ללוש המאמוש
New member
איך היה היום??../images/Emo3.gif
ספרו איך היה היום.......נראה לי שהפורום בשנת חורף
הנה חוויותיי
- בבוקר היה לנו פעילות שצריך להכין כרזה על כ"ט בנובמבר (מה זה התאריך הדפוק הזה?? שיחליטו-עברי או לועזי!!חח) אז חילקו אותנו לקבוצות.....ולא יצא לנו משהו כי ילד אחד החליט שהוא הורס!! הוא צבע בטעות בצבעים לא נכונים והדביק הכל עקום וכתב את הכותרת למרות שביקשנו ממנו שאני יכתוב כי יש לי כתב הכי יפה...()ואז התחלתי לעשות איזה מסגרת ובאמצע ילד אחד החליט שצריך לעשות בצבע של בנים אז שינינו באמצע מורוד לכחול חח איזה צחוקים היה........וגם הכנו כרזות באנגלית בקבוצות,ואני וחברות שלי בכלל התחרפנו לגמרי ובסוף כתבנו את השמות מאחורה ואז כבר היה מסוכן שיהיה לידינו טושים אז התחלנו לקשקש על כל האחורה של הבריסטול ואז היינו צריכות להראות את השלט לכיתה והמורה אמרה שצריך להראות את האחורה חחח אגב החלק של הקדימה יצה 100מם ואז היה לי מבחן סימולציה במדעים אבל היה קל ואז היה שעה חופשית כי כולם סיימו, אז במקום לצאת החוצה דחפו לכיתה שלנו את המורה לציור!! וכל השיעור היא חפרה לנו במוח כל מני דברים לא קשורים אחד לשני, כי היא רצתה שלא נדע שאין לה מה לעשות והיא באמת יודעת מה היא אומרת..... ואז היה שעתיים מתמטיקה מי שרוצה שעתיים מתמטיקה ספייר מקבל אותם בכיף יש מתנדבים?? עוד 3 שבועות מיצב באנגלית!!!!!!
אני כל כך שונאת את המקצוע הזה!!!!!!!!!!!!! אראראארארארא אף אחד בעולם הזה לא אוהב אנגלית!!!אוף נמאס לי
כל הפרוגרסיב הזה פשוט לא נכנס לי לראש
ספרו איך היה היום.......נראה לי שהפורום בשנת חורף