סתאאאאם. היה כיף, כמובן. איך אפשר אחרת? תמיד נחמד לפגוש את החבר'ה - לקשקש ולדסקס על ניירות, וגם ללמוד משהו חדש. חוץ מזה - מירי ופול אחלה מארחים! בקיצור - שווה. בואו בהמוניכם!
היי, חזרתי מבלגיה (תודה, היה נפלא. מזג האויר היה טוב וזה היה מזל) ורק עכשיו נכנסתי לפורום. אספר לכם את רשמי מהמפגש הראשון שלי. היה מאד נחמד. נהנתי לפגוש כל כך הרבה מקפלים באופן אישי (לפני זה קיפלתי לבד והקשר העיקרי שלי עם מקפלים אחרים היה קשר אינטרנטי). נהנתי לקפל ביחד ולראות מה אנשים אחרים מקפלים. מאד נהנתי במפגש בסה"כ... ואני רואה שלקח אחד לפחות נלמד מהמפגש הקודם - לפני שמישהו אחר מלמד, מירי או פול יעשו בקרה
במפגשים יש תקשורת נהדרת בין האנשים ויש פתיחות לקבל וללמוד כך שלא התכוונתי לקוד השתיקה במפגש. החלק הכייפי במפגש הוא לפגוש את כולם לשמוע מה קורה מסביב ללמוד על כל אחד ומכל אחד ובעיקר להנות מערב נעים. וכמובן לקפל ביחד לקבל הבזקי רעיון ולעבוד עליהם עד למפגש הבא....
בפורום שאני מנהל: סקרים: יצירת סקר חדש והכרזה עליו. מוביל לקצת תגובות וגם לאחר זמן כאשר מתחלף הסקר נפתח דיון על תוצאות הסקר ומשמעויות פתיחת שרשורים בנושאים שונים בעיקר על ידך שיובילו אנשים חדשים להגיב (קל להגיד קשה לביצוע, אבל כל כמה שירשורים זה מצליח ולפעמים משיגים עוד אדם קבוע לפורום. כתיבת ביקורות על ספרים (ופתיחת קישורים לביקורות) כך שהפורום נהפך למרכז מידע. ויש עוד דברים