ממש ממש כיף!!!
נתחיל בזה,שעד כה אין לי כמעט קול והוא צרוד באופן מחריד. נמשיך בזה שגיליתי שהאמפי פארק ממש לא רחוק ממני,תוך 20 דק' בפקקים דחוסים הגענו. להגיע מאיזור הבמה לאיזור הקיוסק היתה משימה צבאית ומאוד חמדו שם את הפקקים של הבקבוקים, וחצי שעה רבתי עם המוכר על הפקק וכמובן שניצחתי. מהרגע שסאבלימינעל עלה התחלתי להתחרפן ולצרוח,אפילו שאני לא סובלת אותו,אבל היה לי משעמם לעמוד ללא מעש. ואפילו לפני זה,כשרק היו שירי-הפלייבאק התחלתי לקפוץ ולהתחרפן. היה חם נורא,שפכו עליי בקבוק מים מינרלים. כשעלה חמי רודנר לצד ירמי קפלן,צווחתי את גרוני למוות ע"פ מילות השירים והיה ממש נחמד. והיה ביצוע סולו לשיר של איפה הילד!!!! ואז ידיד שלי הרים אותי והיה עוד יותר כיף,אלא שאז מישהו הרים חבר שלו,שעשה רודיאו על הכתפיים שלו,והוריד את החולצה ונופף אותה כפלייגירל מצוי. אז נחרדתי ממנו, וירדתי, והתקדמתי לבמה-אל חמי אהבת חיי וצרחתי לו את כללל המילים של כללל השירים וקפצתי בפנאטיות והיה מהנה למדיי. בשייגעצ כמדומני,היו פוגואים איומים...למרות שאני ממש אוהבת לדחוף (ציוני זה הכי,אחי!), בקושי הצלחתי להתמודד עם העוצמה וחברים שלי כל רגע בדקו שאני שם, ומשכו אותי,וזה היה משעשע למדיי. ברגע מסויים,חברה שלי נפלה על הריצפה, אז ניסיתי להרים אותה-אבל היא היתה קצת כבדה, והיא כמעט נמחצה, אז יצא שכדי שהיא לא תמחץ גררתי אותה על הדשא וזה היה משעשע. אז צרחתי את מילות השיר:"העולם הזה מסריח, מניו יורק ועד רפיח",ואחרי השיר באה אשה מהקהל ואמרה לי שאני צריכה להיות אופטימית...וזה היה ביזארי אך משעשע. בשלב מסויים עשינו מעשה דיי טיפשי, התחבקנו והתחלנו לקפוץ וגם פצחנו במעין פוגו משלנו, ואנשים נכנסו לזה והעיפו אותי ממש ממש רחוק!!! ביהודים כבר נגמר לי הקול, אבל עדיין עשיתי כמיטב יכולתי...ואז הסתכלתי לכיוונה של חברתי וגיליתי שדסי עומדת לידה,והיא לא זיהתה אותי...או שסתם התעלמה בהפגנתיות. אז צרחתי לה, ואפילו בעטתי בה, אבל היא הלכה.. וראיתי אותה כמה פעמים,והיא דיי חלפה על פניי,וכל פעם צרחתי לה והיא לא הבחינה..וזה היה דיי מוזר. בכל אופן, במוניקה סקס פשוט נפלתי מרוב עייפות על הדשא... ואז הופיע אביב גפן, אז שוב קמתי וצרחתי כמיטב יכולתי,ושוב נפלתי מרוב חוסר כח...אז נשארתי לשבת קצת ואז עליתי למעלה, וצרחתי שם, וחבריי הפעילו סלקציה על חופש הביטוי שלי ודיי חסמו לי את רובו ע"י סתימת-פה פיזית... ואז השגנו מונית והצקתי לנהג כל הדרך הביתה, והוא אמר לי שאני פריקית ושיש לי עתיד בתור עורכת דין כי אני לא סותמת את הפה. חביב. הייתי בבית בסביבות 7 בבוקר, הלכתי לישון ב-8 וקמתי ב-11 נטולת קול וכוח. אבל היה ממש כיףףף...ומשחרר. והכרתי שם מלאאא אנשים חדשים, ופגשתי מלאאא חברים מהפורום של אביב גפן והיהודים ומהפורום הרשמי של חמי.. ולמרות שיחסית להופעות קודמות של אביב גפן בהן נכחתי-היתה זו הופעה דיי גרועה,היה נורא מהנה. רק חבל לי על קולי הערב.. וחבל שלא פגשתי שוב את חמי... וחבל שהוא לא שר את השיר עליי,השיר שלי. רוק"צ שולט!!!