איך היה בהופעה של אנולה ג'יי?

• פותח הנושא ^NB^
  • פורסם בתאריך

^NB^

New member
איך היה בהופעה של אנולה ג'יי?

בסוף לא יכולתי לבוא
אבל איך היה? ספרו חוויות

Bitch47Percents

New member
היה ענק!!

בעקבות ההופעה הגעתי למסקנה ש...כן, בגידה הוא שיר ענק... ממש ממש ענק! בשיר הראשון [משטר האהבה] התקשרתי לחברה שלי שהייתה בשדה התעופה ורצתה נורא להיות שם, ועשיתי 'שידור חי'...
בכל מקרה, אנולה ג'י, שיהיה לכם המווווווון בהצלחה בצבא והכל...!!

Uv Kruvi

New member
פסדר

המתופף הפנה אלי דברים... (המבין כ"כ יבין ויתפוצץ מצחוק) ולקחתי את הדף של הסט של ההופעה מהבמה, ובעוד 20 שנה אני אוכל למכור אותו במליון דולר...

Katy Cat

New member
הדף? לא שווה.

אני לקחתי את הקלידן ובעוד 20 שנה אני אוכל למכור אותו בהרבה יותר ממיליון דולר..

יאפה

New member
קטי!

די עם המוצי פוצי סתם! אבל בקשר למקס-את לא באמת התכוונת לזה שהוא הסית לרצח נכון??? כי זה שטויות הרי אין כאן אף אחד בפורום שחושב שהוא התכוון לזה ברצינות, גם עופר בן אברהם אמר שכדאי לו להשתיל מוח של שימפנזה-דבר שבטוח יוביל למותו..גם אותו צריך לחסום בגלל שכתב זאת??

יאפה

New member
הרבה אנשים דיברו פה הרבה שטויות

מקסים נחסם בגין "הסתה לרצח" שזה שטויות! הרי כולם כאן יודעים שזה היה בדיוק באותה התייחסות כמו שעופר בן אברהם:"אז תשתיל מוח של שימפנזה"(כי אני הכי מבוגר ויש לי את הידע הכי רחב במשפטים - אז בוא נעצבן נערים לקראת גיוס קצת) אז למה להיות קטנוניים?

^NB^

New member
הוא הגזים

ובאמת הגיע לו כל מיני הצהרות גזעניות למינהם יש גבול לכל תעלול ותרד מעניין השימפנזה, זה לא מועיל לך

יאפה

New member
אתה לא תגיד מה מועיל לי ומה לאמועיל

ת'לא אבא שלי, ת'יותר מתקרב להיות אמא שלי! סתם הוא לא הורחק בגלל ההצהרות הגזעניות הוא הורחק בגלל הסתה לרצח וזה שטויות, בגלל שברור לכולם שמה שהוא רשם היה בצחוק בדיוק כמו שעופר בן אברהם רשם על עניין השימפנזה יענו, אל תתערב וחפש

יאפה

New member
גלעד!

כן היה סבבות ,מצחיק, עצוב ומרגש היה טוב וטוב שהיה .. למרות שלא שמעתי כמו כולם

למעלה