איך היה במפגש ותמונות למי שיש ?

גילה או

New member
המפגש הפעם היה מצוין,

הייתה אוירה של יצירתיות ונראה לי שכולם למדו ולימדו את כולם. התכנון היה טוב.היה זמן קצר לשיחה חופשית ואחר כך כולם קיפלו את הדגם שאלן האורחת לימדה .דגם חמוד של פירמידה מתנפחת מדף אחד.פול לימד קופסה "שהיחוד" שלה זה שניתן לקפל אותה באויר בזמן נסיעה ברכבת.(את השם של היוצר היפני לא הצלחתי לקלוט). אחר כך היו מספר התארגנויות בהרכבים קטנים יותר בהם יובל לימד את הדגם שמורכב מ6 כרטיסי רכבת .הקיפול קל -חיבור היחידות קצת פחות קל.היתה כמובן גלינה שחברה את כל היחידות עוד לפני שסימתי לקפל אותם אבל אני לקחתי את החלקים הביתה כשיעורי בית..... רגב לימד כלב,איתי לימד קופסה,גוליה לימדה שקית חמודה ,ועוד ועוד.. לדעתי זאת הייתה אחת מהפגישות המוצלחות. תמונות בהמשך.

בקשר לקופסה של פול

שם היוצר הוא מומוטני. בייחוד של הקופסה הוא שהיא מקופלת מבסיס בלינץ דג. משהו מיוחד. נהניתי ללמד את הדגם מהכרטיסים והתפעלתי מהתוצאות הממש טובות שיצאו. אני חשבתי שהחיבור יהיה מסובך לאנשים.

m1ko

New member
היה כיף!

כבר פתחתי נושא, רשמתי שהיה לי כיף..... ולגילה ומירי רשמתי את זה: גילה- הבנתי למה התכוונת... כל הסימנים האלה: ^^, D:, :p, :O, XD, ^_^, ^_^", -_-", -_-, --"....... ועוד...... אלה מין סמיילים כאלה :p לכל סמיילי יש משמעות שונה...... למשל D: זה סמיילי עם חיוך..... :p זה סמיילי שמוציא לשון..... לפעמים סתם עושים #!@$?#%$^#$!@# שזה סתם כדי לתפוס מקום בהודעה כדי שלא צתיראה ריקה...... או שאומרים משהו מביך.. מירי- תיהי בריאה^^ שמעתי שאת חולה ושאת לא הגעת.. אז היה די מבאס כי הבאתי את הדג =\ לא נורא... אני חושב שהוא יתקלקל..... ואם עד יום רביעי תחלימי, ואם זה בסדר מצידך, נעשה את הסושי יום רביעי..... נ.ב. => אפחד מהכיתה לא הביא היום כלום, חוץ ממני. T_T

גילה או

New member
תודה על ההסבר אלון

בקשר לסימנים,כבר חשבתי שזה איזה שהוא כתב סתרים שאני לא מכירה....

למעלה