איך היה אתמול?

bitcho

New member
איך היה אתמול?

אז איך היה אתמול במופע ה300?? שתפו חוויות חחחחחחח רוצה לשמוע

S h A y K i

New member
אוי נכון זה היה אתמול ><

חשבתי שזה היום >< איךך היה? תעלו תמונות

ortaliminal

New member
ווואייייי היה פצצהההההההה

איזה כייף היה!!! מלא זמן לא נהנתי ככה!!! היינו שם ואז באתי קדימה ואז אני קולטת ששי עומד ורוקד ליידי (שי 360) ואני צורחת "שייייייייייייי" ואז חיבוק ונשיקה חח מסכן הוא נבהל
חחח ואז ראיתי את יואב ובאתי אליו.. (הצל) והשלמתי איתו אחרי ריב..
חחח הוא עושה לי "הכל בסדר עכשיו?" חח משמע הצלחתי להשלים איתו.. (אני לא מתכוונת לספר למה היינו "ברוגז").. ואז היה תהופעה של הכלא.. הייתי הכי קדימה.. חח איתמר הסתכל עליי מוזר כזה כי צרחתי את כל השירים.. חח ואז בא שי והם שרו 360 ("כההה 3, 60 אם אתם שומעים אז אתם מזהים את ה"כהההההההה")
חח ואז עלה יואב ושרו כמוני ואז היה קבל ועוד משו.. היה מה זה כייף! אחד ההופעות הטובות!!!! כלא 6 כבוד!!!!!!! הצטלמתי גם עם כולם חוץ מאיתמר
וזה לא הוגןןןןןןןןןןןןןן
איתמררררר אנחנו צריכים לעשות תמונה!!!!!!!!! ד"א.. (לכלא..) נכון היה על הבמה ת'דף הזה שהיה כתוב עליו ת'רשימת שירים? היה שם פצצת זמן למה לא שרתם את זה?

bitcho

New member
אורטל נהינת הע?

חחחחחחחח את ממש מחוקה בהופעות באמאשלי חחח בהופעה בביתספר זה היה דפוק לגמרי אני אומרלך את צריכה להירגע קצת חחחחחח

ortaliminal

New member
חחחחחח אני תמיד רגועה

וכה נהנתי!! ועכשיו הקול שלי כמו של אילם שצועק.. ועדיין לא שומעים... בעע התקשרו אליי לפלא צועקים לי הלוו הלוו ואני צועקת ולא שומעים חח ותמיד אני בהופעות.. בכל הזדמנות!! וחבל שלא באת

bitcho

New member
לא יודע

אממ אם כבר הופעות אני מעדיך ללכת לערב מחווה לג'יימס בראון או להופעה של Fאנקאנשטיין בשישי חחחח

bitcho

New member
לי?

חחח אין אז לפחות לFאנקנשטיין אין הגבלה :) חבל שקפה ברזילי מכניס מגיל 22+ יש המון מסיבות שם וממש טובות

ortaliminal

New member
העעעעעעע???????

מיייייייייייייייי =/ חחחח לא מוכרים לי...... ומה לא היה מגניב ההופעה של הכלא בבצפר?? (נראה לי עשיתי לעצמי פאדיחות שהייתי איתם לבד על הבמה אבל חפיף היו כמה שפירגנו לי)

bitcho

New member
לא מוכרים כי את לא

שומעת Fאנק ואממ תסתכלי בהודעה על ההופעה בביתספר מה דעתי על ההופעה חחחחח תכל'ס יצאת לא משו כי אם כבר נותנים לך את המייק אז תתני בראש תראי מי את (אם את מראפראפת בכלל חחחחחחח).

mm171

New member
ההופעה הייתה בתיאטרון הירקון בת"א?

אם כן אז תגידו רגע..איך המקום עצמו? זה כמו שהיה פעם שורות..כמו בתיאטרון..או שעשו שם שולחנות וזה כמו זאפה תמונע וכו'?

למעלה