איך היה הל"ג בעומר שלכם?
ד דיתוּש New member 10/5/04 #2 די כיף... עשיתי בהר אדר עם חברות... והיה ממש מעולה... צעקנו המון, שרנו, צחקנו, התעצבנו... והזמן עבר חצי מהר חצי לאט, כך שזה היה נורא נחמד מה עם שלך?
די כיף... עשיתי בהר אדר עם חברות... והיה ממש מעולה... צעקנו המון, שרנו, צחקנו, התעצבנו... והזמן עבר חצי מהר חצי לאט, כך שזה היה נורא נחמד מה עם שלך?
E edlessme New member 11/5/04 #3 איפה זה הר אדר?? הממ, ולא הנתי.. אם הזמן עבר חצי מהר חצי לאט.. אז.. את בעצם יכולה להגיד שהוא פשוט עבר רבע לאט לא?
איפה זה הר אדר?? הממ, ולא הנתי.. אם הזמן עבר חצי מהר חצי לאט.. אז.. את בעצם יכולה להגיד שהוא פשוט עבר רבע לאט לא?
H Hopeless addiction New member 11/5/04 #4 שלי...? היה מצויין! עשינו קומזיץ כל החברים.. והבנים אצלנו בנו מין בית מעץ בגובה 4 מטר ואחרי זה שרנו אותו וזרקנו לשם דורדורנטים (עזבי שטויות של קיבוצניקים..)והיה ממש אחלה! חוצמזה שגנבנו לקטנים את האוכל וישבנו שם עם גיטרה ונרגינלה (לא אני..) עד 5...
שלי...? היה מצויין! עשינו קומזיץ כל החברים.. והבנים אצלנו בנו מין בית מעץ בגובה 4 מטר ואחרי זה שרנו אותו וזרקנו לשם דורדורנטים (עזבי שטויות של קיבוצניקים..)והיה ממש אחלה! חוצמזה שגנבנו לקטנים את האוכל וישבנו שם עם גיטרה ונרגינלה (לא אני..) עד 5...
H Hopeless addiction New member 12/5/04 #6 לא.... לא זה ולא זה.. סתם לקחו קרשים ובנו מין בית עץ כזה... היה גדול!
ד דיתוּש New member 12/5/04 #9 ישוב ליד ירושלים (איפה שאני גרה)... והזמן עבר חצי מהר חצי לאט כי הוא עבר לאט, אבל נהנתי מכמעט כל שנייה
ישוב ליד ירושלים (איפה שאני גרה)... והזמן עבר חצי מהר חצי לאט כי הוא עבר לאט, אבל נהנתי מכמעט כל שנייה