איך הופכים שלילי לחיובי

yaely2

New member
מנהל
תודה אורח

הנה דוגמא שכול אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה ועל איזה נושא שהוא רוצה. אתה כתבת על הפירגון, וזה יופי ואפילו מלמד.
כול כתיבה מוסיפה יי"ש משובח לפורום.

שולחת לשבת טיפ לדיאטה

אדזה 900

New member
יטילה

אולי תתני לנו דוגמא,ממש לא יודעת ממה הכוונה.בעצם הכוונה ברורה אבל אם זה היה בעלפה זה היה פשוט יותר,בכתב לא תמיד יש את מה שאת מבקשת,אז אנא בטובך הואילי בטובך להראות לנו את הדרך ולא רק בראשי פרקים.תודה

yaely2

New member
מנהל
שלום כולם,

תודה ללילית* על הסלוגן החיובי. אני מאוד אוהבת את העברית ושמחה לספר שיש סלוגן כזה בעברית ולא סלוגן סתם, אלא נמצא בתוך שיר שכתב נתן אלתרמן ושר את זה בזמנו בומבה צור. שם השיר למי שיחפש הוא "אומר לכם ביושר.."
לא את כל השיר רק חלק אני מקלידה

"אם אין לי את מה שאני אוהב, - אני אוהב את מה שיש - אומנם זה קצת לא נוח בלב - אך מה יואיל אם אתעקש. - כי מה שיש לי הלואי ולא היה לי - כי מה שאין, זה מלא חן - אבל זה אין.
וכשעוברת בינתיים בנות יפות עיניים – כושלות לי הברכיים, השד אותן ייקח, - וכשאשתי זהבה שואלת שוב ושבה – האם אותה אוהבה – אני עונה לה כך: פזמון: אם אין לי את מה שאני אוהב....

yaely2

New member
מנהל
מאמצת את נושא הידידות שלך פרח. יד+ יד + אות ממש כפי שכתבת.

שיינדי, הגזמת. למה את חדה חידות? אותך אפשר לשכוח?

אה, לגבי האישה בת השבעים שילדה, מחר אני דוחה כול תוכנית ונוסעת לבנק הז...

המשך יום נפלא לכולם וגם לאורח הוותיק המצחיקן תודה לך

אדזה 900

New member
לא רק אתם הותקפתם על ידי מתקפת כוכבים לא מזוהים בלשון מאד בוטה,גם אני הייתי בין הנמענים למתקפת הכוכבים ,מקווה שעידן זה נגמר וכמו בזוגיות טובה ,גם אם יש מריבות ואי הסכמות אין זו התחלת הקץ,"יש חברים של לתת ויש חברים של לקחת ".לא זוכרת מאיפה בא לי המשפט הזה אבל הוא תמיד מוכיח את עצמו.

yaely2

New member
מנהל
שוב שלום,
צדקת *אני, עדיף עוד כמה שקלים.ולא להגיע למקומות שהם פחות בטוחים.
רוצה לספר לכם על השיר "אומר לכם ביושר"
הרבה שנים, הרבה לפני עידן המחשב. חיפשתי את השיר ולא מצאתי אותו.
לפני 10 שנים בערך נסעתי באוטובוס לפתח תקווה והנה אני רואה אדם שנראה לי כמו ישראל יצחקי הזמר. הוא היה נשוא הערצתי בנעורים. פניתי אליו וזה אכן היה הוא.י, דבר ראשון שאלתי אותו אם אוכל לקבל את המילים של "אוי מה שיש לי הלוואי שלא היה לי" הוא השיב לי שאינו מכיר את השיר. חשבתי לעצמי "מסכן, כבר מעל 80 ולא זוכר, אני זוכרת אותו שר את השיר הזה.
לא תאמינו אחרי פחות משנה ראיתי אותו שוב באוטובוס ושוב שאלתי אותו אודות השיר אולי במשך הזמן נזכר והתאכזבתי.
מאז שהיה לי מחשב ניסיתי בגוגול בשירונט, המילים שהקלדתי לא הופיעו בשיר ולכן לא היתה תוצאה. יום אחד קרה נס והצלחתי.
לשיר קוראים "אומר לכם ביושר" ושר אותו בומבה צור אני היתי הסנילית ולא ישראל יצחקי.

yaely2

New member
מנהל
אדזה תודה. את חכמה, מוכשרת, והגיונית

הדסהש1

New member
לאחרונה לא נכנסת הרבה מסיבות בריאותיות ..מקווה שבהמשך ארגיש טוב
והכנס יותר...קראתי שהשחקן שלמה בר שביט הלך לעולמו..שחקן אדיר
יהי זכרו ברוך

yaely2

New member
מנהל
איך הופכים שלילי לחיובי

בוקר טוב כולם

בעיירה יהודית קטנה נפטר תושב שהיה ידוע כאיש רע. הרבה תכונות רעות היו בו באיש ועכשיו בבוא יומו אין איש המוכן לומר עליו מילה טובה, גם אנשי חברה קדישא לא רצו להספידו וכך שכבה הגופה על שפת הקבר. השעות נקפו השמש קפחה ואין מספיד.
לבסוף קם אדם ואמר "אני מוכן להספידו" "נכון שהיה איש רב מעללים, נכון שלא תמיד הקפיד על הצדק והמוסר, אך לזכותו ייאמר שבנו גרוע ממנו." סיימו כולם את הטקס והלכו הביתה.

לאחר 30 שנה נפטר הבן. הפעם לא חשבו על אפשרות של הספד, הבן היה ממש שטן. עמדו כולם ביום שישי על שפת הקבר ואין אדם המוכן לומר מילה טובה על הנפטר. עוד מעט זמן הדלקת נרות ואנשים עומדים לקים מצוות הלווית המת. לפתע קם אדם מבוגר שהיה עוד ילד בהלוויית אבי הנפטר הנוכחי ואמר:"אין ספק שהמנוח היה איש בעל מעשים רעים עבר על כול העבירות שבתורה ואף יותר, אך לשבחו יאמר שבזכותו קברנו את אבא שלו.

למעלה