרות חצי עברית חצי אנגלית. זה בולט במיוחד ב"העדפות", שם חצי הגדרה באנגלית והחצי השני בעברית. אנ'לא יודע אם ככה זה צריך להיות, אבל לי, כל הסידור הזה, נראה אֶפֶּס דפוק (פורגיב-מיי-פרנץ';-))
הגדרות חצי אנגלית חצי עברית  .png

dimitrygo

Active member
מנהל
אשמח לקבל למסר או לכאן, הנחיות איך להכניס את הפורום לגוגל כרום ( מייבא את המועדפים שלי מהאקספלורר - "יבוא")
כדי לייבא את כל הסימניות לכרום את צריכה לעשות כדלקמן:
  1. בכרום את לוחצת על 3 נקודות בצד שמאל בחלק עליון.
  2. בוחרת "הגדרות", נפתח חלון עם כל ההגדרות
  3. בוחרת את הסעיף הראשון שנקרא משהו כמו "אתה וגוגל" (אצלי העל באנגלית וזה נקרא You and Google)
  4. נפתחות האפשרויות ובטבלה עליונה סעיף אחרון הוא "יבוא סימניות והגדרות"
  5. בוחרת באפשרות הזאת ובחלון שנפתח בוחרת דפדפן ישן ואת מש שאת רוצה לייבא. מה שהכי חשוב זה סימניות וססמאות.
    את יכול לייבא גם את היסטורית הגלישה שלך אם את רוצה. צנוע חיפוש אין צורך לייבא, זה גם ככה גוגל.
  6. לוחצת על כפתור "ייבא" וזהו.

arseny92

Well-known member
מנהל
אצלי בהגדרות חצי עברית חצי אנגלית. זה בולט במיוחד ב"העדפות", שם חצי הגדרה באנגלית והחצי השני בעברית. אנ'לא יודע אם ככה זה צריך להיות, אבל לי, כל הסידור הזה, נראה אֶפֶּס דפוק (פורגיב-מיי-פרנץ';-))
צפה בקובץ המצורף 383
כן זה אמור להיות ככה לפחות כרגע, ערכת התרגום אינה מלאה
בכל אופן כעת יש גם שינוי שפה למטה בסוף הדף, מציג שפה שנבחרה כעת

Yukita

Active member
מנהל
זה מה שקורא כאשר קודם מייבאים משתמשים, אחר כך מוסיפים שפת ממשק בלי לשנות הגדרה default > apply to all current users
מה שאלישבע אומרת, שמפתיע גם אותי, הוא שבתפריט היא כלל לא מקבלת את האפשרות לבחור עברית. לא מובן לי אבל אולי אכן לא לחצה בשדה הנכון?

למעלה