איך היה במינוס ? מה חדש? לא ראיתי שהגיבו

עינת TO GO

New member
איך היה במינוס ? מה חדש? לא ראיתי שהגיבו

לא מפסיקה לחרוש על המיקס של סולחת לעצמי והמיקס של מדונה פשוט שלמות דודי וג'ואל אהבת חיי ! מי שהיה במינוס שיספר קצת מה חדש ואם בכלל זה התקיים כרגיל ?

גרוזיה

New member
היה ערב חצוצרותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

דודי נתן סט של הלייף הרבה קטעים חדשים של יעקב עם השילוב לפייטלייס ,מדונה, יס מאסטר החדש והמלא (ככה לפחות זה נשמע ) וחידוש למסכה של להקת דרמה ועוד כמה שאני לא ממש הצלחתי לזהות גירסאות חדשות להופעה של ג'ואל התגעגעתי ודיס איז מיי קוד שכל הקהל היה על הרגלייםםםםםםםם פשוט הופעה מעלפת לעומת הבמה המזעזעת שארגנו לה שם ג'ולה הרסהההה אעלק "מה אני יגיד לכם כפרה על המדרגה של המינוס על אחד שארגנ לי " חחחח פשוט הופעה שהרימה את הקהל האיכותי שהיה שם למותתתתתתתת חוץ מזה ראיתי שלא הכניסו מהפורום כמה בגלל הגיל שזה ממש ביאס :/ אבל לא הבנתי למה באתם לא כל הופעה שרשומה בלו"ז מתאים לגילאי 18 ומטה יש הפקות כמו זו שמכניסים 23+ ואולי מצליחים בודדים להיכנס שהם קטינים !

היה מדהים בין ההפעות של דודי שהכי נהנתי אם לא

אחת הטובות שלו ...יש משהו מאד מיוחד במקום הזה מבחינת הסאונד היה באמת מדהים.....פאשלה אחת שאכזבה לי תערב אבל מבחינת המסיבה עצמה היה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםם...

ציונעע

New member
דודי הפציץ יום שישי שמענו הכל מבחוץ ..

המסכה השיר הזה בעברית ואני זוכר עוד כמה .. וגרוזיה זה לא קשור לגיל בכלל למה לא היה שם מתחת ל- 18 ? היה ועוד איך .. פשוט אנשים באו מוקדם כמו אביב שריקי למשל והרוויחו . טוב קורה לא נורא מזל שהייתי שישי שבת בת''א כי אם הייתי בא מירושלים הייתי מתפוצצצצצצצץ !! לילה טוב :)

אחרי המון זמן שלא ראיתי אותם נדיר ביותררררררר

אחת ההפקות החזקות ראיתי פול חברים שלא ראיתי מזמן ג'ואל ריגשה אותי ברמות קשות אחרי תקופה ארוכה שלא שמענו מהתגעגעתי באמת הפתעה וגירסא מפציצה ודודי הפציץ לי את המוח פשוט ים חומרים חדשים שנדבקתי לבר חחחחחחחחחחח היה פשוט אחד הערבים הנדירים אחר כך המשכנו לאומן שהיה דיי משעמם :/ הקטע החדש של דודי מבצע אותו עופר ניסים שיר משנת 1992 הוא היה הסוליסט של להקת דרמה עוד לפני שבכלל התחיל לעבוד עם דנה אינטרנשיונל והקטע החדש של יס מאסטר עם תוספת חדשה פשוט א*ל*י*פ*ו*ת*!!!

ציון אתה צודק אבל אני באתי גם עם שני חברים

גדולים יעני שהיו עם תעודה אז ישר העבירו אותי איתם בלי לבדוק לי....

TAL BAR ZOHAR

New member
ערב היסטרי !!!!

לדעתי אחד הערבים שהכי נהנתי מכל הבחינות למרות שהיה חם וצפוף ובמה לא הכי מכבדת מדובר בכל אופן בקהל חם ואוהב וסוג של בית ככה שהכל זרם !! הסט הנדיר של דודי וההופעה האישית של ג'ואל עם שילוב של שירה לייב עם גירסאות מחודשות עם סאונד משובח ביותר שיש במינוס 1 פיצו על במת המדרגה והעמדה המאולתרת לטעמי ! ערב שקשה לשכוח כלכך מהר! אין מישהו שלא מדבר על המסיבה הזו יצירות חדשות ורותחות הושפרצו מכל כיוון פשוט כמות אדירה של מיקסוסים ורמיקסים של הלהיטים מהאלבום "BOMBASTOS " וכבר מספר השמעות של חומרים נדירים וחדשים מתוך האלבום הסולו הראשון של דודי שרון שהולך לצאת לקראת ינואר 2010 ! למרות כל הנסיונות הכושלים להכניס את חברי הפורום בגלל גילם הקטין נאלצתי להתמודד בסיטואציות לא נעימות בכלל ! אני ראיתי את כל הפרצופים המאוכזבים ולי אישית זה עשה רע אבל בשלב מסוים הבנתי שאין ברירה וישנם הפקות ברזל עם סלקציה קשה ביותר ! אני המלצתי לכל חברי הפורום להגיע מוקדם ! אני מקווה להבא שתקחו המלצות שאני כותב כאן קצת באופן יותר רציני ואישי ! לו"ז הופעות רשמי יעלה בימים הקרובים !! בקרוב !!!המפיק המוסקלי והיוצר דודי שרון חוגג 30 בהפקת ענק ונוצצת במיוחד במועדון הDOME !! DRAMA IN DOME הופעה בלעדית של הזמרת והפרפורמרית JOUEL ערב דרמה שלא היה !!!! ב=ק=ר=ו=ב !! TAL BAR ZOHAR

למעלה