איך היה השבוע שהיה

טוש3

New member
מצויין!

מסיבות סיום מקסימות ומרגשות של הילדודים. התחלת טיפול בבעיית עצירת השתן. שקיפות עורפית- מצויינת! (0.9 מ"מ). הקפצה בשבוע של גיל ההריון- איזה כייף! וראינו עובר מתוק זז ופעיל. למרות זאת עומס רב ומעייף, נופלת מהרגליים בערב (ובד"כ גם לפני), והשבועות הבאים לא יהיו יותר טובים מהבחינה הזאת, אבל יש המון נקודות אור וזה מה שחשוב.

מירב8

New member
אחלה שבוע ../images/Emo13.gif

ביום רביעי בעלולי חתם חוזה עם מקום עבודה חדש התקדמות רצינית, עליית מדרגה ואתגר גדול אפשר אפילו להגדיר את זה כהגשמת חלום
הנסיכה שלי ממשיכה להקסים, להתבגר ולהיות משגעת
ואתמול עשינו סקירת מערכות מוקדמת שהיתה מצוינת! הכל הכל בסדר גמור
שזה הכי חשוב ותוספת נהדרת - תהיה לי עוד בת
אני כ"כ מאושרת, נורא התחשק לי עוד בת שתהיה מקסימה ומתוקה וחברה של הנסיכה שלי
השבוע נגמר ושבוע חדש מתחיל מאחלת לכולנו שבוע נהדר

מיליתו

New member
היה ארוך...

מדהים איך הזמן עובר בלי שאני מספיקה לךעשות יותר מדי דברים מועילים, ועדין שבוע שעבר נראה ממש מזמן. לי היתה קצת נפילה חרדתית בגלל כאבים שהטרידו אותי, וחלפו בינתיים. מעבר לזה - היה שבוע בסדר. אני מתחילה להרגיש בהריון - כבדות, טחורים, בטן שמפריעה להתכופף... הדבר הטוב - השלמת 32 שבועות הריון - ומה שהרופא הגדיר כ"תחנה שניה". חברה שלי ילדה בלידה די טראומטית שהפחידה אותי, ופתאום קלטתי שאני מתחילה לפחד מהלידה, וגם שבסוף ההריון יש גם תינוק... מחר א"ס להערכת גדילה ומנח, ואני ממש מקווה שהיא נשארה על הראש (לפני 3 שבועות היא כבר היתה הפוכה), ולא החליטה לשנות כיוון פתאום. וכמובן - שהיא גדלה יפה ושהכל בסדר.

למעלה