איך היה לכם היום הראשון בלימודים?

*neta*

New member
לא יכול היה להיות יותר טוב מזה... ../images/Emo9.gif

התחלתי תיכון וכל מה שאמרו לי בחטיבה....לא קרה!! על היום הראשון,השתחררנו ב11....קיבלנו מערכת שעות ובחייאת..אני לא לומדת כמעט!!

vampire1

New member
אני בהלם מהביצפר שלי ... ../images/Emo12.gif

לא חשבתי שאנשים יכולים להיות כל כך לא מתחשבים, יש לי 38 שעות לימוד, אני כל יום לומד מ-7:45 ועד 14:00. אני צריך לחפש לדקור מישהו מההנהלה...

אני בכלל כאילו עליתי לקייטנה ../images/Emo42.gif

27 שעות לימוד, מלא חלונות ענקיים, רק פעמיים מסיים ב 14:00, ארבע פעמים לעומת זאת מתחיל ב 07:00, ויום שישי הכי מוזר - מתחיל ב 07:00, נגמר ב- 08:30.

*זינה*

New member
איזה כיף לך! ../images/Emo13.gif

אני לומדת 39 שעות, יש לי חמש שעות אפס, אני גומרת פעמיים בשעה 13:35 ובימי חמישי ב - 14:25!!! אבל בכל זאת היה לי יום אחלה, וטוב לשמוע אתכם... אז שתהיה לכולנו שנה טובה ובהצלחה בלימודים!
ב -
, זינה

shiri_b

New member
איזה בית ספר גדול!!!

גדול במובן המילולי אני יודעת שאני כבר אאבד שם.... היה סביר המערכת שעות לא לחוצה ויש לי קצת חלונות לא כמו לנטע.. (סטודנטית חופשית...) אבל בסך הכל היה בסדר חוץ מזה שכבר ביום רביעי יש לי מבחן במתמטיקה!!
וזה שאנחנו משהו כמו 8 בנות בכיתה.... טוב אז בהצלחה לכולם!!!

*neta*

New member
מי סטודנטית חופשית ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

אני חושבת שזה רעיון מצויין להתחיל כל יום ב9 ועשרים חוץ משלוש שעות אפס...
שאחריהן באים להם החלונות...
(אני לא לומדת שעה ראשונה) ואחרי שיעור ספורט זה חובה להיות בבית שלוש שעות....ואז לחזור לשעתיים מחשבים...(זה כבר לא חובה...
)

Alexis

New member
היום שלי... <אנחה> ../images/Emo9.gif

טוב, לי יש מערכת נפלאה של 30 שעות עם המון המון חלונות... יום שישי אני לא לומדת ויום שלישי אני מתחילה ב-11... לעומת זאת, יום שני אני לומדת *כמעט* רצוף עד 6 בערב... (בררר...) אבל זה סדנאת ציור, ארבע שעות, עם אחת הנשים הכי מקסימות בעולם... וחוץ מזה... אין! פשוט אין כמו ההרגשה של "עליתי לי"ב" ולצרוח ברחבי בצפר...

קיטיארה

New member
שלי דומה לאלעד...

29 שעות בשבוע. יום שלישי רק שעה אחת עם המחנכת (אני בספק עם אני אגיע....:). יום רביעי ושישי רק שעתיים. לעומת זאת יש יומיים שאני לומדת עד 15:00. וכל מיני חלונות באמצע...

Necessary Evil

New member
בעעעע.....

אני לומדת 43 שעות!!! 4 ימים בשבוע מתחילים ב8 גומרים ב3 וחצי...

Dafi the Mighty

New member
אני רואה שאני לומדת הכי הרבה שעות.

תיסכול, תיסכול. מערכת נוראית (לדוגמא יום א´: היסטוריה, לשון, היסטוריה, לשון. שעתיים כימיה ואח"כ שעתיים תיאטרון). אני לומדת 45 שעות בשבוע (לפחות עפ"י חישוב של חברה שלי), יש לי שלוש תשעיות וכנראה שאני אלך לדוברי אנגלית אז תהיה לי עוד תשיעית- אני עדיין שוקלת אם לנסות להתקבל לזה או לא. בשאר הימים אני לומדת עד שלוש וחצי, חוץ מיום שישי בשתיים עשרה. לפחות כל הבנות שהיו איתי בכיתה שנה שעברה כבר לא איתי בכיתה! חזרתי הביתה דיי עייפה (אולי יש לזה קשר שהלכתי לישון בערך באחת וחצי) נרדמתי בטעות, היה לי חלום/סיוט, המשך לחלום/סיוט שהיה לי בבוקר, כך שאין לי מצב רוח טוב כרגע.

Celaeno

New member
שעות אפס הן פשע נגד האנושות.

מי יכול לללמוד משהו בשעה הזאת? ומי לעזאזל יכול ללמד בשעה הזאת? אתם יודעים שפעם יצא מהפה שלי משפט שהתחיל ב-you has ב-7:30 בבוקר? זו ההוכחה הניצחת ששעות אפס לא צריכות להתקיים.

xena 17

New member
דווקא לי יצאה מערכת טובה השנה....

לי יש איזה 34 שעות לימוד.אני מתחילה פעמיים בעשר,פעם אחת מסיימת שעה שמינית,שלוש פעמים שבע שעות ויום שישי אחרי שעה שישית שזה הכי מעצבן. ופעמיים בשבוע אני חוזרת באיזה חמש בגלל שיש לי תקשורת. אבל סה"כ יצא טוב! שני

ענבר1

New member
אני מקנאה בכולכם ../images/Emo7.gif

אני ישנתי בזמן שאתם למדתם כי סיימתי ללמוד אופפפפ יש אנשים שיש להם את כול המזל חוצמזה אתם צודקים שעות אפס הינן פשע כלפי תלמידים

ally15

New member
ואני חשבתי שאני מסכנה... ../images/Emo8.gif

יש לנו מחנכת חדשה והרבה יותר נורמלית מהקודמת שיצאה לפנסיה, אני לומדת במגמה עיונית מה שאומר - 5 יח´ אנגלית, אבל אני עושה 3יח´ מתימטיקה לשמחתי המרובה (וזה לא בציניות) יש לי 36 שעות בשבוע, יום ראשון אני מתחילה ללמוד ב-11 וחצי ומסיימת ב-4 וחצי, יום שני ברבע לעשר ושאר הימים אני מתחילה בשמונה....אין שעות אפס לשמחתי....אני ממש לא טיפוס של בוקר...
אביב

למעלה