איך החבר'ה

get well

New member
איך החבר'ה../images/Emo35.gif

הכוונה לשאר המלצרים שעובדים איתכם? איזה יחסים יש ביניכם? חברים, שלום שלום, או שאתם פשוט לא סובלים אותם.. פרטו נמקו והסבירו..

מממ..

אני אוהבת את העבודה רק בגלל המלצרית האמת .. ממש נחמדים החברה.. וכייף לי שם בגללם אבל יש כאלה שנחמדים יותר ויש כאלה מאוסים שפחות...
בלה בלה...

במילה אחת: מ ק ס י מ י ם../images/Emo25.gif

כשקיבלו אותי לעבודה המנהל הסביר לי שהוא לא מקבל כל אחד כי חשוב לו לשמור על הרמה הגבוהה של המלצרים, והדגיש שהמלצרים אצלו עוזרים אחד לשני בהכל ומפרגנים. והוא לא דיבר סתם - עובדים איתי אנשים ממש מתוקים
, כולם אחרי צבא (לא מקבלים לפני), וזה שינוי רציני מהמסעדה הקודמת שעבדתי בה, שהיו שם אנשים תת רמה ומתלהבים (ילדה שחשבה שהיא בעלת המסעדה ונתנה לכולם פקודות חוץ מזה שהיא לא עזרה לאף אחד, חרמן משוגע שנשך כל הזמן את המלצריות האחרות (כן כן, זה אמיתי), בנות נחמדות עם וותק של פחות משנה בארץ שלא יודעות טוב עברית וצריך לעזור להן כל הזמן ועוד כהנה וכהנה יצורים מוזרים
ובקיצור (כן, קיים דבר כזה אצלי...) - אני מאוד נהנית לעבוד עם האנשים המתוקים האלו שהופכים כל משמרת לחוויה, וכמובן שאני משתדלת גם להיות כזאת...

אצלנו זה אחלה צוות!

כולם: המלצרים, עובדי המטבח, המנהלים כולם אחלה צוות!!! בגלל זה אני נשארת.

תני לי שנייה להקיא בצד..

יש לי חרא של צוות! האמת שזה הולך ככה - מלא-מלא-מלא פריחות בנות 15-18 [אני בת 18, ככה שהבעיה כאן היא לא בגיל אלא באטיטיוד] - הן בסדר, לא מפריעות לי אני לא מפריעה להן. 2 ותיקות שאחת יותר כלבתא וסנובית מהשניה - אותן אני לא סובלת, וגם לא את האחראית השניה שלי. בסביבות 4-5 בנות נחמדות [בעיקר חדשות], עוד כמה בחורים קצת אדישים שלא יוצא לי לדבר איתם, איזה 3 נחמדים, ואיזה אחד חמודדדדדדדדייייי
[בטטה הולכת להשקיע בהופעה שלה בפעם הבאה שהיא באה:]. בסך הכל - אפשר למצוא אנשים נחמדים.. אבל רוב האנשים סביבי הם לא כאלו שאני רואה את עצמי מנהלת איתם שיחות נפש אחרי העבודה, אלא יותר שלום-שלום, קצת סמול טוק, ולא יותר. לא נורא, אבל לא שיא האיכות. רק פה ושם, באחוזים מזעריים

get well

New member
למזלי...

אצלי רוב הצוות אחלה.. חוץ מהמנהלת אבל ככה זה תמיד לא? המלצריות 90 % סבבה ויש כמה שלא אבל הצביעות חוגגת..בעעעעעע

למעלה