איך היה היום??

איך היה היום??../images/Emo3.gif

ספרו איך היה היום.......נראה לי שהפורום בשנת חורף
הנה חוויותיי
- בבוקר היה לנו פעילות שצריך להכין כרזה על כ"ט בנובמבר (מה זה התאריך הדפוק הזה?? שיחליטו-עברי או לועזי!!חח) אז חילקו אותנו לקבוצות.....ולא יצא לנו משהו כי ילד אחד החליט שהוא הורס!! הוא צבע בטעות בצבעים לא נכונים והדביק הכל עקום וכתב את הכותרת למרות שביקשנו ממנו שאני יכתוב כי יש לי כתב הכי יפה...()ואז התחלתי לעשות איזה מסגרת ובאמצע ילד אחד החליט שצריך לעשות בצבע של בנים אז שינינו באמצע מורוד לכחול חח איזה צחוקים היה........וגם הכנו כרזות באנגלית בקבוצות,ואני וחברות שלי בכלל התחרפנו לגמרי ובסוף כתבנו את השמות מאחורה ואז כבר היה מסוכן שיהיה לידינו טושים אז התחלנו לקשקש על כל האחורה של הבריסטול ואז היינו צריכות להראות את השלט לכיתה והמורה אמרה שצריך להראות את האחורה חחח אגב החלק של הקדימה יצה 100מם ואז היה לי מבחן סימולציה במדעים אבל היה קל ואז היה שעה חופשית כי כולם סיימו, אז במקום לצאת החוצה דחפו לכיתה שלנו את המורה לציור!! וכל השיעור היא חפרה לנו במוח כל מני דברים לא קשורים אחד לשני, כי היא רצתה שלא נדע שאין לה מה לעשות והיא באמת יודעת מה היא אומרת..... ואז היה שעתיים מתמטיקה מי שרוצה שעתיים מתמטיקה ספייר מקבל אותם בכיף יש מתנדבים?? עוד 3 שבועות מיצב באנגלית!!!!!!
אני כל כך שונאת את המקצוע הזה!!!!!!!!!!!!! אראראארארארא אף אחד בעולם הזה לא אוהב אנגלית!!!אוף נמאס לי
כל הפרוגרסיב הזה פשוט לא נכנס לי לראש

chagiti

New member
הנה היום שלי:

קודם כל-היה לנו מבחן בהלכה(שעתיים ראשונות)ואז היה לנו מבחן בארץ ישראל[מגמה(שעה שלישית ורביעית)] ובשעה החמישית ושישית היה לנו מבחן ענק במתמטיקה ואז השתחררנו הביתה!!! יום מלא במבחנים... נ.ב-אלה-אני אוהבת אנגלית..אז לא כולם שונאים....

chagiti

New member
ארץ ישראל זה מגמה!-שאנחנו

לומדות על ההר המרכזי-כל מיני נושאים ואז יש גם הרבה סיורים-זה ממש כייף ועדיף מהמגמה השניה -ביולוגיה! והלכה-זה הלכות בישול בשבת וביום טוב -שזה ממש קל!!!!

חחחחחחח

אני די בטחה שבישול בשבת ובישול בשלישי וביום טוב וביום רע זה אותו בישול
יש לכם רק 2 מגמות?? וזה באמת נשמע כיף הסיורים והכל....

באסה.......

אבל משהו גאוגרפיה כזה זה נראה לי אחלה....
אצלנו יש פווווווווללללללללללל מגמות!! יש חקלאות,תאטרון,אומנות,רכיבה וכמובן ביולוגיה ועוד כל מיני לוגיה ועוד הרבה שאני לא יפרט הכל....
אני רוצה ללכת לתאטרון או צילום

chagiti

New member
איזה כייף לכם-אני מאוד רוצה צילום

אצלינו היה אמר ליהיות תיקשורת אבל בגלל שזה מאוד יקר ולא מצאו מורה מתאימה אז ביטלו את זה:(באסההההה

כה../images/Emo13.gif

זה לא לגמרי מגמה.....אבל אפשר לעשות בזה בגרות
חחח אבל נראה לי שיש את זה גם במסגרת חקלאות.....

היום..... היום הזה ממש!!!!!!

ואוווו פשוט פול זמן לא הייתי פה!!!אז הנה קצת מחויותי להיום....... משו מצחיק- קנינו מתנה לקומונרית שלנו דובי חמוד
ושמנו עליו חוצת תנועה פיצפונת,זה היה על השולחן שלי, הרב בא וראה את זה, פשוט התאהב בדובי!!!חחחה אין לכם ושג כל השיעור הוא מסתובב מחובק אתו.......
אח"כ ירדתי בסניף ...והוא בוכה
, היא בוכה
, הוא הרביץ לה
, היא הסכלה עליה
, הוא לא מוכן לעשות איתו גלגלון, היא לא מוכנה להיות איתה בשורה, הוא רוצה תשם שלו בגדול על הקיר,לו גנבו את האופנים,הוקמונרית לא התייחסה אליה הוא בוכה כי התלכלכה לו החולצה....וזה עוד לא הכל
חחחחהה . אבל,פשוט אין עליהם!!!!!
החניכים הכי מתוקים בעולם!!!
שבט זרעים סניף ירוחם-כבוד!
אח"כהלכתי לוחג ספורט(כן כן אני בחוג ספורט...........כי יש לי איזה בעיה בגב) אח"כ סניף שוב...
וזהו, אני כאן כדי לספר לכם את חויותי..
לילה מצויין לכולם!

יום הזוי...

בווקר רמתי באי חשק כזה, הלכתי לבצפר, וקפאתי בדרך!! אז אחרי שעתיים משממיות בביולוגיה הלכתי לגיאומטריה, ולא הבנתי מילה. הוא אמר איזה משו על מבחן.. כזה מתאים לי לבוא ובכלל לא לדעתי שיש מבחן!!... אח"כ בהפסקה הךכתי עם הישראליות לפיצריה, ובזמן שהן אכלו להן בכיף פיצה מגרה, אני שתיתי מים. הידד. בשיעור ספורט היה פשוט אבל פשוט עעעעננקק
. אבל אין לי כח לספר.. יומטובב

היה כייף,קיבלתי-100 בגיאוגרפיה../images/Emo3.gif

*במבחן*,חחח
ו,יום שלישי היה לנו מיצב בהבעה,א-ו-ף
היה קל,חחח..LOL...

כה זה אותו מיצב......

העיקר עברתי שעה על מילות קישור ומילות ניגוד וכל השטויות ולא היה את זה בכלל!!!!

למעלה