איך היה הסדר?

חןשסק

New member
איך היה הסדר?

שלי היה משונה... עבר מהר מדיי. בקושי אכלתי...גם לא עשיתי כלום אחרי. פשוט הלכתי לישון :| (מה אני אעשה שאנשים היו עייפים
)

cobainos

New member
נחמד

זה היה פה (פעם ראשונה מאז גיל 4 או 5) ההרכב היה קצת מוזר. אחות אחת של אמא שלי ומשפחתה (הקצת פחות אהובים עליי)בנות של חבר של אמא שלי פלוס נספחים ונספחות...אחד מהם הוא סטודנט לרפואה ממקסיקו (
מי קופצת ראשונה?) אז היה מעניין... דיבורים על תרבויות, אוכל וכדורגל, קצת רפואה וקצת צבא. אחרי זה הייתה המוןןן עבודה עם הכלים ולסדר את כל הבית מחדש וזה... והאוכל היה פשוט מעולה. המאכלים המסורתיים האהובים עליי (מרק עוף עם קניידלעך וגפילטע וכל זה) + מאכלים חדשניים והרבה בשר טוב
וכמובן, שתיתי הרבה יין והתמסטלתי קצת ליד המשפחה שזה תמיד כיף.

NoWords

New member
בפעם הראשונה

שהיה לי סדר קליל. מעט הזוי האמת, אבל רק באופן חיובי. ההורים שלי בחו''ל שזה כבר מעט מוזר אבל היינו מלא בני דודים צעירים והייתה אווירה טובה ממש. קראנו, שרנו, אכלנו, צחקנו. תיקתקנו הכל ויצא אחלה. לא היה מייגע בשום שלב P: אה וכמובן היה טעים :)

אצלנו הסדר היה די סטנדרטי השנה

לא היה גרוע, ולא היה מיוחד.. קראתי קצת בהגדה ושתיתי טיפה יין והרבה תירוש :) ופעם ראשונה בחיים שלי טעמתי גפילטע פיש, החלטתי לאזור אומץ ולאכול מהקציצה הזאת חח וזה היה די חביב, לא רע בכלל למרות שלא הייתי אוכל את זה ביום רגיל....

היה משעמם.

כמו כל שאר הדברים שעושים עם הצד הזה של המשפחה... אבל בקטנה קיבלתי מאה ש"ח. =]

Shir Lebel

New member
גמני קיבלתי 100 ש"ח ../images/Emo13.gif

ובכלל הברזתי מהסדר חחח

אני אוהב את פסח וחנוכה בקטע הזה|כסף

אבא הביא לי 150 ועוד 100 בתלושים :) סבתא 100 דודה 100 ודודה אחרת 100 ועוד איזה ז'קט שהיא שכחה אותו ליגה!

בכללי היה נחמד מאד , היינו אצל

חמתי, חלק מהזמן הייתי עסוקה עם ליאם, בחלק השני עם אלון....פחות עם ההגדה...

למעלה