איך הופכים ללוחם?!

איך הופכים ללוחם?!

איך הופכים ללוחם? מי יכול להסביר, להגיד, לתת מפה, הנחיות, משהו??? דיעה???? רעיונות??? ואתם מוזמנים גם להגיב על רעיונות של אחרים, אם הם צודקים / טועים לדעתכם. המטרה שלנו היא פשוט להבין / לדעת איך אנחנו יכולים להפוך ללוחמים, או אולי: איך אנחנו יכולים להיות לוחמים טובים יותר. ובהזדמנות זו: מיהו בכלל לוחם? איך אני יודע אם אני לוחם או לא? ובכלל: מדוע כדאי להיות לוחם, אם בכלל?!?! הגיע הזמן להניח את הקלפים על השולחן, להפסיק לשחק בקקי ולהיישיר מבט למציאות! אז... למה (להיות לוחם), איך (להיות לוחם) והאם אני כבר (לוחם)?! שלכם באהבה בן

Jerald_Admonds

New member
חוצמזה שכולנו לוחמים..

לוחם הוא זה שלא מסכים לגורל שהחברה קבעה לו, הוא אדם שפוחד אבליש לו מטרה והוא מתגבר על הפחד שלו ולא נותן לשום דבר לעמוד בדרכו. תמיד יש כאב בדרך, ויש פציעות אבל מתעלמים, מפנימים, וממשיכים הלאה.. לוחם תמיד יפעל למען האינטרסים שלו ושל האחרים והוא ישתדל להפיץ בעולם דרכו, אור או חושך. כדי להיות לוחם? צריך להשקיע, לפעול, עם משמעת או בלי. אף פעם לא לוותר על השאיפות שלנו רחוקות ככל שיהיו. לפעול כנגד כל הסיכונים וההתנגדויות.. פשוט לעקוב אחרי הלב שלכם. בן אתה כבר לוחם בגלל שאתה כותב על הדברים האלו למרות שזה לא בהתאם למה שאתה אמור כביכול לעשות. אתה חושב לבד ובצורה אינדיבידואלית ומעודד אנשים לעשות אותו דבר. ח"ח שי. :)

Kaya

New member
כן.......

אתה לוחם ולו רק בגלל שכזה החלטת ובחרת להיות..... :) מרג וטולי.

למעלה