איך היה ? מה היה? מתי המפגש הבא? ולעזאזל!

Alpha biscuit

New member
איך היה ? מה היה? מתי המפגש הבא? ולעזאזל!

לעזאזל ! אני כל כך תכננתי לזה אני באתי עם שני חברים ושכנעתי אחד מהם להגיד שהוא אלפא ביסקיויט ואת השני להגיד שהוא סירוס1 כדאי שיקרו דברים מצחיקים ובסוף הם פחדו מכל הפאגנים והאנשים שם והחליטו ללכת למקום אחר ובגלל שהם היו ההסעה היחידה שלי משם והם היו ההסעה היחידה שלי לאיזה אירוע לא היה לי בררה אלא לצטרף אליהם. אני מבואס מיזה שפיספסתי את המפגש למרות שבעצם הייתי בו . פעם הבא אני אקח איתי חברים פחות נורמלים אז איך היה לכם שם ? מה עשיתם ? ספרו חוויות

Jerald_Admonds

New member
באמת תהינו למה הלכתם...

אתה רציני? הם באמת פחדו? או שסתם לא בא להם לשבת עם כל ה'מוזרים' האלה?

gwizard

New member
ברור שהם פחדו

רק מלהסתכל עליך זה מה זה מפחיד שבא לי לברוח
ואני כבר לא מדבר על מריאנה או טל שהן הרוך בהתגלמותו.....

Jerald_Admonds

New member
אני מניח שזה היה בצחוק...

הרי אני ההיפיות בהתגלמותה! מי יפחד ממני?

lily kane

New member
היי זאת לילי

שוב תודה שלא הקרבתם אותי לאלים אבל מכיוון שטענו במפגש שהם לא אוהבים זאנק פוד אני לא יתאים ממילא יותר מידי שומנים כן...יותר מידי... בכל אופן אני כנראה שוב יסתובב בפורום אם זה בסדר מבחינתכם מי יודע אולי אני אפילו ירשום הודועה נוספות שלמה^^ מי שרוצה לדבר איתי מוזמן לשלוח לי מסר אני מאוד נהנתי, אתם אחלה אנשים:) וגם הקונצרטה לה מיאו הייתה מוצלחת במיוחד תודה לארדן שהכריח אותי לבוא

Sofia Lorain

New member
שמחתי לפגוש במי שפגשתי,

היה לי נעים מאוד בחברתכם. בפעם הבאה, אני מקווה שאפילו אצטרף למפגש עצמו.

יא חסר עמוד שדרה!

מה זאת אומרת לא היתה ברירה?! לבוא, לא לדבר עם אף אחד, להיות שם חמש דקות וללכת, ועוד בלי להגיד שלום לאף אחד! זה חצוף עד מאוד מצדך, רק שתדע. אני אישית מאוד נעלבתי. אז מה שדיברנו על הקרבת חברי המפגש בדיוק כשהעגעתם. זה לא אומר שלא צריך *מינימום* להגיד שלום לכולם ולא רק לי... ואם אתה יודע שהחברים שלך קשים- אל תביא אותם.

סיריוס1

New member
לחבר שלך יהיה מאוד קשה להיות אני...

...השילוב בין הגיון לחוסר הגיון, בין קבלה מעשית למאגיה, בין חכמה לרגש, אין הרבה אנשים שיכולים לעשות זאת... במיוחד כאשר הייתי ברוחי שם יחד עם כולם וחוויתי מרחוק מה קורה שם... חסר רק היה לראות אתכם בכדור הבדולח... אולם אין מה לפחד, אף אחד לא ישקיע זמן וכסף ותשומת לב לאנשים שאינם מהווים איום...

סיריוס1

New member
אולי הרחתה ריח ים ? זה היה אמור להיות ים...

..סביב אי עם קוצים...משהו מאגי שונה שעשיתי.

למעלה