על קריאה ומסיבות...
קריאה בתפקידים נשמע לי רעיון מאד מוצלח ויתר על כן, מאד מאד מעניין! אבל לדעתי, רק בקריאה שניה ואחרי כן. קריאה ראשונה היא תמיד לעצמך, להבין את הארועים, את קצב העלילה. אחר כך משחק התפקידים הרבה יותר כיפי
(האומנטיקון הוא בגלל שהיא תמיד נראתה לי מחופשת...). כמו שכבר אמרתי, קריאה ראשונה היא מעין קריאה טרומית, ורק הקריאות הנוספות הן על מנת לנתח ולדון עם אנשים, או,להפיח חיים בסיפור. מהו המחזה הנוסף שנמצא בספר? אני אהבתי את אילוף הסוררת... אולי בגלל שזה סיפור של סוף טוב... האמת היא שאני קראתי רק עיבודים מקוצרים לילדים, ואני סקרנית לראות איך זה יהיה בשפה גבוהה וקצת יותר פלספנית....
. מה הספר האהוב עלייך? הספר האהוב עליי הוא "מר אל, כאן אנה". אני צריכה למצוא אותו... הרבה זמן לא ראיתי אותו, ואני מקווה שלא השאלתי אותו למישהו, כי אם כן, אני לא זוכרת למי..... ובאשר למסיבה, תודה רבה על המחמאות
... אני לא חושבת שמישהו שם לב שאכן השקעתי בלבוש (אפילו התאפרתי!!! אני אף פעם לא מתאפרת!) ושניסיתי להתאים את הבגדים לרוח התקופה. אני אוהבת להתחפש... ואני די מקווה שאני חמודה רוב הזמן, ואל רק במסיבה... מקווה לראות אותך במסיבה של שמע עוד שבועיים! נעשה לנו סוף שבוע של הקראת שייקספיר