איך היה בכנס?

gaiegos1

New member
איך היה בכנס?

למי שהיה! איך היה? נהנתם? התאכזבתם? מאיזה מורים התרשמתם?...ומאיזה לא? ספרו חוויות.

yogagirl

New member
היה מדהים ! - הרעפת אינפורמציה ...

לא שחידשו לי יותר מדיי אבל היה מדהים לראות את מלוא הסגנונות - איך כל אחד מביא איתו משהו אחר - משהו משלו - אפשר היה להרגיש את העובדה שכולנו שונים ואינדיבידואלים בגלל שכל אחד נמשך לסגנון אחר - היו איתי חברות שאהבו סדנאות שאני פחות התחברתי אליהן ...ולהפך וזה באמת בא ליידי ביטוי בשטח שכל מורה הוא "טוב" בשביל התלמידים שלו ... אני אישית נורא אהבתי את הסדנה של ענת צחור (לא ממש הרגשתי את הגוף אח"כ אבל... היתה הרצאה מעניינת על איורוודה - שדיי ריתקה אותי וגם היתה מישהי מחו"ל-bhavani lev שהיתה מדהימה זיוה כינורות היתה אחל'ה(ויני יוגה) והיתה מורה שנורא אהבתי את הנוכחות שלה ושהיא נורא הרגישה את הקבוצה -שונטל - flowing yoga נתנה שיעור מדהים ... בכל מקרה אני אישית נורא נהנתי - הועשרתי - חידדתי מספר דברים וחזרתי עם רעיונות חדשים לשיעורים ...היה בייף שיכרון חושים יוגיסטי ... יאללה מחכה כבר לכנס הבא - איתן - תתבייש לך שלא באת ...!!!! סתם ... נדבר ...רוית

gaiegos1

New member
דווקא כן הייתי

הגעתי בשישי אחרי צהריים ויצאתי בצהרי שבת. התבעסתי לבא לקצרה אבל גם שמחתי שלפחות זה התאפשר. בהחלט זה הזדמנות להתרעננות יוגית גם מבחינת המורים וגם מבחינת הסגנונות. bhavani lev הוכיחה לי שיש לי מה לעבוד על תנוחות יציבה ואימצתי כמה אלמנטים מהשיעור שלה לתירגול יומי. חוץ מזה עשיתי 108 ברכות לשמש שזה אתגר בפני עצמו. התאכזבתי מהמורה ההודי שניסה לתת לנו שיעור פרניאמה שנגמר אחרי כמה נשימות(בלי לפגוע באף אחד). זהו ועוד. כייף ממש כייף וכן ירבו מפגשים וכנסי יוגה. אגב איזה סגנון שונטל עובדת?

yogagirl

New member
שונטל-../images/Emo68.gifflowing yoga

תרגול זורם עם דגשים על עבודה נכונה - איינגר ויניאסה הייתי מגדירה את זה ...היא היתה ממש מדהימה בעניי!

elico200

New member
היה מצויין

נהנתי מאוד בכנס בעיקר מאודי בילו אשר העביר יחד עם ידידו כץ שעור מאלף ברג'ה יוגה כמו כן היוגה נידרה של רונית אייזנברג היה מצויין התאכזבתי קצת מענת צחור אולם ייתכן שהסגנון היינגרי אינו מתאים לי (שיבננדה) מה שהיה חסר לי זה ייצוג שיבננדה בכנס...

למעלה