איך היה המפגש?

bshuval

New member
איך היה המפגש?

האם יש לכם רשמים, תמונות, וחוויות ממפגש החובבים? אשמח לשמוע רשמים גם מותיקים (גילה, איפה את?) וגם מחדשים (אודי?)

גילה או

New member
המפגש

בשבילי היה כיף.מאוד התאמצתי להגיע למרות שלאחרונה אני קצת טרודה בעניינים אחרים .זה היה המפגש הראשון מאז הכנס ונראה שאנשים התגעגעו אחד לשני וחלק גדול של המפגש היה העברת חוויות ורשמים.אודי ארגן שולחן תצוגה של הקיפולים המדהימים שלו.אני לא הגעתי עם מצלמה אבל היו אחרים שצילמו.אייל הביא מדגמיו.ראיתי את הפגסוס של עמית ולא תאמין בועז עמית קיפל את ROSE CRRYSTALIZATION בצורה מדהימה ואת C.B.P TESSELLATION של פוג'ימוטו קטן ומדויק להפליא.כמובן שעוד חובבים הביאו דגמים שלהם .לאחר הזמן החופשי היו מיספר קבוצות שלימדו אחד את השני דגמים שונים. אני הבאתי את הדגם המצורף שלנצח ישאר בזכרוני כדגם שאתה בועז לימדת אותי עוד לפני ההוראות שבאינטרנט רק כמובן שהכפלתי אותו ב4 (זה לא רעיון שלי ). בכלל בשבועות האחרונים אני קצת פחות בעניינים כמו שאתה רואה בפורום אבל לא לדאוג-I'll be back

amitzur66

New member
../images/Emo9.gif

תודה על הפרגון... הייתי במילואים אז היה לי קשה להגיב, אבל אני מעריך את זה. חוץ מזה רגע של קתרזיס היה ביני ובין רגב, כששנינו התלבשנו על הלוטוס של פוג'ימוטו. אני עשיתי אותו מ-CP וכשהוא הראה לי איך הבנייה נעשית *באמת* זה היה יפהפה. וכמובן, טעות של מתחילים - המממ, הנה דגם של 40 ומשהו שלבים של ראש של סן-ברנרד. בטח ייקח צ'יק צ'ק. אז מה אם הוא מטנטיידן 12 ויש לנו פה עוד שעה וחצי עד לסוף המפגש, אני סופרמן! <זמן בלתי ידוע וארוך לאחר מכן> טוב, אני לא עושה את האף כמו שהם רצו, נו כבר מתי זה נגמר ??? אבל בסוף יצא ראש חמוד ועוד נשאר לנו זמן לדברים אחרים. ולסיום, תודה להרמן מריאנו על שחלק את תובנותיו עימנו. הדגמים שלו מדוייקים ומוקפדים להפליא. פשוט יפהפה. אה, והאיקרוס של אודי - הרמפפפפפפפפפפפפפפפפפ ! אני מת על הדגם הזה. ביום שאני אעשה אותו אני אהיה בשמיים. אה, והדגמים של אייל - ההיפופוטם, האריה, מסיכות, הכל היה פשוט מטמטם. קיצר, היו עוד הרבה דברים שהתלהבתי מהם אבל יש לי הרגשה שזה מספיק :)

למעלה