איך היה המפגש?

glitter8

New member
לא רוצה להשבית את השמחה

אבל אחרי שיסתיים הסופ"ש הנחמד שלנו ברשת ג' אני אגיד את מה שעל ליבי בעניין הזה, שפורום שלם (עם בודדים יוצאים מן הכלל) נותנים את המילה שלהם לגבי המפגש, ובסוף מבריזים בדקה התישעים כי לא בא להם להתאמץ ולעלות על רכבת. שבת שלום לכולם.

glitter8

New member
בעצם...

זה תקוע לי כמו עצם בגרון, אז אולי כדאי שאני כן אגיד את מה שיש לי. - כי זה סתם הורס לי ת'מצברוח לסופ השבוע. אני מאוכזבת מכם. מכמה סיבות. א-יעל הזמינה אותנו לבית החדש שלה למפגש פורום ביתי ראשון שיהיה קצת שונה ואינטימי ממה שהיה עד עכשיו. מיותר לציין שהיא השקיעה והתכוננה למפגש הזה (וגם בן הזוג, מן הסתם), וככל הידוע לי אף אחד חוץ ממני לא טרח להרים אליה טלפון להתנצל על הביטול (להשאיר הודעה בפורום שעתיים לפני המפגש זה לא נחשב..) ב-חברה חדשה בפורום (הדס) שתיכננו לקבל לשורות הפורום (ומתי לאחרונה הצטרפו חדשים למפגשים?) היתה היחידה הרצינית-ודקה לפני שיצאה מהבית הספקתי לתפוס אותה ולהודיע לה על הביטול. אני בטוחה שהיא התכוננה, התרגשה, התלבשה במיטב מחלצותיה וענדה את החמסה של דיויד, והופס...סליחה..אין מפגש..כולם הבריזו.. ג- תיכננו לחגוג לשרית יום הולדת (אז אולי מזל שגם היא לא הגיעה?!?) להרים כוסית לשנה החדשה, ד-חצי שנה אתם מנג'סים לי על "שינוי בניהול הפורום"- אז למרות שזה היה כרוך באי נעימויות כלפי המנהלת הקיימת (דאז) וכלפי כל הטוענים האחרים לכתר, הצעתי את עצמי להנהלת הפורומים וקיבלתי את הניהול. והנה, מפגש ראשון שלי כמנהלת, אז ראבק, תפרגנו. ה- כשיש מפגש עם דיויד- כולם מגיעים. הופעה במצדה- ברור, כולם מגיעים, ומה, "סתם" מפגש כבר לא שווה בעינכם? או קיי, אף אחד לא מחייב, אבל אמרתם שתבואו, התחייבתם על כיבוד, אני ארגנתי רכב וכבר יצאתי לנסיעה!!! אז תנו ת'מילה שלכם. אנשים משקיעים בשבילכם ומה בתמורה? כולה להגיע. לשים ת'ישבן על אוטובוס או רכבת ולהגיע. לא מתאים לכם-תודיעו מראש. אבל אם אמרתם שתבואו-תגיעו. ואם לא-לפחות תהיו בני אדם ותרימו טלפון למארחת להתנצל. נראה לי שהבהרתי את העניין, אשמח לשמוע תגובות לא מתפקידי לחנך אתכם אבל להבא, אם תרצו מפגש-תארגנו לבד. אני אבוא בשמחה.

גם לי יש 'כמה' מילים בנדון

למען האמת אני לא החלטתי עדיין אם להתנצל על שאני מתרעמת או לא לצייץ, עקב תקופתי הלא ממושכת בפורום. אבל, אני חייבת בכל זאת לציין שזה יצא באמת די מאכזב ועם טעם נפגם. אני אישית לא הלכתי למסיבת הפתעה/קבלת דרגה של המפקדת שלי שהייתה באותו יום, למרות שנשארנו ביחסים מאוד טובים, כי ראיתי כמה שכולם מתארגנים ומתכוננים לקראת המפגש, למרות שנודע לי על המסיבה רק אחרי המפגש, החלטתי שזה יהיה לא הוגן לבטל את הגעתי למפגש, שנקבע קודם לכן. אני אף פעם לא הייתי חברה באף פורום, אז ההתרגשות שלי הייתה פי כמה וכמה. שלא באשמתה, השעה שבה ענבל הודיעה לי, הייתה כבר מדי מאוחרת יחסית למסיבה-ככה שגם את זה הפסדתי, ויצאתי קירחת משני הצדדים, אבל בפרט, שני האירועים היו לי מאוד משמעותיים, ונורא התאכזבתי שככה יצא, או לא יצא ליתר דיוק. אני לא יודעת אם זה הוגן להכליל את זה או מתוקף 'תפקידי' כחדשה בפורום לבוא ולהגיד ש"אולי זה בעצם משהו שמשקף", למרות שמצד אחד קיבלתי את הרושם שכולם פה משקיעים במשהו שרוצים ונותנים את הלב והנשמה, ואז פתאום - זה בעצם לא ממש ככה - (?), אז אני כבר לא יודעת מה לחשוב. לגביי ההתנצלות שמגיעה הן ליעל והן לענבל - אז באמת מגיעה לשתיהן, כי מילא מי שלא יכל היה להגיע היה אומר את זה יום קודם, זה עוד איכשהו היה נסלח ואולי היינו יודעים להתארגן אחרת ובהתאם, והודעה של יום קודם היא עוד 'בסדר' אף על פי שתיכננו וקבענו את זה מספיק זמן מראש. (התנצלות בטלפון היא אכן יותר נכונה - אבל אין לי המספר טלפון של יעל).

glitter8

New member
מאד חבל לי שזה הרושם שקיבלת,

זה פעם ראשונה שמפגש מתבטל, עבורי הפורום הזה הוא יותר מסתם פורום, הוא בית, הוא משפחה, הוא משהו שממלא בי חסר מאד גדול של הרבה שנים בהם דיויד והמוזיקה שלו היו המפלט מהחיים שלי, העוגן וקרש ההצלה. מאז שהתוודעתי לפורום הזה, וכל השלבים שעברתי בו (אדומה, כחולה) הפורום היה דבר משמעותי בחיי, ואולי אפילו קצת יותר מדי. מבחינתי, לנסוע מטבעון ולהגיע כמעט עד נתניה ואז לקבל סמסים ודווחים בדקה ה-90 על אנשים שלא מגיעים למפגש שתוכנן כמעט חודש מראש, ובכלל, לא להראות טיפה איכפתיות כלפי מי שמארגן עבור כולם מפגשים, הסעות למצדה, אירועים ועוד דברים שבפתח, עבורי זה כמו סטירת לחי בפרצוף, אני מבינה שאנשים פשוט לא שמים קצוץ, ובאים רק אם יש ליצן או בלונים או דיויד ברוזה. זה מעליב, זה פוגע, וכן, זה גם עושה רושם גרוע על אנשים חדשים. וכל זה אחרי כתבה ותמונה כל כך מפרגנת באינטרנט על המעריצים של דיויד ברוזה. אם לדעתכם מיצינו את נושא המפגשים-תגידו, אין בעיה, לא יהיו, ניפגש בהופעות ובשמחות,גם זה טוב וכיף, אבל אם כן רוצים, אז שיהיה כמו שצריך. וכמו שאנחנו יודעים לעשות, והדס-אני מזמינה אותך לראות בטאגליינס סיקורים ממפגשים קודמים כדי לקבל התרשמות מלאה. ומקווה מאד שבהמשך אחרי נסיונות טובים תשני את דעתך.

alti26

New member
אז אגיב בתקווה שכולם יקראו !!!!!!!!!

ראשית אני פשוט מתנצל על כך שלא באתי .אך עבודתי השבוע דרשה מעמץ של 72 שעות עבודה עם הפסקה לשינה של 4 שעות בלבד ממש מטורף והודעתי מראש על אי הגעתי. הפורום מאוד יחודי אנשים מדהימים בשני ההנהלות השונות הפורום ממש כמו שנאמר תיקתק.אז תגידו לי שהנוכחות של דיוויד במפגש היא זו שגורמת לכם להגיע.כמעריץ של דיוויד אולי אני מבין אותכם.אבל כשותף בפורום מקסים שכזה גם באם דיוויד לא מגיע אז אולי הגיבוש ביננו הוא הדבר החשוב ואז נוכל להתארגן להופעות שלו ולאהוד אותו בצורה יותר מאורגנת אני בטוח שהיו עולים רעיונות במפגש למהלכים בזמן הופעות של דיוויד. לסיכוםלא משנה באיזה הנהגה הפורום יהיה וכיום הוא בהמשך תנופה יפה אתם צריכים להראות רצון ונוכחות במפגשים אחרת הטצינג בהופעות יראה מרוחק וחבל .אז מחזק את ידיה המקסימות של המנהלת הנוכחית ומודה למנהלת (דאז) שנתנה ממרצה ונתנה לנו הזדמנות שלא ניצלנו לפלוש לפרטיות שלה שזו הקרבה בלי כל ספק. מבטיח להשתתף בפעילויות הפורום בפעמים הבאות הפעם לא צלחתי בשל בעיות אוביקטיביות שבת קסומה לכולכם דודי אלטמן מודיעיו 0524541288

אמנם הודעתי מראש אך בכל זאת...

אני מתנצל שנבצר ממני להגיע. נהניתי בחתונה אך קצת התבאסתי שלא יכול הייתי להגיע למפגש, מצער לדעת שהמפגש בוטל אך להבא אעשה הכל כדי להגיע... אשמח לקחת חלק יותר משמעותי אך כפי שכבר אמרתי אני לא כ"כ זמין לאינטרנט. בכל אופן אוטוטו שנה חדשה התחלה חדשה ואני בטוח שיהיו עוד מפגשים נפלאים. שבוע טוב!

sarita4

New member
אני מצטערת שלא הגעתי

אבל לא הרגשתי טוב וגם התקשרתי לענבל להודיע לה אומנם אמרנו שניהיה בקשר במשך הערב ומכיוון שלא שמעמתי ממנה הנחתי שבוטל וחבל. בכל מקרה צריכים לעשות מפגש אבל זה בהחלט לא תלוי רק בענבל או כל אחד שמארגן מפגש אולי צריכים לעשות סבב בין אנשי הפורום שכל פעם מישהו אחר יארגן את המפגש ויבין במה זה כרוך אולי אז יהיה לאנשים טיפה יותר כבוד לפני כשנה רונן ניסה לארגן מפגש אבל בסופו של דבר באתי לעזרתו וכך נערך המפגש. תחשבו על זה שקשה לארגן מפגש במיוחד שכל אחד גר בקצה שני של המדינה ואולי גם נוח יותר לעשות מפגש באזור מרכזי של הארץ אבל מצד שני אפשר קצת להתאמץ ולהגיע טיפה יותר רחוק ולתת כבוד למארגני מפגש. יש לי עוד מה להגיד אבל אני אשאיר את זה כך בנתיים ושרק תקחו זאת לצומת ליבכם שבוע טוב ויום מקסים

lile0

New member
עכשיו כשנוסף עוד ירושלמי לפורום

יש עוד סיבה להגיע לירושלים! עוד מעט חגים, וזו תקופה מעולה לעלות לרגל לירושלים, מה אתם אומרים??

glitter8

New member
אנשים לא הגיעו לנתניה, לירושלים כן יגיעו?

פש...איזה אופטימיות... אני תמיד שמחה לעלות לירושלים ואני מתכננת ביקור באוקטובר, אבל כנראה שמחר יהיה מפגש פורום בצילומי התכנית של מה קשור
מי שבא בינתיים זה- חנית שרית דודי עמרי ענבל וזה מי שידוע לי בינתיים.

handlessman

New member
וואלה נעשה מפגש פורום קטן

אפשר להיפגש ב-4 וחצי - 5 ככה בנמל ולהיות שם עד שמתחילים הצילומים

glitter8

New member
שכחת משהו חשוב..

אנחנו אנשים עובדים... אני יודעת שחנית ושרית לא יוכלו להגיע כל כך מוקדם.

lile0

New member
ואיפה רונן בכל הסיפור?

רונן, היית אמור להגיע גם, נכון? גם אתה דפקת ברז? זה מה שלימדתי אותך?

glitter8

New member
ואיפה את בכל הסיפור?

אני יודעת שלא הברזת, אבל למה לא באת? כבר שנה לא ראינו אותך...אגב, עברה בדיוק שנה (ושבוע) מהמפגש עם דיויד..

YulaShpil

New member
מחזקת כל מלה של ענבל

אם לומר את האמת, צפיתי מראש שיהיה שוב מפגש פורום של 5 אנשים, כמו שכבר היה פעם, רק מלספור את האנשים שכן אמרו שיגיעו. קיוויתי שתפתיעו אותי, ושבסופו של דבר יותר אנשים יגיעו למפגש, אבל לא ציפיתי לכך שהוא יתבטל לגמרי
ותסלחו לי על הבוטות, אבל אני חושבת שאחרי כל זה קצת מגיע לי להתבטא ככה: ההפסד כולו שלכם
אם כל מה שדורש מכם עוד קצת אי נוחות של 10 דקות נוספות לנסיעה, או תכנון עצמי כלשהו של איך להתארגן ולהגיע, אם זה מה שגורם לכם להתקפל, להיכנע לבטלה ולא להזיז את עצמכם למפגש פורום שאתם רציתם, אז כנראה שאתם לא באמת רוצים מפגש כזה, ואם אקח לרגע את תפקיד המורה מענבל: גם לא מגיע לכם. אנחנו ארגנו תאריך שנוח לרוב החבר'ה, אפילו הזזנו אותו, למרות שבסופו של דבר היה זה תאריך בו דויד מופיע וברור שלא יכול היה להגיע, כדי שלכל מי שאמר שרוצה לבוא יהיה באמת נוח לבוא, אבל אתם הברזתם אחד אחד. פינינו לנו את הערב, הכנו חלק מהכיבוד, כמובטח, אפילו ארגנו הסעה מרוכזת מהרכבת עד הבית, כדי שחלילה לא תלכו לאיבוד בחור השומם ששמו נתניה, אבל זה לא מספיק, מסתבר. כנראה שהתרגלתם להסעות למצדה, וקיוויתם גם כאן להסעה מבית לבית
אז מי שרוצה מפגש, באמת כמו שהציעה שרית, שינסה להפיק ערב כזה בעצמו, ואז, אחרי שראה עד כמה זה קשה ומסובך, תהיה לו הזכות לבוא בטענות.
ובהזדמנות זו אני רוצה להתנצל בפני הדס על הרושם הלא משהו שקיבלת כאן. בד"כ השהות איתנו נעימה הרבה יותר, ואני מקווה שתישארי כאן כדי לגלות ולהיכנע לקסם של דויד והפורום. ואני גם רוצה להודות לכל מי שכן דאג להודיע מספיק מראש שהוא לא יגיע בכלל, ושלא נכלול אותו בערב. לפחות היה סופ"ש ברוזה ברדיו כדי שבכל זאת נוכל לסגור את השבוע ברוגע...
שבוע טוב לכולם

למעלה