איך היא שפכה עליה את הספגטי!!!!

ELLA31

New member
איך היא שפכה עליה את הספגטי!!!!

גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה בחורה!! אחת עם ביצים! לא כמו בעלה הרופס הזה.. בכלל כל הסדרה היא על נשים חזקות לתקופה ההיא. (חוץ ממריה הסמושית..) איך היא שפכה עליה את הספגטי!!!!

נכון נכון שהיה גדול??

אחחחחחח אם רק הייתי מוצאת תמונהההה יוווו איזה ענק זה היהההה כל כך נהניתי מזה שהאיטלקייה הראתה לה מה זה להתעסק איתה!

נעמהdj21

New member
חחח היום ראיתי! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה אומץ יש לאיטלקיה הזו להתחיל עם יד ברזל מלחמת עולם... זה לא יאומן!

פרק 35 - 28.10.2004

אין לי כל כך הרבה הערות על הפרק היום, רק כמה הרהורים:
אני לחלוטין מסכימה עם אלה. במהלך הצפייה בפרק בהחלט הרגשתי שהובלט המוטיב של הנשים כחזקות יחסית לגברים - פרנצ'סקה וקתרינה בהשוואה למאוריסיו הרכרוכי, סילביה ונינה בהשוואה לאומברטו ואפילו סולדד בהשוואה לבעלה. וגם אני אהבתי את זה שקתרינה שפכה לפרנצ'סקה את כל הספגטי על הראש
בזמן שבעלה ישב בבית וריחם על עצמו, סולדד לקחה את העניינים בידיים וחשבה על מקור פרנסה חדש, גו גירל! אני גם אוהבת את הרעיון שהיא תכריח אותו ללמוד לתפור, שלא יחשוב שזה מתחת לכבודו - או כמו שנינה וז'וזה מנואל אומרים כל הזמן: "צריך לאכול, לא?"
הפרק היום הוכיח לנו שאכן חוט השדרה של מאוריסיו עודנו אבוד. מה פתאום הוא נותן לאשתו לסדר ולנקות? זה גם הבית שלה עכשיו, הוא צריך שלא להסכים בשום פנים ואופן שיתייחסו אליה שם כמשרתת ועוזרת הבית - היא צריכה לקבל יחס של אחת מגבירות הבית, היא הרי אשתו.
ז'אנרו אמר לאיש בספינה שהוא לא יודע איפה בברזיל נמצא בנו. איך זה יכול להיות? הוא הרי שלח לו מכתבים ומכתבים שולחים לכתובת - אז צריכה להיות לו הכתובת של הבן. אז מה הבעיה למצוא אותו לפי הכתובת?
מרקוס
מפרק לפרק אני מחבבת אותו יותר. הוא חמוד הילד הזה, יש בו משהו תמים. כשהוא דיבר על אבא שלו, על ההכרה שההורים הם לא נצחיים, והם ימותו ויעזבו את החיים בשלב מסוים, הוא ממש גרם לי רצון ללכת לחבק את ההורים שלי ולומר להם כמה שאני אוהבת אותם
.

למעלה