איך הזמן רץ! שוב סופשבוע
היום הכנסתי לתנור על אף מזג האויר המהביל סיר כבד שטוח ובו שכבת בצל מטוגן מעליה שכבה מכובדת של פרוסות תפוחי אדמה עמוסות בפפרחיקה מעושנת,כמון ורוטב סויה. במחבת טיגנתי בצל קצוץ קטןקטן ושום שבבי סויה ואותו תיבול.שפכתי מעל תפוחי האדמה ומלמעלה כיסיתי בפרוסות עגבניה. יצא נפלא.
יש לי דלעות יפניות קטנטנות ממש אישיות שמשאירות מקום, חושבת למלא אותן בתערובת אורז הרבה עשבי תיבול ושקדים. לא ידוע עדיין מה ילווה את זה.
חוצמזה נראה.
המקרר עמוס טופו קדיתא לקראת שבועות ונראה שננסה אחד מהמתכונית הלבנים. יש לחי רצון עז ללימון ונענע. נראה מה יקרה מזה.
היום הכנסתי לתנור על אף מזג האויר המהביל סיר כבד שטוח ובו שכבת בצל מטוגן מעליה שכבה מכובדת של פרוסות תפוחי אדמה עמוסות בפפרחיקה מעושנת,כמון ורוטב סויה. במחבת טיגנתי בצל קצוץ קטןקטן ושום שבבי סויה ואותו תיבול.שפכתי מעל תפוחי האדמה ומלמעלה כיסיתי בפרוסות עגבניה. יצא נפלא.
יש לי דלעות יפניות קטנטנות ממש אישיות שמשאירות מקום, חושבת למלא אותן בתערובת אורז הרבה עשבי תיבול ושקדים. לא ידוע עדיין מה ילווה את זה.
חוצמזה נראה.
המקרר עמוס טופו קדיתא לקראת שבועות ונראה שננסה אחד מהמתכונית הלבנים. יש לחי רצון עז ללימון ונענע. נראה מה יקרה מזה.