איך החיים משתנים ביום אחד

איך החיים משתנים ביום אחד

מכירים את השיר "והזמן מתעתע בכל האנשים לאחד כוכב זורח השני דל ועני" לפני שלושה שבועות עשיתי תאונה קשה על אופנוע איבדתי את העבודה שלי הפסדתי את הלימודים ובגלל כל המצב שהייתי בו שבוע שעבר נפרדתי מחברה שלי אחרי שלוש שנים כל זה בגלל יום אחד מסריח ובחורה שלא יודעת לנהוג אני לא יודע מה לעשות אבל אני לא מתייאש אני תמיד אמרתי שכל מה שקורה לי בחיים האלה קורה לטובה ועכשיו זה מבחן אמיתי לתיאוריה שלי אני במצב שאני רוצה לחזור לחברה שלי ואני יודע שזה לא יוכל להימשך ככה מה עושים???

twigy

New member
מה אתה צריך בחורה שאיתך

רק כשהכל טוב ועוזבת כשהמצב רע ?

אממממ אין מספיק פרטים

אולי תספר לנו קצת יותר, איך אתה נפצעת איך היא? האם כבר דיברתם על זה? ניסית לחזור אליה? למה נפרדת ממנה בכלל?

זה סיפור ארוך

נתקעתי במישהי קיבלתי זעזוע מוח קשה נהיה לי שינויים בהתנהגות נהייתי קצת יותר עצבני היא נפגעה בגב אין לה שברים (בינתיים) לא גילו לה מאז הפציעה רבנו פעמיים ושבוע שעבר החלטנו להיפרד זמנית אני חושב שזה הסוף יכול להיות שזה בגלל העצבנות שלי איבדתי את הסבלנות

יכול מאוד להיות

הרי ברור שזה קרה בעקבות התאונה, וידוע שדוקא בזמנים קשים זהו המבחן האמיתי. אם זה היה באשמת העצבים שלך, תיגש, תתנצל, תחפש את ההבנה שלה ואם היא אוהבת באמת וכנראה שכן (בכל זאת- 3 שנים..) אז הכל יהייה בסדר. מקווה מאוד! קדימה, זה יקל על שניכם
מה אתה אומר?

התנצלתי כבר

אבל זה לא קשור היא נהיתה פתאום פגיעה מכל מה שאני אומר היא רוצה שאני אשתנה בכל דבר הכי קטן היא לא יודעת לקחת אותי עם החסרונות שלי

אם ידעתי מה לעשות

אולי כבר הייתי מאושרת בעצמי. ולא רק בתחום אהבה כמובן. אמממ זו בעיה שהיא לא מקבל תאותך כמו שאתה. אתה זה אתה. מה היא נזכרה פתאום אחרי 3 שנים? גם אותי האקס רצה לשנות וזה לא עבד לו, כמעט שיכנע אותי שאני לא בסדר החוצפן! אז האמת היא שאי יכולה לעזור לך רק בדבר אחד וזה להזכיר לך שאתה זה אתה ואתה לא תשתנה בשבילה, גם אם אתה יודע את זה, אמרתי
אתה יכול להשתנות בדברים קטנים, לא באופי, ובטח לאתוך יום.. אני משערת שקשה לך ואני נורא מצטערת לשמוע

Zoharrr

New member
לפי דעתי

תעשה את החשבון שלך אם אתה מוכן להתפשר על עצמך בשבילה

אני עשיתי את החשבון

רציתי להשתנות אבל יש דברים שטבועים באופי שלי ואני לא יכול לשנות אותם אז אמרתי לה או שתקחי אותי איך שאני או שתעזבי אותי

ת מ י מ ה

New member
למה להיכנע?

אתה רוצה מישהי שרוצה שתשנה את עצמך? זה לא נשמע לך קצת מעוות זה נשמע נאיבי אבל אני באמת מאמינה שבאהבה כל הקסם הוא שאתה פשוט אתה וזה מה שהצד השני כלכך אוהב ולא צריך לעשות שינויים דרסטיים אחרת אז למה אתם ביחד כדי שתשתנה למה שהיא רוצה תחשוב על זה בימים\לילות קשים שיעברו עליך (הלוואי ולא יהיו לך הרבה כאלה)

עוברים עלי הרבה ימים קשים תאמיני

לי אני רוצה להיות איתה מצד אחד ומצד שני כל מה שנאני מנסה לעשות בסוף אנחנו רבים אז רק אלוהים יכול לעזור לי

למעלה