איך היה לכם?

veiga

New member
איך היה לכם?

אומנם לא כולנו צלחנו את הראיונות הראשונים בב"ש אבל יש כמה יחידי סגולה שכן
לא איבדנו עניין בכם- שתפו, ספרו איך הלכו לכם הראיונות השניים? אנחנו רוצים לדעת מי ייצג אותנו בכבוד במסדרונות הפקולטה בשנה הקרובה... וכמובן המון בהצלחה

מסטולון

New member
אני חזרתי כרגע.

ראיינו אותי דר' אלי רימון ודר' עמליה באומגרטן (שראיתי שדיברו עליה כאן). היה נחמד סה"כ, טיפה יותר מכשיל מהראיון הראשון, אבל אני מרגיש שהתמודדתי עם בזה בכבוד. זה ארך כ-45 דקות. אלי (כבר נהיינו חברים) אמר לי בסוף הראיון שהוא הרגיש שהם באמת הצליחו להכיר אותי תחת המגבלות של הראיון (כי דיברנו על זה ממש בהתחלה) - לטוב או לרע. עמליה היתה טיפה מעצבנת אבל לפחות היא הסכימה איתי פה ושם. אמרו לי שהתשובות יהיו תוך שבועיים-שלוש, מומלץ לבדוק במחשבים - אין טעם להתקשר אליהם כי הם כבר לא מעורבים בזה מעכשיו. ושיהיה בהצלחה לכל מי שלא היה עדיין.

דוק אוק

New member
איך היית מגדיר את ההבדלים

בין הראיון הראשון לשני, האם מתעסקים פחות בשאלות הבנאליות - למה רפואה, ומה הופך רופא לטוב. או שהיית צריך לחזור על הרבה דברים שאמרת בראיון הראשון?

Corpus Magnus

New member
ההבדל המהותי בין הראיונות :

בראשון הייתי, בשני אני לא אהיה . בני $#%#$ ש - #$%#$ את אמא של #%$$%$# הבן %$#%$# גם כן מראיין #@$@# שכמוהו.

קרה לי משהו מוזר

התקשרה אלי היום בבוקר מלכה ואמרה לי שהשם שלי התפקשש להם אתמול, אז זומנתי היום למחר. ולחשוב שכבר החלתי לחפש מקום גבוה לקפוץ ממנו...

זה קרה גם לי

יש לך מושג מה היתה הבעיה? היא אמרה לי שהיתה להם איזו טעות, שהם עבדו כל הלילה... שאלת אותה מה היתה הסיבה לטעות?

למען האמת לא

להיות פיירים גם לא שאלתי אותה איך זה קרה. היא העירה אותי (אני עובד ערבים) והייתי יותר מידי מבסוט מזה שבכל זימנו אותי. עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא...

asiuta

New member
מתי התקשרו אליכם?

נראה לכם שיש טעם לנסות להתקשר ולשאול אותם?

מסטולון

New member
לדעתי, ההבדלים בראיונות...

נובעים רק עקב הבדלים במראיינים. במקרה שלי חזרתי על כמה דברים כמו למה רפואה ולא הנדסת חשמל או משהו כזה (כי אני מגביר פיזיקה - כימיה)? ולמה דווקא רפואה ולא רפואה סיעודית או משהו אחר שיש שם גם עבודה עם אנשים וגם רקע אקדמי? חוץ הפעם טיפה הכשילו אותי יותר, הייתי צריך להתמודד עם שאלות ומצבים טיפה יותר בעייתים. אבל אני חושב שזה נבע מהבדל בין המראיינים ולא בגלל המעמד של הראיון.

למעלה