איך הטוב הזה כל כך מפחיד?

orrin

New member
איך הטוב הזה כל כך מפחיד?

קשר חדש, צעדים ראשונים. שיחות לתוך הלילה על הכל, תחושה שיש מן המשותף והרבה, הומור, כיפ, פרפרים בבטן אחרי כל כך הרבה זמן שלא היו, שכבר חשבתי שלא יהיו יותר. ועדיין- מפחיד. לא כי אני מתכננת חתונה וילדים בדייט השלישי, אלא כי שוב להפתח, להחשף, להכיר כל סנטימטר בגוף ובנפש שלו והוא בשלי, ואז לדעת שיכול להיות שיגמר. מפחיד. מפחיד אותי. אולי אני מתנהגת כמו ילדהנ בת 5, אבל מותר לי. כשנגמר הקשר הקודם זה היה בעיקר ניפוץ פנטזיה שאני והX נהיה יחד לנצח. ועכשיו מפחיד להתחיל מהתחלה, גם אם לאט לאט ובזהירות, ובלי ציפיות בשמיים, ובלי אמירות רגשיות מעולם הפנטזיה, ועדיין מפחיד. זהו. יודעת שחייבים לקפוץ למיים, ועושה את זה בצעדים כל כך קטנים אבל הפחד קיים... וככה גם הכיפ. עוד לא החלטתי מה יותר.

magenta73

New member
בואי אני אשאל אותך שאלה

כשאת הולכת ללונה פארק, לאילו מתקנים את אוהבת ללכת? לקרוסלה או לפיראטים, רכבת הרים וכו'...? ברור שזה מפחיד. וכמה שזה מפחיד ככה זה כיף. כנראה שזה הולך ביחד... הכיף שבהליכה עם הפחד... אני עכשיו בסוג של קשר שאני יודעת מראש שהוא יגמר, כי זה עם בחור שלא גר בארץ, והוא פה רק לתקופה. הוא גם שאל אותי, ממה את מפחדת?... אין לך ממה. אני פה לתקופה מאוד מסויימת בחיים שלך, לכי בלי פחד. וזה עדיין, מפחיד... אבל יחד עם זה, זה כיף כי זה הרבה יותר פתוח עם הרבה פחות חשיבה על העתיד, והרבה יותר חשיבה על ההווה. ועל ההנאה שביחד. (למרות שבהווה הוא קצת עושה לי הודיני של 24 שעות ואני בבלבלות חבל"ז)... תמיד יהיה את הפחד, כשאת מכירה משהו חדש, תמיד יש את הפחד להפתח, כי זה אומר שאת נתונה לפגיעה. אבל, מי שלא לוקח סיכון, לא לוקח סיכוי...

orrin

New member
...

ברור לי שהסיכון הכי גדול בחיים הוא לא לסכן כלום, ובכל קשר/חשיפה/הכרות יש סיכון מסויים להפגע. ברור לי שזה בא ביחד- הכיפ והפחד- אבל זה עדיין מפחיד וקשה.... בכל מקרה, תודה

מפחיד אבל האם יש ברירה .אסור לאבד

שבב אופטימיות .את בחורה די חזקה נראה .נסי לחשוב קדימה נתקי מהמחשבות העבר ופני את עצמך לקשר חדש ובריא והוא יבוא כי ככה בנוי משנתי..

RANINA

New member
ואיי איך אני מבינה אותך ומזדהה

איתך גם לי זה קורה הבעיה אצלי יותר גרועה אני מפחדת להיכנס לקשר את לפחות יש לך את האומץ להתחיל את הקשר הזה את זה אפילו אין לי שיהיה לך בהצלחה מכל הלב

orrin

New member
למה אין לך את האומץ?

לא נראה לך שאת מפסידה הרבה?- לא כי בחורים/בחורות זו כזו מציאה אלא כי את מפסידה את עצמך מאושרת יותר (ולא, אני לא אומרת שמטרתה היחידה של האישה היא להתחתן) מאושרת יותר כי כיפ לחלוק את החיים עם מישהו שהוא לא רק חברה, ידיד או אמא אלא מישהו שהוא מעבר לזה, שהוא הרבה יותר. האם את מרגישה שפעם היה לך "אומץ" ואיבדת אותו או שאת מרגישה שאף פעם לא היה?

RANINA

New member
תראי מרוב שהתאכזבתי אני מפחדת

להתאהב ולהיכנס לקשר , אני מפחדת שיהיו אותי לסתם לעוד ``בילוי`` תראי אני בחורה שלא חסר לי לא אופי ולא יופי זה לא שאין לי בטחון עצמי אבל יש לי את ההתלבטויות האלה במוח שדי סבלתי מספיק ואני לא יעמוד בעוד אכזבה , אין היום קשה למצוא את הגבר הזה שיעשה הכל למענך , אני נדלקת על בחור ואני אומרת יוו איזה חמוד הוא ומה את חושבת אם הוא יציע לי קשר אני לא יסכים גם אני אחת שלא מסוגלת לסיים קשר ולרוץ לקשר אחר , לוקח לי בלי הגזמה שנה להתגבר ואז אולי אולי אני יחשוב על זה , אני אחת שלומדת מהטעויות שלה , קיצור אל תקשיבי לי אני ילדה מתוסכלת מהחיים שאני ממש לא פונקצייה לעודד אותך מה שינחם אותך שיש בנות שהמצב שלהן יותר גרוע משלך...

orrin

New member
השאלה אם את חיה את הפחדים או

שאת חיה את עצמך, אוהבת, כואבת, צוחקת וכן- גם פוחדת כולנו פוחדים מכל כך הרבה דברים, בעיקר מדברים שמחברים אותנו למקומות רגשיים קשים. תחשבי עם עצמך אם אין דרך הגנה טובה יותר על עצמך מאשר להסתגר בפני העולם. הרי בסופו של דבר כולנו מגינים על עצמנו בכל מיני דרכים, ולכן לדעתי יכולה להיות עוד דרך שתשמור עליך מאותם מקומות קשים אבל עדיין תאפשר לך לחיות באמת- לאהוב ולכאוב ולכעוס ולשנוא ולצחוק ולאבד. רק טוב

למעלה