מאד חבל לי שזה הרושם שקיבלת,
זה פעם ראשונה שמפגש מתבטל, עבורי הפורום הזה הוא יותר מסתם פורום, הוא בית, הוא משפחה, הוא משהו שממלא בי חסר מאד גדול של הרבה שנים בהם דיויד והמוזיקה שלו היו המפלט מהחיים שלי, העוגן וקרש ההצלה. מאז שהתוודעתי לפורום הזה, וכל השלבים שעברתי בו (אדומה, כחולה) הפורום היה דבר משמעותי בחיי, ואולי אפילו קצת יותר מדי. מבחינתי, לנסוע מטבעון ולהגיע כמעט עד נתניה ואז לקבל סמסים ודווחים בדקה ה-90 על אנשים שלא מגיעים למפגש שתוכנן כמעט חודש מראש, ובכלל, לא להראות טיפה איכפתיות כלפי מי שמארגן עבור כולם מפגשים, הסעות למצדה, אירועים ועוד דברים שבפתח, עבורי זה כמו סטירת לחי בפרצוף, אני מבינה שאנשים פשוט לא שמים קצוץ, ובאים רק אם יש ליצן או בלונים או דיויד ברוזה. זה מעליב, זה פוגע, וכן, זה גם עושה רושם גרוע על אנשים חדשים. וכל זה אחרי כתבה ותמונה כל כך מפרגנת באינטרנט על המעריצים של דיויד ברוזה. אם לדעתכם מיצינו את נושא המפגשים-תגידו, אין בעיה, לא יהיו, ניפגש בהופעות ובשמחות,גם זה טוב וכיף, אבל אם כן רוצים, אז שיהיה כמו שצריך. וכמו שאנחנו יודעים לעשות, והדס-אני מזמינה אותך לראות בטאגליינס סיקורים ממפגשים קודמים כדי לקבל התרשמות מלאה. ומקווה מאד שבהמשך אחרי נסיונות טובים תשני את דעתך.