איך היה אתמול בבמות?!

A m 0 s

New member
איך היה אתמול בבמות?!

אני בהתחלה העדפתי להישאר בבית ולראות את דנה ברגר וירמי קפלן בערוץ 10 בסוף שיכנעו אותי ללכת - וחברה שלי אמרה לי שהיא תקליט לי את זה.. בסופו של דבר הפוסטמה לא הקליטה אבל היה ממש טוב עם "הלא איחוד של כוורת" - כשעידן יניב היה רציתי לשחוט אותו וגם בית הבובות היו מזעזעים
אז איך היה לכם?? {{מישהו ראה בסוף ערוץ 10 או היה בבירתנו - מה דנה וירמי שרו????? - אני ממש מתוסכל שפיספסתי את זה..}}

A t z a

New member
מממ היה לי ערב הזוי../images/Emo80.gif

נסעתי עם חברה (מיכל מהפורום שלנו ) לראות את חמי רודנר ביהוד, והיה פשוט מעולה ומצחיק וכיף... אח"כ חזרנו לעיר שלנו לחפש לי קרניים מגניבות, אבל הכל נגמר
עברתי 1000 דוכנים, וכלום! רק ת'גועל נפש עם הטוויטי וזה... אני רציתי כאלה עם נצנצים וזה
בסוף נכנעתי לאיזה ארנב מכוער, שנראיתי איתו כמו ארתור מערוץ 6.
היה כיף להסתובב אצלנו ולפגוש מלא אנשים, עד שפסיכי אחד התחיל לעקוב אחרינו. ולא בצחוק. הוא פשוט הופיע בכל מקום, נעמד ונעץ מבטים
. בשלב מסויים ברחנו למקום רחוק בקצה השני של הפארק והתיישבנו, ואז אחרי כמה דקות אנחנו קולטות אותו יושב 2 מטר מאיתנו ומציץ
בעקבות המקרה המלחיץ ברחנו לעיר אחרת
...גם שם היה כיף! לסיכום, היה ערב שהזכיר קצת את כתה ט', וזה היה כיף:)... והיה ממש כיף לנהוג עם מוזיקה וקרניים באוטו, וכל שניה הן נתקעו בתקרה של של האוטו מרוב קפיצות
.... טוב חפרתי
חג שמח

למעלה