איך היה ההפיי דייז 3?

ק ר ח

New member
היה מטורף לטוב ולרע.

קודם כל כבוד על בכלל שדבר כזה קורה,כלומר ערב לאמני היפ הופ עם קהל שמוכן להקשיב,כמו שקוואמי אמר-"מזמן לא היה לנו וויב של חישגוזים"......אז המון כבוד ותודה ליאיר אליצור שהעולם כולל אני קצת שיגע לו ת'שכל אתמול,אח שלי,אם אתה הולך להתעסק בהיפ הופ ישראלי,תהיה מוכן להשתגע,כל הכבוד לך,למרות הכל,ואני יודע שזה לא היה לך פשוט,נקווה שאתה קורא את זה. יא מאנז הפתיעו אותי מאד,הם היו מעולים,ולא חשבתי שאני יגיד את זה,שי נתן בראש עם רוי על הבמה פתאום בהפצצות,ואילן באבילון עלה ולא הפסיק לתת באנדרנלין לכל הגמ'עה...... מי שתכלס הביא לפי דעתי את ההופעה הכי טובה שהייתה אתמול הוא מר קאשי שהיה מצוין והשתפר אש למרות שהוא היה מעולה,מה שהביא לבמה ראפר מעולה שהשתפר אש
"קאשי,רק בלי הפוזה של הHIP HAAAAP" אני מודה שאני הייתי קצת עצבני ואולי ראו את זה על הבמה,כל אם סי שהשתתף אתמול בהופעות בטוח הבין את העצבים שלי. ג'יזמו MY MAIN MAN והקס-חתן היומולדת(נצל"ש שרשור-מזל טוב יא קזחסטני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) שהם באים לבד נתנו בראש איתי,ועשינו קצת היפ הופ אמיתי. שוב תודה לאליצור. ק.ר.ח באים לבד

The Rattlesnake

New member
כנראה שהפסדתי משהו טוב =\

טוב לפחות אני בדוק בע"ה בשבק ס' (תודה לעייסק !)

GaL GrAsS

New member
לא משו בכלל :/ אבל ...

יפה על הארגון והפרגון ;) כבוד לכל הראפרים שהיו שם :] לדעתי קאשי , שי 360 ורוי אדרי , הפציצוווו !

MCK661

New member
ערב מטורף

קנדוג קדס היה גדול, קאשי היה גדול, היאמאנז היו גדולים, שי ורוי היו גדולים, לוקאץ' היה.. טוב הוא תמיד גדול, השיר השני של דיגיביט היה חזק, וולקן נתן שואו חזק מאד!, רחוב סומסום הרימו את המקום.. מאז החישגוזים לא היה דבר בסדר גודל כזה, כל הכבוד ליאיר על הארגון הוא באמת שיחק אותה בענק, טוב לראות יוזמות כאלה היה ערב ברמה גבוהה מאד שווה כל אגורה! מחכים להפי דייס 4 כבר!

glass vegas

New member
היה חמוד לאללה

היו אחלה אומנים כמו פלאשבק ודיביט שזאת הפעם הראשונה שאני רואה אותם והם בהחלט נתנו בראש.. היה בחור מוצלח לאללה שעשה ביט בוקס ושר תוך כדי..אהבתי לאללה.. רוי ושי היו הטירוף של הערב ממש נהנתי מהם.. יכולתי יותר להנות אם די ג'יי סופרים- ניר ממון לא היה עומד על הבמה-מאחורי האומנים-בזמן ההופעה-שזה הדבר הכי לא מקצועי שראיתי בחיים שלי..(לא ניראה לי שהוא היה עומד מאחורי כלא 6\מומי שהם היו מופיעים בג'י אז אפשר לתת כבוד גם לאמנים צעירים-וגם כאלה שהם לא הטעם שלך..) אהה והסאונד היה ממש לא משהו..בפעם האלף שאני בג'י ספוט וזה קורה אבל ניחא.. וידוע לי שעכשיו ניר יכתוב שהסאונד היה חציוני והרסו מיקרופונים והמנחה\המארגן של הערב לא היה אחראי במיוחד.. ובכל זאת זה לא יוריד לי מהרגשת האכזבה.

DJ$upreme

New member
תאמין לי שממש לא רציתי לעמוד שם

וזה אכן לא מקצועי לחלוטין. צריך להיות בקליינר על הבמה, צריך להיות מנחה לערב, וצריך להיות ליין אפ. הייתי חולה מת אתמול, על כדורים, וירדתי מהמשרד רק כשהייתי חייב. אבל הייתי חייב, כי מלבד העובדה שהרסו שני מיקרופונים שור SM58 שהם רכושי, כל אחד בשווי של כ - 800 שח, ומלבד העובדה שאנשים לא שמרו על הכבלים של המיקרופונים וכשאני הגעתי לבמה היתה שם תסבוכת בלתי ניתנת להתרה, גם היתה כמות גדולה של אמנים שלא הספיקו להופיע למרות שהובטח להם שיופיעו. אנשים הגיעו מהצפון ומהדרום במיוחד להופיע, ובגלל שאף אחד לא שמר על שום ליין אפ, אנשים עלו באופן פרטיזני ועשו מה בזין שלהם, 5 שירים במקום 1 למשל. וכשהתקרבנו לשעת סגירה, לא היה מנוס לצערי מלקחת את הענינים לידיים, אחרת היינו נשארים עם הרבה יותר מדי אנשים ממורמרים, וגם ככה היו שם די הרבה. ובסוף לצערי המרמור נשאר כלפי הג'י ולא כלפי המארגן. לכן לצערי נאלצתי להיות גננת / מנחה / בקליינר / מאבטח, ולוודא שכל אחד יקבל צ'אנס על המיקרופון לפני שחייבים לסגור והמשמרות של המאבטחים מסתיימות. וזה שתוך כדי הופעה נאלצתי לסדר כבלים ולטפל במיקרופונים זה מאילוצי זמן ותולדה של חוסר ארגון כרוני במהלך כל האירוע. לגבי הסאונד חבל מאוד באמת שהבאלאנס התחיל בשעה 21:45 למרות שנקבע לשעה 20:00, כי המיקסר שהמארגן הביא איחר "קצת". 15 דקות במקום שעתיים, עושה הבדל. אם היה לנו זמן היינו אולי מחברים EQ למוניטורים, מנסים לארגן שליחות מסודרות, וכו'. כאמור, לצערי, זה לא קרה. יחסית לזה דווקא הופתעתי שהיה סאונד *יחסית* טוב, למרות שכשאמ-16 בא אלי ואמר לי שלדעתו זה הסאונד הכי טוב שהוא שמע בג'י נאלצתי לחלוטין לא להסכים. כשאנחנו מטפלים בסאונד להופעה כמו למשל בהשקה של מומי לפני שלושה שבועות, אנחנו גם מביאים ציוד נוסף חיצוני. לעומת זאת בהופעות סטייל "אופן מייק" אנחנו אכן לא משקיעים כסף בסאונד שמעוצב במועדון בפורמט דיסקוטק. עם כל הדברים האלה, אני חיב להגיד כל הכבוד ליאיר, על היוזמה והאומץ. אם הוא היה נעזר קצת יותר במקצוענים ומתמקד קצת יותר בעיקר ופחות בתפל האירוע היה נראה טוב יותר אבל עדיין היה שם משהו מוצלח ואני שמח שזה היה אצלנו.

למעלה