איך היה המעבר?

איך היה המעבר? ../images/Emo36.gif ../images/Emo26.gif

איך ארגנתם את המעבר-דירה שלכם
מעבר בין דירות שכורות תמיד נתן לי תחושה של "ליפול בין הכסאות": מצד אחד, לרוב לא אוגרים מספיק רכוש בשביל לקחת מובילים, מצד שני כן אוספים פה כורסא ושם מיקרוגל, פה ספרים ושם כלי מטבח - וכן מתגבשת ערימה של רכוש שבכל זאת צריך לנייד. אז איך העברתם את הרכוש שלכם
האם:
ארזתם אותו באופן מסודר ומקוטלג - או שדחפתם ערימות לשקיות או קרטונים ויצאתם לדרך
השגתם ממישהו אוטו רחב-היקפים בשביל לעשות את זה בנגלה אחת - או הטרטרתם הלוך וחזור והעברתם קצת כל פעם

Noaal

New member
היות והמעבר היה בתוך העיר

שיכנתי חלק מהדברים במחסן של חברה והעברתי בכמה נגלות.

אצלי היה מעבר כפול

לפני ששכרתי דירה, גרתי כמה חודשים אצל סבא וסבתא שלי, כי עבדתי במקום רחוק מהבית שלי, ולא רציתי לשכור דירה ישר בהתחלה, לפני שאני יודעת איך אני הולכת להתארגן עם עניינים כספיים, ובכלל אם אני מתכננת להישאר שם לתקופה ארוכה. ככה שהיו לי שתי אריזות לעשות - אחת מסבא וסבתא הביתה - שהיתה קטנה יחסית, כי לא היה הרבה חוץ מבגדים וכלי רחצה, השתמשתי בעיקר בריהוט וחפצים שלהם, והשנייה מהבית לדירה, זו כבר יותר רצינית וכללה גם כלי מטבח, כיסא וכו'. ואת כל זה עשיתי עם הקליאו הקטנה שלי. פשוט בשלבים. כל סוף שבוע חזרתי הביתה והבאתי עוד עוד דברים. בהתחלה רק את הבסיסיים ביותר שאי אפשר לחיות בלעדיהם, וכל פעם עוד קצת עד שבסוף כל החדר שלי (וגם חצי מהבית
) עברו לדירה.

אצלי זה קרה פעמיים

והשוני העצום בין שתי הפעמים הללו עורר אצלי את המחשבה (הקצת מבהילה) של מה יקרה בפעם הבאה: בפעם הראשונה שיצאתי לדירה שכורה, לקחתי קצת בגדים ובערך שני קרטונים חצי מלאים. זו גם היתה דירה שידעתי שלא אשאר שם זמן רב, ולכן כשעברתי לדירה שאחריה זה גם פחות או יותר מה שלקחתי איתי - ואז אני סופרת את זה כפעם אחת. אבל בפעם השניה, זה היה לגמרי אחרת! בחיים שלי לא תיארתי לעצמי קודם לכן שיש לנו כ"כ הרבה רכוש (ובסופו של דבר, לא באמת היה שם המון רכוש.). לקח לנו 7 נגלות הלוך וחזור עם האוטו להעביר את הכל (מבלי לספור העברה של מיטה שנקנתה לצורך המעבר, והעברה של הספה - שבשבילה הזעקתי את הדוד עם הטנדר.). וכל פעם שאני נזכרת בזה, ואז מסתכלת מסביב בדירה - נהיה לי צרבת :-{ פה קונים סיר, שם קונים עוד שני ספרים, כאן אוספים כורסא, בפינה שמים מנורה כי נורא חשוך - עוברות שנתיים ואדם באמת שואל את עצמו מנין הגיעו כל הדברים הללו, ואיך הולכים לנייד אותם? למרבה המזל יש לנו לפחות עוד כשנה בדירה הזו - אז אני לא צריכה באמת לדאוג בגלל זה. מצד שני, אני דואגת כי אני יודעת שיום אחד אני כן אדאג בגלל זה, אז כנראה שלא הרווחתי שום דבר.

SnoopyS*GirL

New member
../images/Emo32.gif לא כיף לעבור !

אני מרגישה חלקים כואבים בגוף שלי שלא ידעתי על קיומם עד היום, בכל רגע נזכרים בעוד משהו ששכחנו פה או שם או שלא קנינו ואין יותר דחוף ממנו, לא משנה כמה מנקים זה תמיד יוצא לא הכי מבריק, וכואב! כואב! כואב! לא נורא, בסוף כשהכל יהיה מסודר ונקי יהיה כיף
>תעודדו אותי, היום ההובלה<

למעלה