איך היה המסיבה של אתמול ?

black_magic

New member
חחח, הנה התשובה..../images/Emo13.gif

היה ממש נחמד!! הגענו ודיברנו עם כולם.. אחר כך הקרינו את הסרט "אקסימו לימון" אבל לא המקורי אלא סרט שהם עשו עם שחקנים לקוי שמיעה, זה היה דיי משעשע והיו עוד קטעים בסרט.. אחר כך עשו תחרות תלבושות סבנטייז ואני השתתפתי וחילקו את כולם לזוגות והיו תחרויות למי שלבוש בסגנון סבנטייז כמו לרקוד בריקודים של אז, לשחק את אלביס פרסלי ומרילין מונרו (אין לי מושג מה הקשר) וכל מיני.. אבל אני לא ניצחתי, חפיף..
אחרי זה הייתה הגרלת פרס די וי די.. ואז כולם הלכו לדיסקו או סתם לדבר עם כולם.. ואחרי המסיבה כולם הלכו לנאפס בראשל"צ לאכול וישר הביתה.. הגעתי הביתה בשבע וחצי בבוקר שפוכה מעייפות וישנתי עד חמש וחצי..

המרחפת

New member
וואלה, אלו היו אלביס פרסלי ומרלין

מונרו? צודקת, הם מאד מאד לא קשורים.. שייכים בכלל לשנות ה-50. אבל היה נחמד לראות כמה מהקטעים. היתן בנאפיס ראשל"צ... מה הפלא שלא מצאתי אותכן, אני הייתי בהרצליה :]. אבל גם ככה הגעתי מאוחר, שנים חיכיתי לדני. לא היה אכפת לי לחכות, היה לי אכפת שהיה לי קר.... נאפיס על הבוקר זה לא דבר מוצלח. יום אחד עוד אצליח להפנים את זה.

היה לך ממש נחמד?שמחתי לשמוע.....

לא סוף עולם שלא ניצחת..
.., יהיו עוד מסיבות! יאללה אל תהיי עצובה! כמו שאומרים: "כל המוסיף גורע" ביי ביי

liran b

New member
אתם טועים... :)

הקשר של אלוויס לשנות ה70 הוא שהוא מת בשנות ה70.... הוא המלך!!!!!!!!!!!!!!!! אבל הקשר של מרלין מאוד תמוהה לי כי היא הייתה בשנות ה 60...

המרחפת

New member
אבל שנות הזוהר שלו,

התמונות שנתלו במסיבה והקטעים אותם התבקשו המשתתפים לחקות הם בבירור משנות החמישים. אני לא בטוחה באילו שנים בדיוק הייתה מרלין מונרו. העיקר שהיו תמונות
טוב, הגיע זמן לישון

מסיבה נחמודת ../images/Emo13.gif

אני התנחלתי אצל בלאק מג´יק ובאתי יחד איתה (ועם עוד איזה 200 איש) למסיבה, והיה נחיימד מאוד.. היו כאלה שממש באו לבושים סבנטיז וזה היה מאגניב.. (אני מודה שרציתי לגנוב כמה חולצות, ראיתי שם כמה בגדים שממש מצאו חן בעיניי.. אבל הם היו דווקא של בנים! אז אינלימושג איך הבגדים האלה היו נראים עליי..) והיה שמה אחד שהביא לי את הספר "רומיאו ויוליה" בהפתעה, אחרי שלפני איזה שבועיים דיברנו על זה ואמרתי לו שהייתי רוצה לקרוא את זה, והוא זכר והחליט לדאוג לכך שיהיה לי את הספר!! איזה יופי..
אהממ.. והיו גם ריקודים.. ואני, שבדרך כלל רוקדת המון במסיבות, דווקא רקדתי די מעט במסיבה הזו.. בעיקר בגלל רגל כואבת, אבל לא נורא.. בקיצור, היה נחמד מאוד...

המרחפת

New member
גם אני לא רקדתי כמעט

והאמת היא שזה קצת לא רגיל. טוב, תמיד יש את המסיבה הבאה. אם את מחפשת בגדים משנות ה-70 וה-80, שאלי את שלי ושחר על החנויות שלקחתי אותן אליהן בת"א. אני חושבת שתמצאי שם דברים נחמדים, ויש עוד חנויות רבות... הספר רומיאו ויוליה, תירגום מעובד, או תירגום עם הרבה מילים גבוהות? אני מחפשת תרגום מוצלח... למרות שקודם כל אני צריכה לסיים את באדולינה, שאני קוראת במשך יותר מחצי שנה....

רומיאו ויוליה

ריפרפתי קצת בספר מקודם, ונראה לי שזה עם המילים הגבוהות והיפות של וויליאם..אהההה אני מקווה שאיהנה לקרוא את הספר, יש שם את רומיאו ויוליה וגם את "יוליוס קיסר", עוד מחזה שייקספירי.. אבל איכשהו יש לי תחושה שבשביל לקרוא את זה כמו שצריך אני אמורה לקרוא את זה יחד עם עוד מישהו, יעני משחק תפקידים או משהו...
את לא חושבת כך? וד"א רציתי להגיד לך שבאמת התלבשת סבנטיז במסיבה ועל כך אני מגישה לך
כי היית ממש חמודה!!!! וואלק עכשיו נזכרתי שאמרתי לך את זה כבר במסיבה (שאת חמודה), אבל לא נורא, ההודעה תדגיש את זה... פחחחחחח

המרחפת

New member
על קריאה ומסיבות...

קריאה בתפקידים נשמע לי רעיון מאד מוצלח ויתר על כן, מאד מאד מעניין! אבל לדעתי, רק בקריאה שניה ואחרי כן. קריאה ראשונה היא תמיד לעצמך, להבין את הארועים, את קצב העלילה. אחר כך משחק התפקידים הרבה יותר כיפי
(האומנטיקון הוא בגלל שהיא תמיד נראתה לי מחופשת...). כמו שכבר אמרתי, קריאה ראשונה היא מעין קריאה טרומית, ורק הקריאות הנוספות הן על מנת לנתח ולדון עם אנשים, או,להפיח חיים בסיפור. מהו המחזה הנוסף שנמצא בספר? אני אהבתי את אילוף הסוררת... אולי בגלל שזה סיפור של סוף טוב... האמת היא שאני קראתי רק עיבודים מקוצרים לילדים, ואני סקרנית לראות איך זה יהיה בשפה גבוהה וקצת יותר פלספנית....
. מה הספר האהוב עלייך? הספר האהוב עליי הוא "מר אל, כאן אנה". אני צריכה למצוא אותו... הרבה זמן לא ראיתי אותו, ואני מקווה שלא השאלתי אותו למישהו, כי אם כן, אני לא זוכרת למי..... ובאשר למסיבה, תודה רבה על המחמאות
... אני לא חושבת שמישהו שם לב שאכן השקעתי בלבוש (אפילו התאפרתי!!! אני אף פעם לא מתאפרת!) ושניסיתי להתאים את הבגדים לרוח התקופה. אני אוהבת להתחפש... ואני די מקווה שאני חמודה רוב הזמן, ואל רק במסיבה... מקווה לראות אותך במסיבה של שמע עוד שבועיים! נעשה לנו סוף שבוע של הקראת שייקספיר

יוליוס קיסר

זה המחזה הנוסף שיש בספר שקיבלתי.. הספר האהוב עליי? אני לא יודעת, יש הרבה שאהבתי.. גם אני קראתי פעם את "מר אל, כאן אנה", אבל לא זוכרת אם אהבתי את זה או לא.. אני לא יודעת אם אלך למסיבה בשמע.. נראה כבר.. ויאללה אנשושים, תספרו גם אתם איך הייתה לכם המסיבה.. וואי כמה שאני עייפההההההה נראה לי אני אלך עוד מעט לישון לילה טוב

המרחפת

New member
"...הגם אתה, ברוטוס?"

נראה לי שיהיה ממש כיף לעשות הקראה של הסיפורים האלו. אני חושבת שזו פעם ראשונה שאני שומעת שמישהו מלבדי קרא את הספר הזה. היום הייתי במרכז ייעוץ לנוער, "הפוך על הפוך", כדי לדבר שם עם המד"נית (מדריכת נוער. תפקיד צבאי שתפקידו הסבר לנוער מה יש בצבא ולעזור לו בנושאים הסובבים את זה) על הליך ההתנדבות. היא הייתה מאד חמודה, נתנה לי סוף כל סוף את התשובות אותן ביקשתי, והמקום עצמו מאד נחמד- ילדים באים לשם לדבר אחד עם השני, שתיה, עוגיות וסנדביצ´ים והמון אנשים נחמדים (טוב, עד כמה שהיה אפשר לדחוף הרבה אנשים למקום הדי קטן ההוא...). אם יש מרכז דומה בסביבת המגורים שלכם, מומלץ מומלץ ללכת, גם סתם בשביל לשבת ולהנות מהאווירה. כמעט כל הערב דיברתי עם ידידה שהכרתי כשהייתי ילדה.

בעצם..

לא קראתי את "יוליוס קיסר" עדיין, אני רוצה קודם לנסות את רומיאו ויוליה...
וואי, היית ב"הפוך על הפוך"? אני קראתי על זה בעיתון, הבנתי שיש את הבתי קפה האלה בכמה מקומות בארץ.. אני חושבת שזה רעיון ממש יפה, בית קפה עם כמה יועצים וכאלה, שעומדים שם לרשות בני הנוער שצריכים מישו לדבר איתו.. הייתי רוצה ללכת לראות את זה מתישהו.

המרחפת

New member
תקראי כל מה שבא לך

כוּל כאלֵב בִיגִ´יוׂמו, ולכל דבר יש זמן. הפוך על הפוך זה באמת מקום נחמד. המקום בדיזינגוף סנטר הרבה יותר גדול, אבל העובדה שבחולון הוא קטן נתנה לו מראה יותר יפה
. אני אחזור לשם. גם לדווח למד"נית איך היה בלשכת הגיוס, וגם מחר יש דיון על נושא שנראה לי מעניין.

למעלה