וכוכב הערב - EARL 16
דבר ראשון האנרגיות בהופעה של דה לה סול היו מטורפות, רואים שלא לחינם החבר'ה האלה נמצאים בעסק קרוב ל-20 שנה ולא מפסיקים אפילו לרגע להיות אחד ההרכבים החשובים בהיפ הופ. המון משחק עם הקהל (אולי אפילו קצת יותר מדי), אבל בכזאת וירטואוזיות, מקצועניות ומקוריות שלא יכלו להשאיר אף אדיש. והקהל נתן להם את כל האהבה שבעולם. פרי היה משעשע, אסופה של להיטים בהפקתתו שבוצעה ע"י להקה + פרי שקצת ממלמל, קצת מבלבל וקצת מזמר את מילות השיר. אחרי 45 דק' ככה נורא הצטערתי שפרי לא זרק את המיקרופון ועבר לאיזה קונסולת סאונד כדי להראות לנו איך באמת משתמשים בציוד. כי אנחנו הרי לא צריכים שפרי יעמוד מולנו בשמלות של סלאסי וגלימות של קוסם כדי כאילו לאמר "תראו איזה יופי של שיר הפקתי" (וזה המסר שהרגשתי שיוצא מהנוכחות שלו על הבמה). ה-CHANTING של פרי, שלעיתים רחוקות הוסיף תוכן לשיר המקורי ורוב הפעמים גרע ממנו, תוך שהוא כאילו מתעייף לפעמים מהצורך לבצע את כל השיר (לדוגמא כשעבר על פני כל החלקים של "I Chase the devil", אחד השיאים של הסט, בזמן שאמור להגמר רק הבית הראשון. גם הלהקה התבלבלה.), והלהקה שנתנה את הרידים "על יבש" וזכתה לנגיעה קטנה של דיליי מהסאונדמן אחת לחצי שעה, לא הצליחו להחזיק את הקהל קשוב, וחבל, אני בטוח שאם היינו מקבלים מנה של דאב פסיכודלי ורווי אפקטים שלי סקראץ' פרי כ"כ מפורסם בזכותו, היינו נשארים עם הרבה יותר דברים לזכור מההופעה הזאת. בשלב הזה כבר היה קשה להשאר, הרגליים התעייפו, הגרון התייבש ("את רוצה לקחת ממני 11 שקל על בקבוק קטן של מים?!") והבאסים מזמן חפרו לך תעלה במוח... אנשים התחילו להתפזר, חלק הביתה, חלק בחוץ, אלא שאז עלה המאד פרופסור. לבבי וחייכני, הוא עשה בדיוק מה שלי פרי היה אמור לעשות, ישב מאחורי קונסולה, הנחה את הערב תוך כדי שהוא ממקסס, מעוות ומשחק עם הסאונד. EARL 16 שהתלווה אליו ונכתב כ"כ בקטן על הפלאייר, נראה כמו יהלום על הבמה, כשלפעמים הוא עושה DJ STYLE על גבי מיקסים של הפרופסור ולפעמים בקול חם ומלטף, נותן חומר מקורי מוצלח מאוד שלו. איזה סיום לערב. בסוף הערב שלחתי את עצמי להשתקמות והרכבה מחדש של העצמות לקראת השבוע הקרוב. מה שבטוח שאנחנו בתור קהל - שיחקנו אותה. מילאנו את המקום, היינו חמים, אוהדים, רועשים... אז שלא יספרו לנו סיפורים על מלחמות. כמו שמאד פרופסור אמר בסט שלו: 'Everyone told me "What are you crazy? What do you want to go to Tel Aviv for?". And I tell them "No, you're crazy, and you should come to Tel Aviv too!" כן ירבו.