איך היא לא מבינה כמה היא מכאיבה לי

PhEoNiX FiRe

New member
איך היא לא מבינה כמה היא מכאיבה לי

כל הערה שלה קורעת לי את הלב. רע לה לראות אותי? תאמיני לי שלי רע לרעות את עצמי הרי אפילו במראה אני בקושי מסתכלת הרי את יודעת שבאלבומים של המשפחה אין שם תמונה מעודכנת שלי. וזה למה את חושבת? לא בגלל שטוב לי עם עצמי! שונאת לריב איתך שונאת ללכת לישון בוכה אחרי הריבים איתך מתי תביני שההערות שלך לא תורמות לכלום? :(

בדדי

New member
אף

אחד לא שווה את הכאב שלך פשוט לא לתת לאותם אנשים את הכוח להשפיע!!!! יש אנשים שפשוט לא מבינים את הקושי....

PhEoNiX FiRe

New member
קצת קשה שזה ההורים

ושהם יודעים בידיוק איפה העקב אכיליס שלי. איך לפגוע בבטן הרכה. והם חושבים שההערות האלה זה לטובתי. כן בטח. לשבור אותי זה ממש לטובתי

PhEoNiX FiRe

New member
הם פשוט לא מבינים

כמה שזה הורס כמה שזה פוגע כמה שזה מכאיב אין להם מושג ועוד הם טוענים שזה רק לטובתי . שהם טובים מידי איתי הם לא חושבים שאני מודעת שיש לי בעייה ? הרי אני נגעלת מלהסתכל במראה כל הערה זה כמו עוד חץ בנפש שגם ככה פצועה וכואבת

Pure SilenCe

New member
יש גיל שבו עוזבים את הקן..

וגם אם לא פיזית אז נפשית. שום שינוי לא ייתבצע עד שלא תכריזי את עליו.

PhEoNiX FiRe

New member
../images/Emo10.gif

נגעת בנקודה כואבת אם הייתי יכולה תאמיני לי שהייתי עוזבת , וכמה שיותר רחוק. תאמיני לי שאני מנסה לעמוד על שלי . לא לוותר. אני חלשה מולם נותנת להם למעוך לי את הנשמה שזה הורים זה קצת יותר מורכב

בדדי

New member
.......הורים.........

השלב הראשון בדרך להחלמה מכל מצב זה להפסיק לתת לאנשים לרמוס אותך ולא חשוב במי מדובר גם להורים אפשר ולעיתים חייבים לשים גבולות... ואת זה רק את יכולה לעשות...

PhEoNiX FiRe

New member
אני כל הזמן מנסה לעבוד על עצמי

גם לבד וגם בטיפול (שהפסקתי) הכי מבלבל זה שהם אומרים שזה שהם אומרים מה שהם אומרים זה רק מכאב ודאגה. ואני יודעת שזה נכו.ן אני רואה איך ליבם נשבר שהם רואים אותי. אני לא בת המוצלחת שהם רצו

בדדי

New member
מה

שחשוב לדעתי, זה שתחזקי את עצמך תתעסקי בך תאמיני בך תרצי להאמין ולעזור לך להאמין שאת מספיק חשובה ואז למה שאומרים לך לא יהיה כזה משקל.... את לא הבת שהם רוצים הם לא ההורים שאת רוצה את המעגל הזה אפשר לשבור רק אחרי שאת תתחזקי מול עצמך לא מול אף אחד אחר... זאת דעתי,מנסיון אישי שלי

PhEoNiX FiRe

New member
../images/Emo24.gifאת צודקת במיליון אחוז

אבל זה קשה כלכך קשה כל הערה שלהם גורמת לי לרצות לזחול תחת איזו אבן.
משתדלת לא לבכות או להשבר למרות שכואב.

למעלה