איך היה במנגל/מדורה?

ועעעעעעעא היה מעולה ../images/Emo9.gif

ישנתי כולה שעה מאז שחזרתי, כי אני לא נרדמת..עשיתי איזה שטות גדולה שמציקה לי.. אבל, היה מעולההההה הלילה הכי מצחיק שיכול להיות בעולם. והתנהגתי כמו טיפשה ועשיתי מלא שטויות (הורדתי לחברה שלי את המכנסיים למשל) ו90% מהאוכל נשאר לנו
אז שמרנו הכל נעשה השבוע שוב ערב כזה חחחחחחחחח וחוץ מהשטות שבמובן מסוים בשבילי אישית זה לא שטות כי.. זה ואללה. ובלי ציפיות כי זה הכי כיף ככה. אני בסדר גמור
אחלה לק בעומר:)

../images/Emo214.gifכנראה שרק אני הלכתי לישון ב23:00 ../images/Emo9.gif

ל"ג בעומר אף פעם לא היה החג החביב עליי...

עשיתי מדורה עם חברים...../images/Emo3.gif

והיה מזה כושל :| האנשים שהכי נהנתי איתם הלכו ממש מוקדם, ואז לאט לאט התפזרו אנשים מהמדורה.. והיה נחמד, אבל לא כמו שציפיתי. אח"כ הסתובבתי לי קצת עם טרגר מאיה ויעל אהרוני
סתם למשוך ת'זמן בתכלס, וזהו הלכתי הביתה בסביבות 3 והתבאסתי ממש

matanky

New member
נחמד-

חוץ מזה שהלכנו לדקה וחצי למדורה של כיתות ז' והיו שם מכות, והסתבר שבת דודה שלי גם בכתה כי מישהו הציק לה - ואז הלכנו לשבת פשוט ליד סופר בלי לעשות כלום , רק ניגנו בגיטרה והסתובבנו סביב הסופר וחזרנו כי כולם ישבו שם, קיצור לא היתה מדורה - הבנות שתו שלוק מהוודקה ושיחקו אותה כאילו כל אחת שתתה בקבוק ומישהי הקיאה ומישהי בכתה ואחרי דקה כאילו לא קרה כלום - וזה ממש הגעיל אותי כל ההצגה הזאת
בכללי מה שהיה ה'כיף' זה הנפצים שהפחידו את הבנות
ולנגן בגיטרה חחח.. זה הכל.. חזרתי סביבות 3 הביתה, קמתי ב-10 לעבודה, חזרתי ב-5 והלכתי ליום הולדת של בן דוד שלי, ועכשיו אני מתארגן לארוחת ערב אצל סבתא
בא לי למותתתתתת
ל"ג בעומר כל כך מיותר, שנה הבאה אני כל כך הולך לישוןןן חחח

inbarIL

New member
היה הכי כיף שיכול היה להיות../images/Emo9.gif

הייתה מדורה במקום מבודד שזה היה מעולה..היו בערך 50 אנשים פלוס מינוס אבל עדיין היה אינטימי וכל אחד היה עם החבורה שלו..הייתה מדורה לא יותר מדי גדולה ולא מעפנה, הביאו מנגלים קטנים והכינו המבורגרים ונקניקיות ומלא פיתות ואוכל ממש ממש טוב
היו רפסודות כאלו ומזרונים מסביב למדורה ופשוט הייתה אווירה כיפית:) בהתחלה כל אחד עם החברים שלו אכלו ודיברו, אחר כך צצו שתי גיטרות ויצא מצב שיושבים כולם במעגל ומנגנים ושרים...אחר כך שוב התפצלו וכל אחד חזר לחברים שלו..זה כבר היה בסביבות ארבע והיו עייפים אז נוצר מצב ממש כיפי שכולם שכובים אחד על השני
מבינים למה אני מתכוונת נו... וזה הפך למשהו ממש מגבש. ממש הרגיש אווירה נעימה (חוץ מנפצים וכמה שטויות
אבל בקטנה) והיו האנשים הטובים מהשכבה
היו כמה שיחות נפש בקטנה, היה צחוק, היה פשוט טוב. חזרנו הביתה אני ועוד שתי חברות בסביבות חמש וחצי-שש, הלכתי לישון, קמתי בתשע
הלכתי לקניות של כמה דברים עם אמא, חזרתי, ישנתי איזו שעה, קמתי ואני חצי מתה
ומרגישה קצת רע..אז אני אעשה לי יום שישי בבית בלי לצאת:) זה גם טוב לפעמים, ההורים יוצאים ואחותי אז יהיה לי בית לבד
ומגניבD: וראשון טיול שנתיייי
אוהבת אתכם

רוב הזמן היה משעמם ../images/Emo12.gif

במקור היינו 10 אנשים, שניים לא באו. אחת הלכה ב-12, עוד שתיים ב-1 ועוד אחת ב-2+-. משמע- נשארנו 4 בנות כבר ב-2. יאהווווו! אחרי שאחיםשלחברות למיניהם הלכו גם הם נשארנו עם הרבה אוכל, מדורה ומלאמלא נמלי אש קטנות[ נעקצתי מאחת
]. העברנו שעה בלעשות כלום [מרוב יאשו התחלנו לשחק ארץ-עיר ומשהו לא ברור סטייל לא נפסיק לשיר. היה מעט הזוי], ואז הגיעו שכנה של אחת החברות וחבר שלה. הם הפיגו קצת את השעמום, אבל האקשן האמיתי הגיע בדמות חבורת ילדים בכיתה ד', שהידע שלהם בכל הנוגע לסקס, אורגיות ומה זה "זונה" ו"מניאק" רחב ועשיר הרבה יותר משלי. הם הגיעו עם שק גדול ואת והתחילו לקחת קש [היינו ליד שדה], לאור העובדה שנורא שיעמם לנו צחקנו ושאלנו אם הם קוברים גופה. אני גם ניסיתי לשיר איתם את "אחד מי יודע", אבל הם לא זרמו. כנראה שגם להם שיעמם כי הם התחילו מרדף עיקש במטרה לקחת לנו משטח למדורה שלהם. אחרי שהבהרנו להם שמהזה אין לנו כוח אליהם ורדפנו אחריהם בכל השדה הם הלכו. ואז חזרו. והלכו. וחזרו. בשלב כלשהו פנינו אליהם פנייה נרגשת והסברנו ש"שמעו, זה הלג' בעומר האחרון שלנו. שנה הבאה אנחנו נשמור עליכם בצבא. בחייאת, עופו מפה". זה עזר, מלבד היפראקטיבי אחד שהתעקש להיות קרצייה והתחיל לזרוק עלי קש. כן, קש. בכל מקרה, בשלב כלשהו זה הגיע למצב שהחבר של השכנה רק קם והם שיקשקו מפחד [רציני. הם היו במרחק של כמה מטרים טובים מאיתנו, קלטו את הצל שלו והתחילו לרוץ מפוחדים]. הם הצליחו להעביר לנו איזה שעה בתהייה אם הם סובלים מבעיית מוח ועוד שעה ברדיפה חסרת תכלית. בשאר הזמן, כאמור, התלוננו שזה נורא עלוב שזה לג' בעומר אחרון שלנו ואנחנו יושבות 4 חברות סביב למדורה דועכת ולא עושות כלום. ב-5 התחפפתי הביתה [הייתי נשארת עוד, אבל הייתי צריכה להתעורר היום ב-10
] לסיכום- ילדים בכיתה ד' יכולים להיות נורא נואשים. וקרציות. היה משעשע!

Miss Nat

New member
ואווו זה היה הלג בעומר הכי כייף שהיה לי בחיים

הייתי עם חברות וידידים בחוף ניצנים,ישנו על החוף עם אוהלים(חח לא שישנו הייתי ערה כל הלילה) ועשינו מנגל.

למעלה