איך היה השבוע שלנו

איך היה השבוע שלנו

דבר טוב, דבר רע, דבר לא נורא או שפשוט תספרו באופן כללי- מה שמתחשק לכם

ומה התוכניות לסופ"ש

סופשבוע מקסים לכולנו

shuttles3

New member
היה כיף

(חוץ מכאב הראש שפוקד אותי כבר יומיים
. כנראה מזג האויר, כי אני לא היחידה כזו בסביבה)

היה אצלנו סופשבוע ארוך, לכן בילינו 3 ימים שלמים שלושתינו יחד. ביום שישי לא זזנו מהבית, כי ירד גשם קפוא שציפה את הכל בשכבה מאוד חלקה של קרח. אבל הזמנו חברים (שטענו שדווקא לא היה מחליק כל כך) ובילינו חצי יום ביחד איתם ועם החבר של הבן שלי. יום למחרת היה בילוי כיפי ואנרגטי בבריכה, היו שטויות בבית (גיליתי כמה אני גרועה בלהעסיק את הבן שלי בסוגי אמנות למיניהם, אפילו לא השכנעתי אותו לקשט כובע. רק מהגן הוא מביא יצירות שמפילות את הלסת שלי כל פעם מחדש), היו בישולים, היו פנקייקים ויתר דברים כיפיים. והיום חברה חגגה יום הולדת והזמינה כ-10 בנות/נשים למסיבת ציור עם מדריכה במרכז ללימודי אמנות. יצאנו עם ציורים מרשימים ביותר, למרות שרובנו החזקנו מכחול פעם ראשונה מאז ימי בית ספר.
ועוד שלל דברים קטנים שעושים לנו טוב. לכולנו קצת חבל לחזור מחר לשגרת עבודה/גן.

אצלנו שבוע כואב בעיקר

שכחתי מה זה עקירה וסבלתי מהעקירה שעשו לי כל השבוע, רק ביומיים האחרונים זה נרגע.
אני גם הייתי כל השבוע עם 3 פעמים ביום אנטיביוטיקה די כבדה כך שבכלל... שבוע לא כיפי במיוחד.
&nbsp
הסופשבוע אבל היה מאוד נחמד

אתמול הלכנו למסע ציד של נעליים. המידה שלי פה בארה"ב היא 5.5 ולפעמים אפילו 5 מה שגורם להרבה בעיות במציאת נעליים מאז ומתמיד. שונאת לקנות נעליים!
הלכנו לכמה חנויות ובסוף מצאתי נעליים יפות וחמודות בקרוקס שיהיו לי נוחות לגן

זה לקח רק שעתיים... (הרבה זמן שופינג למי שלא אוהבת שופינג!) , אחרי זה הלכנו ל-TGI FRIDAY בפעם הראשונה והיה חביב שם. המשכנו לדייב אנד באסטר- שזה מקום כזה של משחקי וידיאו וארקייד. אני לא חובבת משחקי וידיאו אבל יש כל מיני משחקים סטייל קרנבל והיה נחמד. הייתה מכונה של הוצאת בובות ענקיות והוצאתי על הפעם הראשונה בובה ענקית... הולכת להיסחב איתה היום לגן

&nbsp
חוץ מזה, עם כל הכאבים וכו'-זה די נחמד לשחרר קצת מעול הטיפולים. ההפסקה הזו עושה לי טוב. מרגישה שחוזרת לאט לאט לחיים.

shuttles3

New member
אוי, תרגישי טוב את!

הלוואי שכבר יגיעו ימים וכבר לא אאחל לך את זה פעם אחר פעם
.
&nbsp
שמחה לשמוע שנהנית בסופ"ש. שיהיה שבוע טוב.

למעלה